FIV 117
Raspunsuri - Pagina 6
elenada spune:
Draga Zouzounaki.
Iti multumesc frumos pentru ajutor.
Am gasit informatii foarte utile si sper sa ma aflu si eu la nun moment dat pe acea lista unde sunt trecute fiv- urile reusite.
Multumesc si DOAMNE AJUTA
Elenada
elena
Aldolina spune:
Zouzoule, mey, esti criminala rau, cand am citi mesajul tau nici nu stiam ce sa fac mai intai: sa rad (apropos de omleta) sau sa plang (in leg cu rezultatele per total)... Dar nu ti-a dat nimic pentru cresterea endometrului? Poate isi mai revine, stiu ca trebuie sa fie peste 8 ca sa se poata prinde puiutii. Si la ce iti trebuie de congelat daca iti ies patru embrioni frumosi? Patru zouzounei nu sunt de ajuns? Tin pumnii sa fie bine. Suntem langa tine
Mada, multumesc
lilianaFi spune:
Zouzounaki nu fii trista,stai destul de bine....uite eu am avut doar 2 ovuli maturi si se fecundase amindoi,am avut la 48 ore la ET 2 embrioni de 4-6 celule de cea mai buna calitate...ca nu s-au prins a fost alta chestie...endometrul in z.punctiei era de 7,iar in z.ET de 11....asa ca te rog sa nu fii trista si sa crezi in sansa ta...multa bafta!
kora...stiu cum te simti,dar totusi incearca sa stai linistita...ai vazut si tu cum se schimba totul de la ozi la alta...deci...pina la proba contrarie...esti graviduta si trebuie sa stai calma...multa bafta!
Madlen Cellu Teli Antosit Aldolina Nusy Cris Andrada Galuscuta...multa bafta fetelor...!
Anyco...ce planuri ai de viitor?
pussi Moniland
Melutzica...sper totusi sa vii cu beta hCG pozitiv...numai bine !
....despre mine...azi am avut prima intilnire cu dr.dupa esec....am avut beta hCg inferior de 2,nici o tentativa de implant...din nou intrebarea care ma bintuie:DE CE ???...tinind cont ca am mai avut 2 sarcini obt.natural(soldate cu avort) )....,embrionii au fost de cea mai buna calitate SI ENDOMETRUL 11...azi sint si eu cam asa ....de ovulatie nici urma luna asta...
NUMAI BINE TUTUROR...
cristal1995 spune:
Kora: bineintzeles ca trebuie sa faci testul!!! Asha ishi dau shi ei seama, in functzie de valoarea testului, ce tratament sa itzi recomande mai departe... Mie la al 2-lea FIV imi venisera rushii cu tam-tam, cu o zi inainte de test....shi tot m-au chemat la test...Am dat telefon. Dar nu ai ajuns acolo... Stai calma shi gandeshte pozitiv. E foarte importanta starea ta de spirit... Ce buna sunt la dat sfaturi, daca le-ash urma shi eu...
Aldolina: bafta, bafta, bafta... Te sun vineri seara...Sper sa nu te stresez....
Zicea cineva....uf, ce uituca sunt, nu mai shtiu cine, ca are foliculii shi endometrul cam mici... Daca se recunoshte.... In ce zi ai facut echo shi ai constat asta? Shi la cate zile ai CM-ul? Mie mi-a facut ambele punctzii in Z18, respectiv Z20 a CM-ului... Pentru ca eu sunt mai intarziata shi am CM-ul la peste 32-35 zile... Ultimul a fost la 45, asha ca....
Sa raportez shi eu pe aici... Am fost luni, odata cu Aldolina la echo, in Z12 pe ciclu normal....Concluzia: ET-ul luna cealalta, ca acum aveam citez "multiplii foliculi sub 10 mm pe ambele ovare" shi endometrul de 7 mm... Asha ca mi-a dat Duphaston luna asta, din Z16-Z26 (ca sa imi vina shi mie mai normal, nu la 45 zile), shi luna viitoare Estrofem.... A mai luat cineva Estrofem? Ce stari da chestia asta? Ca pe asta l-am ratat pana acum... Asha ca cei 5 puiutzi ai mei trebuie sa o mai ashtepte pe mami pana luna viitoare...
Pupici shi multa bafta la toate FIVoasele!
Aly
pussi spune:
zouzou care dintre variante iti convine, ca plecam cu ele spre Marea Egee, si cred ca vine si Liana cu mine! Eu, subsemnata, gravida de gemeni, am avut estradiolul 829 in Z8 de stimulare, am avut 7 foliculi, din care numai 2 buni, ca restul nu s-au fecundat. Iar endometrul sigur o sa-ti mai creasca, creste si de la Pregnil..intre punctie si ET. Si daca nu le convine dr.-lor endometrul la punctie iti dau ceva special numai pt. cresterea lui. Asa ca capul sus..ai voie sa te uiti in jos la lantisorul de la piciorus! In rest optimista!
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
madalina28 spune:
Cristal,inseamna ca vom face impreuna ET cu congelati luna viitoare,adica asta la sfarsit,si eu astept sa-mi vina pe mine ma asteapta 7 puiuti,dar din ei voi scoate doar 3 restul pastram pt o surioara sau un fratior(Doamne Ajuta).Mie mi-a dat estromfen dar nu am luat vreu sa incerc tot pe natural dc nu se poate voi mai amana o luna si voi lua.La ce dr esti?
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
cristal1995 spune:
Madalina: la dr. Laura Dracea... Eu insa nu imi pot face planuri despre data, ca nu shtiu cand vine....podoaba... Doctora mi-a zis ca, daca iau Duphaston, ar trebui sa vina in 29-30 zile... Sa dea Domnul...Nu cred pana nu vad.... Shi ET in Z 17 sau 18 luna urmatoare... Azi e Z14....de vineri incep Duphastonul... Sper sa mai fiu cu cineva cunoscut pe acolo...M-ash bucura mult sa fim impreuna atunci... Tu la ce medic eshti?
Pussi, mamico, pupici shi tzie shi celor 2....
Pupici la toata lumea!!!!!!!!!!!!
Aly
madalina28 spune:
Cristal,eu sunt la dr.B.M si sunt in ziua 24,luna trecuta mi-a venit la 24 de zile muuuult mai devreme,asa ca luna asta ma astept sa-mi intarzie deci suntem pe aproape,poate o sa fim impreuna cine stie.....
Cris ce faci??? Tu cand faci ET-ul?????????
Pussi si pt cei mici cate unul.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
nusy spune:
Pussi, Sheri,Antosit:
Zouzou: nu mai fi suparata, te rog...daca ai 4 ovocite bune tot e bine,ai cu ce sa faci FIV. Si endo poate mai creste putin, totusi.
Ioana, Aldolina: eu sunt in z 13 de inhibare.Asa ca inca n-am oute.Maine merg la eco si apoi voi incepe stimularea,daca totul e bine.
Nusy
antosit spune:
Zouzouleti-ai cautat-o!Fetele au dreptate, unde este optimismul?Sti ca nu este nevoie decat de unul si bun. Hai capul sus si mergem inainte(doar ai promis ca ne tinem de manuta!!!)
Madalina28 si Cristal multa bafta sa fie ET-urile norocoase!
LilianaFi !
Nusy bafta maine la eco,sa vi cu vesti bune!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"