FIV 117
Raspunsuri - Pagina 5
pussi spune:
salutari de la noi!
antoda! erau pt. tine..n-am vrut sa obosesc majoretele..le tin pt. punctie si ETSa fie DD cu tine!!
andradap ce ma bucur ca ai 4 puiuti la purtatorSa dea DD sa se lipeasca de burtica la mami si sa stea acolo 9 luni!!
aldolinadeci vineri tinem pumnii stransi pt. puiutii tai!!!si eu tot vineri am facut ETSi freza ..O
koranu stiu pe nimeni care sa fi facut progesteron injectabil si sa-i fi venit CM peste el...cel putin din fetele de la Szeged! Cu simptomele de CM, eu una le-am avut si dupa test vreo saptamana si inainte. Stai cat poti de calma. E greu, dar e mai bine ot. BB-ici!!
criste astept cu vesti bune!!!
zouzou, nusy, teli, cellu, mladentinem pumnii!!!!
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
madlen spune:
Buna, fetelor! La mine astazi este prima zi de serviciu. Asa cum va spuneam, am avut o usoara jena la ovarul stang, dar acum nu simt mai nimic. Sanii ma dor, dar la mine este un simpton PM, asa ca nu le dau prea multa importanta. Sunt destul de calma, nu zic ca nu sper din toata inima sa fie bine puiutii, dar daca daca e sa nu se intample, trebuie sa fiu pregatita.
zouzounaki, felicitari pentru rezultatele foarte bune!
Kora, ! Stai linistita, sigur nu-ti va veni CM-ul acum, asa cum te-au asigurat si dr-ii.
Mii de multumiri pentru sustinere, iar fetelor in focuri, tin pumnii!
bubuleana spune:
mela mea: hai ca nu scapi de mine nici aici,nu-mi raspunzi pe msn insa vreau sa-ti spun ca te iube mult, mult, sunt alaturi de tine si te asigur io, cu de la mine putere, ca totul o sa fie bine si in curand o sa aveti bebe sau bebei, amandoi sunteti foarte sanatosi si puternici, mai aveti nevoie doar de un dram de noroc si o sa-l aveti!
bubuleana
4+
Sheritra spune:
Kora, stai cuminte si nu te mai agita atat, d’aia te doare capul! O sa fie bine!
Zouzou, felicitari pt oute, multe-multe ai facut, sa fie rodnice cu toatele!
Antosit,Nusy sa va creasca outele mari si tari pan’ la punctie!
Ioanatougs, ce mai faci iubita? S-a deschis terasa? Bafta multa!
Aldolina, musai la coafor si rade tot, se umbla pe acolo si trebuie sa fie totul curat si frumos. Bafta multa la ET.
Andrada, pupa tusa puiutii din burtica, sa stea cumintei la mami la caldura!
Bubuleano, felicitari, sa-ti creasca samburelul.
Bafta multa tuturor !
Io maine merg la Iosup sa vedem ce are ala micul intre..., sa-i stim semnul distinctiv!
In rest l-am dus in Delta sa dea la peste, sa se obisnuiasca de mic sa dea la lingurita.
Am prins mai mult raci si scoici, ce sa-i faci, e sezon de imperechere la pesti si n-au chef de papa la undita.
Shery 13+
my precious
eco-uri
burticuticuta
KoraPop spune:
Aldolina bafta multa la ET!!!Iti tin pumnii sa fie totul bine!Tu faci tratament de sustinere numai cu pregnyl?
melutzica
Antosit tu in ce zi esti ca am pierdut sirul...?Sunt alaturi de tine si de toate fetele in plina procedura!
AndradaP multa bafta,ai 4 puiuti frumosi in burtica ,sa dea DD sa fii mamica de acum toata viata!!!
Anyko multumesc!Tu in ce stadiu esti?Iti urez mult success!
Pusssi multumesc mult,am inteles ca din cauza progesteronului injectabil CM nu poate veni,dar daca nu l-as lua probabil ar veni zic eu din cauza simptomelor de CM,insa mai am de luat maine 2 fiole si apoi peste 2 zile o fiola si gata am terminat si cu progesteronul injectabil…
Madlen iti tin pumnii stransi,macar unul dintre cei 4 puisori din burtica ta sa ramana alaturi de tine,dar e foarte posibil sa ramana chiar 2 sau 3…
Shericule multumesc mult pt telefoane,sfaturi si incurajari!Abia astept sa imi dai vesti dupa eco de maine,ati facut lista de nume pt baietel,respective fetita sau de maine va veti apuca serios de treaba cand veti stii ceva concret ?Sheriiii ce burticuta frumoasa ai!!!!!!!!!De ce nu ai facut poza de mai sus sa iti vad si eu fetisoara fericita?
Moni eu dureri de sani nu am,dar niciodata nu am nici inainte de CM nici in alte situatii decat asa vagi,parca in primele zile i-am simtit mai tensionati,dar acum nu simt nimic ,sotul meu zice ca i se par mai mari,dar na...e si dorinta lui mare sa avem bebe asa ca mie imi vine sa rad cand il vad ca ii tot "cantareste"
Kora
CARPE DIEM!
antosit spune:
Kora sunt pe ultima suta cu stimularea, vineri sper sa aflu cand vor fi punctia si et-ul!
Sheri merci!Te astetam maine cu vesti, desi eu as paria pe o "SHERICUTA"
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Aldolina spune:
Andrada, sa iti ramana puiutii in burtica pana la termen, sa creasca mari frumosi si sanatosi.
Sheri, eu pariez pe un Shericutz.
Madalina28, ti-am raspuns la PM.
Kora, in afara de Pregnyl, mai iau medrol si tetraciclina, atat. O noua experienta, din nou sperante, optimism, incredere.....
Tin pumnii la toate FIV-oasele sa va mearga bine in tot ce faceti!
zouzounaki spune:
buna dragele mele...am venit de la echo si proba de estradiol
uitati-va ce rezultate dezastruase am...am plins pe masa de echo cind am vazut ce endometru pirlit am 7,5..nici nu-mi vine sa ma prezint la ET cu piticul asta de endometru...mi-a si zis medicul de la echo,ca sint la limita si nu mai creste...apoi ESTRADUIOLUL este de 4432,8!!! si nu am decit putine oute mature..restul sint pentru omleta...nici nu stiu sa mai pling sau sa mai rid..sint trista,saracul mister zouzou nu stia cum sa-mi mai faca pe plac...m-o purtat prin magazine,doar ca imi place ceva si mai uit de amar...si asa m-am pricopsit cu un lantisor frumos de aur pt glezna....closca cu glezna de aur...cred ca am dat in simptomele de inhibare...sa va zic marimea outelor:
OVARUL DREPT:7,8 8,2 10,2 10,3 5,8 13,3 10,7 14,7 11,1 9,2 10,5 16,5 6,1
OVARUL STING: 17,0 17,4 14,8 14,3 12,9 9,1 14,0 16,3 11,3 9,9 6,9 12,3 8,5 7,3 6,2 8,0
deci mai mult sint de omleta...acum astept sa ma sune cei de la clinica sa-mi zica ce sa fac...revin dupa telefon...va pup pe toate...
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
gata am sunat...mi-au zis cei de la clinica sa nu mai fac azi deloc gonal,doar sa continui dimineata cu Daronda...pe cuvint fetelor,dar rezultatul e foarte aiurea...n-am decit vreo 4 oute mature si un endometru de-ti vine sa o iei la fuga...sint foarte necajita,nici nu stiu daca mai merita..sansele sint putin mai mari decit zero...imi simt sufletul strapuns de durere,pt ca atita am sperat si uite ce rezultat...si acum sa vedem ce se fecundeaza,daca foliculii astia putini sint buni..deci dupa cite vad eu,n-am nici macar de congelat...o multime de oute fara rod ..ma simt distrusa,nu imi pot reveni...nu-mi vine sa fac nici un ET,pentru ca il cam vad fara rost
sa ma scuzati daca v-am prost dispus...sper macar voi celelate sa reusiti,sa ma pot bucura de reusita voastra...va sarut pe toate...acum plec sa vad o bebelina frumoasa de o saptamina...a nascut prietena mea...macar asa o sa-mi mai vina zimbetul pe buze,daca n-o sa incep sa pling...maine dimineata trebuie sa refac estradiolul si echo..nu mai am nici un chef...va pup
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
madalina28 spune:
Zouzounaki,poate mai creste endo pana la punctie,iar de oute nu conteaza ca sunt mici pot fi de foarte buna calitate,nu te mai speria o sa vezi ca o sa fie totul bine peste doua-trei sapt cand o sa ne in cinstea Zuzunakilor mici.
Kora,Madlen,Celu,Antosit,Aldolina,Cris multa multa bafta va tin pumnii si ma rog pt fiecare dintre voi sa aveti puiutul in brate peste 8 luni jumatate.
Sheri frumoasa burticuta,sa-ti traiasca si indiferant de ce o sa afli maine ca e sa fie sanatos/sanatoasa.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...