FIV 117

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

melutzica scumpa ai dreptate,dar e intrebarea aceea pe care cred ca o avem in minte toate dupa ET in fiecare zi:"Oare mai e ceva in burtica mea/Oare mai traiesc puisorii sau nu?Eu nu stiu ce senzatii trebuie sa avem in caz de gravideala,la doar cateva zile,dar cele de CM le cunoastem fiecare...Sunt calma,nu ma stresez si astept doar sa treaca timpul,iti faci totusi un bhcg???Toate cele bune pt prietena ta si DD sa o ajute!
In caz ca vine CM se mai poate face bhcg sau nu stie cineva?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Zouzoule, multumim mult pentru noul capitol, sa dea Dumnezeu sa ne aduci noroc la toate, ca doar si tu esti un licurici norocos, nu-i asa? Cand ai timp, trimite-mi si mie te rog reteta minunata de halva.
Melutzica, imi pare rau, totusi ar fi bine sa iti faci BhCG-ul.
Liana,
Galuscuta, Nusy, ce faceti fetelor?
Carry, spor in continuare!
Andrada, ai facut deja ET-ul? Cum te simti? Tine pumnii sa ramana puiutii acolo 9 luni.
Anto, bafta multa vineri, sa fie totul bine.
Koricica,

Hop si eu la raport: am fost luni la eco. Z13, fara pastilute, decat pe ciclu natural, endomentru de 9, trilaminar, pe ovarul stang un folicul de 17,5, ovarul drep MPC. Facem ET-ul vineri, pe 4. Mi-a dat Pregnyl de 5000 u.i luni (Z13) seara, Z15 Pregnyl de 1000 u.i, apoi Z2 de la ET, Pregnyl de 1000 U.I. Nu mi-a scris de utrogestan nimic pe reteta si nu mai tin minte daca mi-a zis sa iau. Parca eram cand mi-a spus ca totul e foarte bine. Trebuie sa sun si sa intreb. Of...
Fetele care ati facut ET cu decongelati, a trebuit sa va radeti pubian sau nu e cazul, ca nici asta nu mi-a spus si habar nu am.

Aly, Madalina, Pussilici cu Titii, Sheri, Kitta, MOana, Avalon, Cris, Madlen, Teli, LilianaFi, Doris71, si toate fetele va pup si va doresc numai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Korutzada,acum ma duc la clinica...pt testul de sange si sa discutam...si da,ai mare dreptate in tot ceea ce spui legat de temerile noastre dupa ET si nici eu habar nu aveam cum sa scap de ele din pacate.. multumesc de urari pt prietena mea,te pup si eu de dulce de tot

Aldolina,mult mult succes pe vineri

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zouzou, tin pumnii si pentru astazi sa ai valori bune si la foliculi si la endo si la estradiol.
Kora, pe mine m-au tot tinut crampele premenstruale si dupa test. Bine ca dupa aceea erau zile in care erau si zile in care nu ma durea. Sanii de obicei sunt durerosi. La mine asa erau si ma dureau si noaptea cand ma intorceam de pe o parte pe alta. Eu am facut testul din urina in ziua 9 si de abia se vedea a 2-a liniuta. Iar testul hcg sa il faci neaparat chiar si in cazul in care ai sangerari si crezi ca e CM.
Aldolina, imediat esti si tu cu puiutii in burtica. Legat de frizuri eu zic sa te prezinti asa cum te-ai prezentat cand ai facut FIV-ul. Iar utrogestanul eu l-am luat incepand de la punctie. Si dupa ce mi-a transferat embrionasii cand inca eram pe masa mi-a bagat si utrogestanul. Sa fie cu noroc de data asta.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Kora si eu sunt de parere ca trebuie facut testul de sange. Mie mi-au aparut primele pete in ziua 9 de la ET dar nu am intrerupt tratamentul de sustinere iar la BHCG din ziua 13 am avut un rezultat de 2,36! Simptome nu am avut decat dureri pe la ovare,fara sani tensionati, greturi si altele...!Hai ca mai ai un pic, noi suntem alaturi de tine1
Aldolina subscriu si eu la ce a zis Moni, ai valori bune!Tinem pumnii pt. vineri sa iti iei puiutii acasa!
Zouzoule bafta la eco!

Pe mine a inceput sa ma doara burtica din ce in ce mai tare....!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Moniland, frizuri...
Multumesc pentru urari si sfat, vorbesc cu 'stilistul' meu de acasa, ca deja si-a format mana dupa trei FIV-uri.....
Am sunat-o pe dr. si mi-a spus - fara utrogestan - ca de aia imi da pregnyl, asa ca ma execut ca atare.
Am uitat sa va spus ca de aproximativ 2 luni tot beau ceai de napraznic, de cretisoara sau tinctura de cretisoara. Vad ca la mine a dat rezultate bune in ceea ce priveste endometrul, ca sa nu spun de alte pofte . Sa vedem cum o fi mai departe...Poate da Dumnezeu de data asta sa reusesc, ceea ce va doresc si voua.
Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Dragele mele,

Nu am mai scris de mult... ET-ul l-am facut luni. Sunt foarte bine, am 4 puiutzi, 2 foarte buni (8 celule egale) 1 de 6 celule cu usoare fragmentatii, unul de 10 celule cu usoare fragmentatii. Fata de data trecuta cand toti puiutzii erau fragmentati, sunt mult, mult mai optimista. Saptamana asta stau acasa si incerc sa nu ma gandesc la nimic (sper sa reusesc). De saptamana viitoare merg la servici. Sunt mai calma decat data trecuta deocamdata. sper sa reusesc sa fiu asa pana la bhcg. Va multumesc ca v-ati gandit la mine si tin pumnii tuturor FIV-oaselor!!

Va pup.

Andrada

Mergi la inceput

Antosit, multumesc, bafta si tie la eco, poate ne vedem pe-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Chiar nu stie nimeni nimic de DanutaP??????????

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyko spune:

Carry mult succes cu tratamentul si sa ai productie super buna. Sa stii ca iti tin pumnii si sunt alaturi de tine. Dumnezeu sa te ajute !
Kora trebui sa fii optimista si sa speri pana in ultima clipa.
Iti doresc si tie mult succes si abia asatept sa citesc o veste buna din partea ta.

Sa auzim de bine!
Anyko

Mergi la inceput