FIV 117

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Madalina28ce a patit Lianaa pierdut sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Antosit pe unde esti???

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Zouzoule aici sunt!!! Abia ne-am adunat pe acasa pt. ca am cam bananait zilele astea.Am dat insa raportul de la eco la cap. trecut;mi-au mai aparur ceva foliculi micuti si endometrul era de 9,1.Dupa cum a zis si dr.,mai incetisor dar mai sigur.Simptome nu prea mai am decat ca am inceput sa imi simt ovarele mai greute!In mare sunt bine...vineri merg din nou la eco si probabil ca vom fixa punctia, cu pasi mici ma apropii de final!!!
Pussi astia:"" erau pt. mine?
Moni!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Anto ai un endometru beton..al meu e inca mic..sper sa creasca...dimineata merg la echo sa vedem din nou cum stau...mie mi-au redus la jumatate doza de gonal...estradiolul l-ai facut?...oare pe cind o sa facem punctia?eu cu toate ca am multi foliculi,nu-s multi aia mari... o sa vedem ce-o fi...te pupic si-ti tin pumnii in continuare

Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Zouzoule estradiolul nu l-am facut( astia la Gyuli nu il fac!!!) cat despre foliculi, nici ai mei nu erau prea mari:13 cel mai mare!Cred ca punctia va fi cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare.....cum zici si tu, ma las in voia lui DD!- ici si fug la somnic, iti tin pumnii pt. maine si sa vi cu vesti buneeeee!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

KITTA mi-e dor de gashca noastra vesela! Nu v-am uitat iubita, intru mai mereu pe aici sa vad ce mai faceti. Insa in ultimul timp am fost mai aglomerata, pregatim terasa, ca de...vine vara!!
Nusy tu in ce stadiu esti, scuze ca nu am citit tot capitolul trecut si nu mai stiu pe cand este ET-ul. tauroaicei mele dragi! E luna noastra a taurilor, suntem la putere, asa ca multa bafta cu FIV-ul asta!
Zouzounaki stai linistita iubita, ca vor fi si de calitate, la cat de multi sunt, iar endometrul va mai creste si el, are timp. Multa bafta iubita!!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Ioanatugs sper si eu tot asa...sper sa ajunga endometrul macar de 9...fug la nani ca dimineata am echo si proba de singe...iti multumesc pentru gindurile bune

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Zouzounaki cu multa placere iubita! Somn usor si bafta maine!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'neata tuturor!
Dupa cum vedeti eu m-am cam saturat de stat in pat...m-am trezit cu o vaga durere de cap,cel mai clar simptom la mine de CM si m-am dus la baie sigura ca gata....a sosit 'cosmarul",dar vad ca nu inca....
Monilland draga tu intotdeauna ai o vorba buna,multumesc mult,eu acum sunt mai mult realista decat optimista,as vrea ca macar sa ajung sa fac testul ca una e sa fie valoarea 0 si alta ceva mai mult,nu ca m-ar "incalzi" cu ceva....Si pana cand te-au tinut simptomele de CM?Tu cand incepi noua runda?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineatza tuturor

Kora,te rog eu din suflet nu te mai gandii incontinu ca vine CM,ai puiutzii in burtic si asta e tot ce conteaza!!nu zic ca nue bine sa fii realista,insa nici chiar asa caci numai le faci rau la bebici!si eu numai la asta ma gandeam,ca sigur vine CM ,si nu le-am dat sufletelelor nici o sansa;o prieten de-a mea asteapta gemeni,facuti pe cale naturala,e in saptaman 30 si are contractii..e in spital,insa e de un optimism fantastic!le spune nonstop la bebei:stati acolo ca e cald si bine,lna mai o mai trecem noi cumva...si uite ca e pe drumul cel bun...vezi tu Korutza,asta e ce ne lipseste la mai toate dintre noi...un astfel de optimism.Te pup dulce si ai grija de comori

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput