FIV 117
Raspunsuri - Pagina 10
cellu spune:
Buna fetelor,
nu stiu cu ce sa incep...
Hai, sa va salut pe voi si apoi povestesc despre mine!
DELFI felicitari, ce bine ca aduci speranta si pe la noi! Eu, cel putin, am nevoie de vesti bune, ca de aer!
ZOUZOUNAKI esti de toata lauda, mister Zouzou si-a tras o super tipa! nu te doboara pe tine orice, numai ca trebuie sa te calesti, daca nu treci prin mai multe, nu are gust viata! Hai ca noi iti tinem pumni!
PUSSI, la fel ca ZOUZOU' in fiecare zi, ne faci galerie fata gravidoasa. Contamineaza-ne , pleeeaseee!
CARRY , da, stau cat de mult in pat, ma misc doar de colo-colo si
merg de parca m-as sparge. Iti urez multa bafta si tie pt toate etapele (inhibare stimulare) ET!
MELUTZICA si LIANA vestile despre voi le-am aflat in a 2-a zi dupa ET, cand am venit acasa. L-am rugat pe al meu sa-mi citeasca de pe forum ce s-a mai scris. Cred ca mesajele voastre erau pe aceeasi pagina, am pufnit in plans si pt ca nu am vrut sa le ofer bebeilor mei atata tristete din prima zi, am hotarat sa nu mai intru pe forum pana la BHCG. Dar...M-am abtinut pana ieri! Iar azi, chiar va scriu. Nu stiu ce cuvinte sa aduc aici pt voi...
Hai sa povestesc
Ziua mea de ET, 26 aprilie, ora 16. Am cerut sa stau cat mai mult pe masa de ET, am stat cca 2,5 ore. Dr. mi-a recomandat sa stau pana a doua zi in spital. Pt ca am avut pitici pe creier, ca eu nu ma dau jos, pe verticala de pe masa - l-am deselat pe al meu, care m-a carat pe un hol lung si inca un etaj, pana in rezerva unde am stat peste noapte!
Pipi, la plosca! Mare incercare pt mine! (Marturisesc ca nu am manevrat-o bine din prima... se inteleg consecintele!) Dar, ce mai conteaza!
A II-a zi, acasa, la pat, in continuare pipi, la plosca. (deja, meserie sa o folosesc, dupa o noapte de exercitiu!)
Poate am exagerat, dar as fi stat si in cap, doar sa am cat mai putine DACA-uri, atunci cand ma voi uita in urma.
Simptome, ca tot intreba KORRA:
Din prima zi de ET m-a durut mijlocul (salele), am pus pe seama pernei de sub fund si a orelor pe care le-am stat pe spate. Dar durerile au continuat si in zilele urmatoare, cam pana in ziua 4 de ET. Dureri ca de CM, chiar din prima zi, asa cum spune si KORRA, tot pana in ziua 4ET. Intepaturi de ovare (mai ales cand ma asez in fund (ma asez mai mult pe o parte), pe astea le pun pe seama punctiei. (Eu ma stiu, orice rana la mine se vindeca in timp dublu, dacat ar fi normal).
Sani durerosi in limite normale, ca inainte de CM. Junghiuri sporadice in uter si un fel de caldura in zona pelviana. Dar caldura asta am simtit-o de cand mi-am facut injectia cu Diphereline!?!
Abdomen bombat si tare, cred ca de la (asta e new-entry), constipatie pe care o pun pe seama imobilitatii mele si a litrului de ceai de cretisoara/ zi, pe al carui prospect scrie si ANTIDIAREIC.
Azi sunt in ziua 7 de ET, nu mai am dureri de CM, nici dureri de sale doar jungiuri slabe si rare in uter.
Am uitat sa va povestesc ca intr-o seara, stand intinsa si linistita la TV, cu una dintre pisicile mele (cea mai grasa)langa mine, dormind linistit, fara sa prevesteasca nimic, ma trezeszc ca sare din somn, brusc si-mi impinge o COPITA sa-si ia avant, fix pe uterasu' meu cu bebei! Ce sa mai zic, sa-mi bat pisica.
E, in rest ce sa va mai povestesc, nimicuri, d-astia' - 1000 de ganduri:
- timpul s-a dilatat fetelor, (daca n-ati aflat, sta pe loc),
- or mai fi acolo bebei mei?,
- dar, totusi, daca sunt gravida
- si n-am atatia pereti pe cati as vrea sa ma catar
ez toate fetele! FIV-oasele si gravidoasele
Cellu
Moniland spune:
Liliana, aceasi explicatie o am si eu ca Aldolina. Poate nu se plac unul cu celalalt si nu reusesc sa se imperecheze. Iar faptul ca ai ramas natural probabil a fost un "lot" mai bun si ai dragastos . Sau membrana ovocitelor tale a fost prea mult prea tare pt ca sa o poata strapunge. Si cand ai ramas natural ovocitele tale nu au avut asa membrana tare. Alte explicatii eu nu gasesc. Totusi ar fi bun un test postcoital.
lorelai, normal la 14 zile. Dar si daca il face mai repede 10-11 si iese pozitiv e foarte bine. La testul din urina in ziua 8-9 nu apare decat o liniuta, incepand cu ziua10-11 poate sa se vada si linuita 2. Ii tin pumnii, mai ales ca face la CJ
Fetelor cum mai sunteti? medlen, cellu, teli, andrada. De Kora imi place ca mai intra pe forum
Monica
Moniland spune:
lorelai, zilele le numara de la embriotransfer
Cellu, ma bucur ca ne dai de veste. Iti tin pumnii sa vi in 14 cu test pozitiv.
Liana, multi pupici din partea mea. Esti o fata tare. Cred ca numai tu sti cum mai rezisti. Eu cand am pierdut sarcina in faza aceea incipienta plangeam non stop in urmatoarele zile. Imi dau seama cat de greu trebuie sa-ti fie tie mai ales ca i-ai simtit in burtica. Un capitol important din viata ta s-a incheiat dar vor veni altele cu happy end.
Monica
cellu spune:
Fetelor, vad ca nu mi-a aparut tot mesajul, sa fi fost prea lung!?
Scriu din nou salutul meu pentru voi
CRIS86 multumesc, DD sa te ajute vineri sau sambata
KITTA, asa-i, de noroc avem nevoie toate!
ANTOSIT, bafta la punctie
MADALINA28 [PUP], tin pumnii pt ET tau!
LILIANAFI , multumesc de sfaturi si incurajari. Pe mine m-au pus sa fac pipi inaninte de ET.
MOANA, tu esti talentul sciitoricesc al forumului - "corabia FIV", "vecinica", pana si felul in care povestesti cum ti-ai facut analizele este "proza" Ar trebui sa-ti strangi gandurile undeva.
Despre Ureaplasma, ai dreptate, tb sa sap sa gasesc cauza, de ce revine.
KORRA cred ca traim la indigo, momentele dupa ET. Sa ne ajute DD!
Am inteles bine, MADLEN, esti la serviciu?
MIRELA1, DENISA73, ALDOLINA, RAMI 73(ai gasit undeva optimism?) MAGDUTA10, MONILAND LADYXE (sa fii pe val cu tratamentul), multumesc pt gandurile bune! multi
Fara exceptie
Cellu
Andrada.P spune:
Acum, pentru ca m-a certat foarte subtil si elegant Moniland, o sa va spun ce fac: ma urc pe pereti de si sunt abia in a 3-a zi de la ET. Imi pun aceleasi intrebari pe care si le pune si Cellu, in plus "sa ma duc sau sa nu ma duc la servici de maine" - ca si asa azi am petrecut mai mult de 2 ore la telefon cu ei. Mi-e ciuda de mor ca am parte de acelasi stres de servici si imi dau seama ca absolut in orice perioada as face FIV ar fi la fel. Sper doar ca puiutzii mei sa nu se supere odata cu mine si sa-si vada cumintzei de cuibarire.
Ca si simptome, dureri de spate si uter ca de CM, incepand cu primele ore ale diminetii. Sanii - nu sunt mai umflati sau mai durerosi decat inainte de CM. Oricum, teoria mea este ca simptomele pot fi diferite de la o sarcina la alta (chiar in cazul aceluiasi organism) si - clar - de la un organism la altul. Sunt fete care nu au avut absolut nici un simptom si au ramas gravi. Cu toate astea tot ma caut de tot felul de dureri ...
toate FIV-oasele!
Andrada
lilianaFi spune:
Aldolina Moniland...un test postcoital nu am facut niciodata....ph-ul meu e bune...dar poate interfera endometrioza(dusmanul meu nr.1,care isi poate pune amprenta si in fiv.....natural deci prin miracole(parafrazind dr.)...dar in eprubeta e alt mediu...si totusi a fost necesar ICSI la 170mil./ml spermatozoizi cu motilitate progresiva de 98%....asta e, mergem mai departe...cu dezamagiri....si sperante ...incep cu o noua histeroscopie,dupa urmatorul CM (de-ar veni mai repede,oricum nu am ovulatie luna asta)
Pussi...curcubeul nostru
.....haideti fetelor cu vesti bune....se simte nevoia....numai bine tutror...!!!
Sheritra spune:
Dragele mele,
ICSI-ul meu buclucas mi-a adus in dar o fetita, este ok peste tot, are capul intreg, si toate organele la locul lor, dar am uitat sa-l intreb pe Iosup daca are si tatici maricele, ca sa stiu cui ii seamana ! Isi tinea mainile la ochisori, cred ca-i era somnic si noi o necajeam.
Va doresc multa-multa-multa bafta la tratamente si numai reusite din prima!
Andrada, Kora, Cellu sa fie cu ochisori!
Relya spune:
Shericutz - FELICITARI !!! Sa-ti traisca printesa si iti aduca numai bucurii
toate fetele fara deosebire
madalina28 spune:
Sheri sa-ti traiasca fata sa fie sanatoasa
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
antosit spune:
SHERI...am zis!Sa va traiasca, sa creasca mare si frumoasa si sa va aduca numai bucurii![/blue]
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"