Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)
Raspunsuri - Pagina 26
Jasmin012 spune:
Dana,
pe amindoi, noi suntem bine, azi am fost la matermitate sa ne ia nenea doctorul in evidenta. Mi-a mai dat de facut citeva analize, dar tot ce am facut pina acum de capul meu a fost bine facut. Urmatoarea eco va fi pe 1 iunie, dar vad ca fetele vorbesc ca in a 14-a saptamina e cam tirziu pt unele masuratori si ma gindesc cum as putea sa schimb eco cu o saptamina mai devreme, desi nu cred ca o sa reusesc, dr. Iosup la care am programare e cam ocupat in general. O sa incerc sa sun miine sa vad daca vor sa ma reprogrameze cu o saptamina mai devreme, cind voi avea 13 saptamini si vreo 4 zile. Fetelor, asa o fi bine? Tineti-mi pumnii sa pot sa ma reprogramez mai devreme.
Azi si la noi a fost cam urit, dar se pare ca miine se incalzeste in Bucuresti. Ah, azi mi-am luat biletul de avion pt Madrid, plecam pe 6 iunie, ca e ziua lui tati pe 9 si vrem sa fim cu el. De-abia astept sa-mi vada burtica! Danuta, eu de vreo 2 zile am luat niste proportii!!! Acum trei zile nu se vedea nimic si acum deja sunt rotunjioara!! In numai 2 zile. Sunt socata. Voi la fel ati patit?
Jasmin012 spune:
Dana, am uitat: fetele au dreptate, cred ca trebuie sa calculezi dupa UM, e mai simplu asa. Si in afara de asta mi se pare mai frumos pt ca parca ai mai mult curaj daca vezi acolo 10 s in loc de 9. Si toate calculele astea nu te fac decit sa fii si mai confuza, dupa parerea mea. Asa ca acum esti in s 10 si peste citeva zile intri in a 11-a. ![]()
pussi spune:
am mancat cioco, in loc de clatite
..a fost buna si ea..
Jasmin o sa vad cu tunsul...am mai fost periuta acum vreo 3 ani...si eram ca o pustoaica de 16 ani
, dar acum?? pustoaica gravida ai vazut![]()
PUSSI
7+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Jasmin012 spune:
Pussi,
daca vrei sa te tunzi fiindca iti sta mai bine cu parul scurt e altceva, dar sa te tunzi fiindca zic unii ca o sa-ti fie cald si ca o sa te traga bebelusii de par, nu cred ca e bine. Ceea ce vreau sa spun este ca nu trebuie sa te lasi influentata, unii au mentalitati mai ciudate, in special babele, si sa nu te iei dupa ele. Sunt sigura ca esti frumoasa cu parul lung.
Jasmin012 spune:
Yasmi,
, ce frumoasa e eco a ta cu bb la 11 saptamini! Ce clara! La mine, la 8 s de-abia aparea un punct negru , am fost dezamagita ca nu pot sa-i vad forma. Da, ai dreptate, facem eco chiar de ziua lui!![]()
danangie spune:
Gata m-am trezit
,
JASMIN mult noroc sa reusesti sa schimbi programarea. Si eu acum ceva sapt incercasem sa schimb ziua dar nu am reusit
Drum bun pentru 6 iunie. Sa va simtiti bine si sa vii cu poze si impresii de acolo! E prima oara cand pleci in Spania?
DANA
10 +
BEBICA
POZELE MELE
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Yasmi,, ce frumoasa e eco a ta cu bb la 11 saptamini! Ce clara! La mine, la 8 s de-abia aparea un punct negru , am fost dezamagita ca nu pot sa-i vad forma. Da, ai dreptate, facem eco chiar de ziua lui!
Jasmin, da se vede super! dar daca te uiti la cea de langa de la 8 sapt nu se vede mare lucru, decat o "fasolica" :D
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+ mami de baietzel sau fetitza???creste bebe...
poza eco bb
RGE spune:
intreba cineva de RAMONA_JIANU..este bine si ea si bebe...cam nasol cu greturile si varsaturile.
si eu m-am tuns ..incepuse sa-mi cada parul rau de tot dar nu scurt sa zic maxim 5 cm..dar la cat era de lung nu se cunoaste foarte tare..in schimb unghiile le tai in fiecare zi..parca sunt vrajitoare..imi cresc peste noapte...cine ma ajuta sa pun si eu o pozica???
ROXANA
15+
bb_yasmi spune:
RGE, te ajut cu mare placere, daca ma poti astepta 10 minute. fug sa imi cumpar ceva de rontait :D
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
Gina M spune:
Buna dimineata/seara mamici!
V-am pus o intrebare la pagina 10 referitor la starile de greata si voma insa, se pare ca cele mai multe dintre voi ati trecut de mult de aceasta etapa si nu ati raspuns, cu exceptia lui Anne_Ma care nu are nimic in aceasta privinta.
Incep sa imi fac griji...O fi bine, no fi, o fi poate linistea dinaintea "furtunii"?!
Cand am fost insarcinata cu fetele am vomat si a fost totul bine cu puisorii.
Am avut insa o sarcina in care nu am vomat si la fel, ma miram ca imi era asa de bine iar in cele din urma am pierdut-o.
Sper insa,si cred ca de data aceasta nu va fi asa insa, stiti cum este!Vrei nu vrei, astfel de ganduri pot trece prin minte si este nevoie de suport.Astept inca, raspunsul vostru la intrebare.
Ma tot uit dupa fetele care au avut UM prin acelasi timp cu mine sa ma ghidez cu ele insa, vad ca acestea, s-au mutat in mare parte la mamici de ian-feb2008!
Poate pentru ca aici, se vorbeste de lucruri mult mai avansate in ceea ce priveste varsta/stagiul/etapele/problemele sarcinii...!!!
De asa natura fiind situatia acum, sunt nevoita sa le vizitez tot mai des deoarece, sarcinile lor sunt la inceput ca si mine si se poate vorbi mult mai bine "pe aceiasi limba" in aceasta privinta.(teste, analize,doctor, prima eco, etc).Offff...![]()
My Baby Development!