Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)
Raspunsuri - Pagina 27
RGE spune:
GINA M..scuza-ma dar eu una chiar nu pot sa te ajut oricat de mult mi-as dori singurul meu simptom de sarcina a fost lipsa menstrei..in rest NIMIC.
analizele de sange le-am facut cu o luna inainte sa raman..., inclusiv Papa Nicolau, secretie, etc...si la 14 saptamani am facut ecografia morfologica..cam atat iti pot spune eu..daca te mai pot ajuta cu ceva...
ROXANA
15+
RGE spune:
lipsa simptomelor nu inseamna ca o sa pierdem sarcina..DOAMNE FERESTE..inseamna ca avem o sarcina mai usora, care nu sete toxica..o a doua sarcina poate o sa fie super grea..nu se stie niciodata...cat despre teama ta de a pierde sarcina sa sti ca toate am avut-o in primele 3 luni..este normala si fireasca...eu am avut si sangerari 2 saptamnai.dar cu repaus la pat si tratament se rezolva..tu trebuie sa ai incredere deplina in doctorul tau...daca nu ai incredere in el poti apela oricand si la o a doua parere ..eu una asa am facut pt ca vreau sa fie totul ok...iti tin pumnii si nu uita cu Dumnezeu inainte..fi optimista!!!
ROXANA
15+
Gina M spune:
RGE, iti multumesc tare mult.
Micuta intrebare este pentru mamicile care s-au confruntat cu aceste stari de greata/voma.Tot ce doresc sa stiu este: din ce saptamana s-au intensificat si a inceput sa vomite?!
Intreb sa vad pe unde sunt! Sa fac o micuta legatura.
P.S:paralela am facut-o doar in dreptul meu privind la cele intamplate fara sa vreau insa, bineinteles se pot numi mai mult decat fericite mamicile care nu au parte de neplacerile/starile de rau ale primului trimestru.
Eu sunt din categoria celor care le-a avut si de aceea vine intrebarea.Dar, fiecare sarcina este diferita.Lucrurile se pot schimba de la o sarcina la alta si poate o fi bine!O data ce esti patit insa, este inevitabil sa nu te gandesti si la partea mai putin placuta.Sunt sigura ca o sa treaca si aceasta de indata ce voi vedea puisorul pe 22 mai.Abia asteptam.
Doctorul meu este unul fff bun insa,voi ajunge la el abia pe la sfarsitul lunii.Abia atunci poate fi available.Are programul tare incarcat.
My Baby Development!
gill spune:
Gina....la mine a fost astfel.....:
ma minunam ca nu am gratza, voma si ca am o sarcina super usoara ...dar in saptamana 9...pana in saptamana 11.....tot am imbratisat buda........
diminata gaze si acid gastric....iar dupa amiaza si seara.....hraneam bobocii...cu orice...pepene...capsuni.....
Asa ca simtomele acestea pot aparea si mai tarziu....
Sarcina usoara si bb-el sanatos!
gill
12+
gill spune:
fetelor...prin cautarile voastre ati gasit ceva despre LIPTON ICE TEE lemon????
stiti daca e daunator in sarcina ??????......
nu de alta dar am inceput sa beau foarte mult...o sticla de1,5l pe zi......
pupici
GILL
12+
bb_yasmi spune:
Roxana, uite cum procesezi. intri pe yahoo photos, introduci adresa si parola, apoi dai pe Upload Photos, unde la Step 1 alegi New Album si iti da direct sa introduci numele albumului, iar apoi la Step 2 dai pe Choose si alegi de unde ai tu poza in comp. apoi dai pe "butonul" de jos Start Upload , dupa ce incarca dai Continue si la final save (parca) . sper ca am fost explicita. dc nu intelegi intreaba-ma !!
pusi
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
Gina M spune:
quote:
Originally posted by gill
Gina....la mine a fost astfel.....:
ma minunam ca nu am gratza, voma si ca am o sarcina super usoara ...dar in saptamana 9...pana in saptamana 11.....tot am imbratisat buda........
diminata gaze si acid gastric....iar dupa amiaza si seara.....hraneam bobocii...cu orice...pepene...capsuni.....
Asa ca simtomele acestea pot aparea si mai tarziu....
Sarcina usoara si bb-el sanatos!
gill12+
Gill, iti multumesc tare mult!
Exact asta vroiam sa stiu - din ce saptamana au inceput!
My Baby Development!
pussi spune:
jasmin o sa ma hotarasc mai tarziu..acum sa vad cum o rezolv cu vopsitul..![]()
ginacu greturile si
, eu am, dar nu stiu ce sfat sa-ti dau..ca la mine e prima sarcina, e gemerala, asa ca nu am experienta in domeniu, si cred ca-s iesita un pic din tipar fiind 2 BB-ici! Cu discutiile avansate, mie imi place ca stiu ce urmeaza si ce o sa ma astepte
Greata a inceput in sapt. 5, si
in sapt. 6. Si se manifesta asa: ma trezesc , beau cafea decofeinizata(imi place cafeaua si imi face bine contra constipatiei) in interval de 2 min. - 3 ore vomit! asta dimineata! Seara vomit daca nu mananc, adica daca sunt satula de pe la 7 seara..si nu mai bag nimic in gura, la 9 -10..sigur vomit! Si m-am smecherit
, bag sau catva fucte,,incet sau popcorn!
PUSSI
7+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Gina M spune:
Offf, fetelor - m-am linistit! Ce ti-e si cu gandurile astea negre!
My Baby Development!