Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)
Raspunsuri - Pagina 22
irina_stef spune:
fetelor mie doctorul mi/a explicat ca ecografia la 20,22 saptamani e cea mai importanta si ca trebuie neaparat facuta atunci.la aceasta ecografie,care este si cea mai complexa se verifica absolut tot bb/lul sau bb/ii in cazul de mai multi.si ca este cea mai emotionanta ca ii numara degetelele ,urechile,ii vede gurita ochii totul,craniul,stomacelul absolut tot.atunci mi/a zis ca e ecografia unde nu trebuie sa lipseasca tatal,in cazul in care este binenteles.
13+ 

-IRINA-
alfa_anca spune:
AncaD, Roxana, Sheri va multumesc fetele pt urari. Sa dea DD sa fie sanatos, ca asta imi doresc cel mai mult.
Roxana la mine statea bebe cu capul in jos dar nu chiar in jos si cu spatele, dar api dr l-a luat din lateralul meu, adica la fundul lui si acolo a vazut atarnatoarea. Cat despre dureri de sale/spate, etc eu nu va mai zic. Eu am spina bifida care si inainte sa fiu insarcinata ma deranja, ma durea spatele cateodata de muream, dar acuma e criminal deja. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi mai tarziu cand burta va fi mare. Pana acuma dc stau intr-o pozitie nasoala in pat acolo crap de durere, am avut momente cand a tb sa ma intoarca sotul in pat pe o parte ca eu nu mai puteam. Sper sa ma tina Dumnezeu intreaga pana nasc.
AncaD da, eco deja se face pe abdomen, adica mie Tutunaru si la 11s si si acuma mi-a facut e abdomen, am scapat de mult de cele vaginale pe care nu le suportam, dar adevarul e ca se vedea mai bine cu alea, parerea mea. Dar cand o sa creasca bebe si mai mult atunci o sa vedem cu varf si indesat. Iar cu mancatul sarat si eu sunt la fel, iar de cateva zile bag la greu caise verzi, de a zis soacra-mea : Maica, sa vezi ca tu baiat faci
la cate acrituri mananci.
Anca
13+
alfa_anca spune:
Roxana pt Iosup la Fortis nr de tel este 0724464646, iar la Polisano este 0213369688.
Si intr-adevar urmatoarea eco importanta e cea de la 20 de sapt.
Anca
13+
pussi spune:
eu sunt in ceata totala cu atatea ecografiiii

. Eu am priceput asa:
12-14 sapt. morfofetala trim. 1, se masoara si pliul nucal...nu se face obligatoriu
22-24 sapt. morfofetala trim. 2, se face obligatoriu, e ff importanta
31-33 sapt. morfofetala trim. 3, se face daca se considera necesar.
Se mai face DT sau TT daca medicul considera necesar in functie de evolutia sarcinii, varsta mamei>35 ani, istoric de boli cu malformatii in familie.
Toate se pot face ecograf 2D. Subiectul cu 3.4.5 D s-a mai discutat avantajele.
Cu sexul, din cate am citit el e format si vizibil din sapt. 11> Mai departe depinde de pozitia copilului, de ecograf, de medic.
anca felicitari pt. p.tza. Pt. mine inseamna ca-i fetita![]()
PUSSI
7+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
RGE spune:
ALFA ANCA multumesc din suflet
o sa merg oricum maine la control si vad ce spune si doctora mea ..oricum va multumesc din suflet pt raspunsuri.
ROXANA
15+
iubisimo spune:
Bun gasit burticilor!!!!
Ma bucur sa va gasesc voioase si din ce in ce mai multe....
Ieri am fost la medic pentru prima data si mi-am vazut puiul....Vai ce emotionant...Era asa de mititel, si-i batea inimioara asa tare.....Foarte emotionant....
Faza mai nasoala e ca uterul meu are niste contractii...adik asa s-a vazut la transvaginala si dr mi-a dat sa fac Gravibinon 1/sapt si Ultrogestan 4/zi....Sper sa fie totul bine. Ma rog sa fie totul bine...A mai avut cineva asa?! Cat despre gretzuri ele exista insa ma autosugestionez sa le ignor...pana acu a dat roade...vedem mai departe cum va fi.
Va pup pe toate, va imbratisez si ma rog sa ne fie bine la toate!!!!
Iubisimo
8+
pussi spune:
irinaazi am
si am luat micul dejun la ora 16
, dar a rams in stomacel
.. sper sa nu ajung in perfuzii iar! In rest sunt ok...tu de cerclaj ai intrebat dr.? pt. sustinerea sarcinii iei ceva medicamente??
PUSSI
7+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pussi spune:
iubisimoma bucur ca BB e bine si ii licureste inimioara! Cu medicamentele e ok! sunt normale pentru sarcina!
PUSSI
7+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
alfa_anca spune:
A, inca ceva fetele, cred ca am uitat. Eu am scapat de tratament. Nu mai iau nici utrogestan , dar nici acid folic, asa mi-a zis dr, acuma ma gandesc ca totusi acidul folic sa il mai iau ca nu strica si tot am tubul inceput, macar sa il termin, dar de utrogestan ma bucur enorm ca am scapat.
Anca
13+

tu ce faci iubita?cum te simti?