Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ane_Ma,sunt in saptamana a 6-a si parca mi-e prea bine!
Probabil, este linistea aceea dinainte-a "furtunii" si caut sa ma pregatesc Vai de mine, la sarcinile trecute atata am vomat ca la un moment dat, am crezut ca am sa dau coltul. Nu puteam manca mai nimic. Noroc de bomboanele "preggie care imi ameliorau adesea starea de rau!Mii de multumiri celor care le-au inventat.

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Cataro, La Multi ani!. Sa fii sanatoasa si fericita cu bebe sanatos. Scuze, poate e tirziu, dar abia acum am citit ce s-a scris in dimineata asta.

Gugu, vad ca te preocupa sinii. Si eu sunt destul de dotata, port C sau D, depinde de cupa. Dar acum sunt mult mai mari si incep deja sa ma deranjeze, in special noaptea, ca dorm pe burta. Imi ia ceva timp pina adorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pt cele 2 Oane si Claudia: si eu am dureri in partea dreapta simt un fel de sagetare, doare destul de tare, dar tine doar citeva secunde. Oana, daca te-a durut timp de 10 minute vorbeste cu medicul si explica-i, pt orice eventualitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Cataro, mamico, la multi ani!
Am ofticat-o pe mama rau de tot. Ea primele 4 luni nu a mancat decat mere verzi, ii era foarte rau. Si eu, pauza!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

multumim mamicii care a muncit azi pt. prima pagina

gugu,Jasmineu mi-am cumparat 2 sutiene de gravidute si ma simt ff bine cu ele. Bustiere de bumbac nu am gasit...as fi vrut pt. dormit!
RGE Sheri a facut parca 4D, si pe 03.05 si ea si Ancuta au programare la Iosup la 5 D..asa am inteles eu! simptomele tale sunt normale!
danasi ai mei dupa eco sunt intarziati cu 2 zile...ca stie exact ca era Fiv...dr. a zis ca nu-i nicio problema!

eu am alta problema..freza, am parul lung si nevopsit. Ideea e ca toata lumea imi zice sa ma tung...ca-mi va fi greu la vara cu el..din cauza caldurii..si ca Titi or sa traga de el..asa ca mai bine il tung acum! Voi ce parere aveti???

PUSSI 7+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Cataro,La multi ani!
Iti doresc toate cele bune si un bebelus, plin de sanatate.

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cataro, La Multi Ani! si din partea mea. O sarcina usoara si un BB sanatos si voios!

Fetelor, si eu port normal la sutien cupa D sau E (mai degraba E, dar mai cumpar in D ca e mai usor de gasit, in E sunt aproape numai modele de tanti). Pana am terminat alaptatul am avut F si mai mare, dupa am ajuns la C. Dupa inca un an de zile, am revenit la dimensiunile initiale. Dar la fiecare e altfel, cred.

pussi, si eu am parul lu7ng, si nu inteleg de ce sa-ti fie mai greu vara. Doar il poti lega, ridica in sus, si e chiar mai racoros decat scurt, ca doar n-o sa-l faci periuta, Iat copiii vor trage si de parul scurt, nu te teme :-))

Eu una nu-l voi tunde. Can am fost insarcinata cu fiica-mea, l-am lasat sa creasca in timpul sarcinii. Daca m-as tunde acum, oricum ar protesta ea, ar fi o tragedie!

Eu zic sa faci cum te placi tu mai mult, doar esti graviduta si sa fii la fel de frumusica ,,, ca pana acuma. Nu???

Adina 6+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

Multumim mamicii care a muncit azi pt. prima pagina

Pussi - Sper din toata inima ca totul va fi bine!
Practic, totul arata la fel.Mica diferenta este doar aceea ca atunci cand se da clik pe nume, apare profilul persoanei.

My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Neata!!!
Noi nu mai avem somn deloc. Astazi ne-am trezit la 5.30 si ne-am culcat pe la 12.30 cred. Asta este! Ma obisnuiesc de pe acum cu putin somn, mai tarziu imi va prinde bine.
Era sa uit! Astazi implinim 8 saptamani!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!!!!
Ce mai faceti????Eu bine,ieri am fost la padure si desia fost tare frig,m-am distrat si am papat pana n-am mai putut.A fost frumos,acum mi-e tare somn si n-am chef de nimic.Si beau o cafeluat mica.La 11 ma duc la epilat,ca sambata sunt nanasa.Luni mi-am cumparat o rochita draguta,rosie si lunga.O sa va arat poze luni de la nunta.Sper sa fie timp frumos.
Anne la cat mai multe saptamani!!!!!Ce mari ati crescut!!!!!
Eu mai am 6 zile pana la marea intalnire cu bebeul.De abia astept.Parca il simt ca misca.
Pupici la toate!!!!

poze
vine bebe

Ramonel13+

Mergi la inceput