Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello
am ajuns si noi aks, rupti de oboseala si un pic bronzata!!!

cine se pricepe sa o treaca si pe Andr_Bell pe listutza!!!!

eu unde am sunat pe eco morfo mi-a zis ca se face pe burtik, ca dupa 12 sapt nu se mai "umbla" deloc pe jos...

in legatura cu soarele, nu e deloc periculos sa stai pana in ora 11-12 si dupa ora 15-16, cu masurile de protectie necesare , mai ales daca mergi si la mare, briza e benefica.

eu am plecat, ma pun in pat ca mie un somnnnn iar dimi ma trezesc ca incepe lucru'

va pup pe toate burticoasele!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Multumesc pentru sfaturi. Abia astept sa merg maine la medis si sa vad ce-mi zice.In legatura cu racelile, eu am luat oscillococcinum, la recomandarea medicului homeopat, dupa o anumita schema si mi-a trecut.
8+
vine bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

SOORRY ACUM AM VAZUT MIE MI-ATI CERUT PAROLA DE LA USERUL COMUN?...
ANCA da si eu stiam ca dupa 12 sapt nu se mai umbla pe jos..insa cand am ajuns acolo mi s-a spus..he he he chiloteii jos

ROXANA 15+

Mergi la inceput

fetelor a facut cineva 3D sau 4D ..stiti cumva de la cate saptamani se poate face??..eu una nu mai am rabdare sa-i vad pielicica la bebe...

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Eu stiam ca dupa 12 saptamani se face 3D. Chiar, cum este, ca ma intereseaza si pe mine?
8+
vine bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Yasmi, vad ca si tu patesti exact ca mine, mie de vreo 2-3 zile daca nu maninc tot timpul mi se face rau, mi-e greata. Incerc sa ma abtin si sa nu maninc mult dar mi-e atit de rau incit n-am ce face si trebuie sa bag in mine. In astea 2-3 zile deja a-nceput sa mi se vada burta, parca s-a dublat.

Dana, ma bucur ca ieri a fost atit de frumos pt tine. Cred ca poti sa iei pastilute de git, dar din alea ca niste bombonele, nu stiu ce aveti voi pe acolo. Vezi ca ai ramas in urma cu saptamina de sarcina, eu deja sunt in a 10-a si stiu ca tu ai avut ultimul ciclu inaintea mea. Deci esti tot in a 10-a, daca nu chiar in a 11-a saptamina.

Fetelor, astazi am fost la cumparaturi si deja am inceput sa-mi cumpar si eu lucrusoare de gravida. Mi-am luat citeva bluzite mai largi iar data viitoare cind mai am sesiune de cumparaturi o sa-mi iau si salopetica. Rochite mai incolo, sa mai creasca burtica.

Angelica, nu-i nimic, chiar daca ai asteptat atita macar ai reusit . Si eu cind am facut testul nu-mi venea sa cred, mi-era teama ca ma insel. Dar sa stii ca daca un test negativ poate sa fie fals, testul pozitiv nu este aproape niciodata fals. Asa ca bucura-te.

Ancuta, tu nu mergi la Iosup in saptamina 13? Eu am auzit ca Iosup poate sa-ti spuna chiar din satamina 12 sexul copilului. Eu o merg la el in saptamina 14. Nici nu ma gindesc sa nu aflu atunci ce va fi puiutul.

Jasmin 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

JASMINE normal dupa UM as fi si eu in 10 saptamani. Dar cand am fost la eco mi-a zis ca sunt de fapt cu o saptamana in urma. Adica deci sunt in 9 saptamani. Deci m-a ametit de tot. Nu mai stiu cand am ovulat.....acum am si dubiu cand a fost UM.....si asa eu nu imi aduceam aminte foarte bine si am stat eu cu al meu si ne-am gandit am incercat sa ne amintim si banuiesc ca l-am avut pe 19 sau pe 20 februarie. Si deci deoarece am dubiul asta......voi socoti saptamanile dupa ecograf. Deci acum ar trebui ca DPN sa fie pe 2 decembrie . Cat despre raceala.....cred ca ma doare gatul de la apa rece. Ieri aveam 37,1°C. Si ma tem sa nu creasca temp. Azi era ok. In schimb, gatul si nasul ma omoara. Tu? Cum te-ai distrat azi? Eu nu am facut nimic special. Am dus-o acasa pe nepoata mea ca zilele astea am avut-o la mine. Si gata.

PUSSI

DANA 9 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

fetelor eu am inceput cu mici probleme...nasul este tot timpul infundat..si-l suflu mereu..am inteles ca este unul din simptomele care apar "mucozitati" din plin...
si cel mai naspa......mici mancarimi in partea dorsala....am inteles ca gravidutele sunt predispuse la "hemoroizi"..Doamne ajuta sa nu ajung acolo......a inceput si celulita sa-si spuna cuvantul si cred ca-mi apar si mici vergeturi desi m-am dat cu tone de creme..cred ca trebuie sa le schimb

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
Astazi am fost sa mi se ia sange pentru analize/BHCG si a fost totul bine. Deasemeni,mi-am facut programare la ultra sound pe 22 mai sa, vedem si noi comoara din burtica.Speram ca totul va fi bine. De fapt, trebuie sa fie bine de data aceasta.Sunt optimista de felul meu.
Pot manca bine in continuare si chiar ma mir de aceasta!
Spuneti-mi va rog, din ce saptamana ati inceput sa va simtiti mai rau cu starile de greata si sa vomati?! Va multumesc anticipat pentru raspuns.

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Buna fetelor,
Astazi am fost sa mi se ia sange pentru analize/BHCG si a fost totul bine. Deasemeni,mi-am facut programare la ultra sound pe 22 mai sa, vedem si noi comoara din burtica.Speram ca totul va fi bine. De fapt, trebuie sa fie bine de data aceasta.Sunt optimista de felul meu.
Pot manca bine in continuare si chiar ma mir de aceasta!
Spuneti-mi va rog, din ce saptamana ati inceput sa va simtiti mai rau cu starile de greata si sa vomati?! Va multumesc anticipat pentru raspuns.
POZE +

In cate saptamani esti? Eu am aproape 8 si nu mi-a fost rau deloc.

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
7+

Mergi la inceput