Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)
Raspunsuri - Pagina 14
RGE spune:
in legatura cu durerile in stanga si dreapta.(.dar nu ovarele)..sunt crampe eu le simt mai ales noaptea in special cand intind picioarele....sunt de la intinderea ligamentelor....in legatura cu durerea din dreapta..mai mult ca sigur incepe o infectie urinara nu are treaba cu apendicita stati linistite...bagati apa plata multa..fara sucuri ca alea au coloranti,conservanti, etc...
cat despre ecografia transvaginala...eu si la 14 saptamani la eco morfologica tot transvaginala am facut
...MURATURI??..bleach ..eu nu am avut iesiri din astea cu acriturile...
AUTOBRONZANTE...eu stiu ca sunt periculoase ..de fapt orice creme si lotiuni ce nu sunt special pt sarcina..gen Mustela nu sunt indicate..statul la soare nici atat nu este indicat..poate o ora dimineata sau seara tarziu...mai ales acum cu soarele asta nenorocit aveti mare grija...fetelor eu mi-am facut curat in sifonier..adica le-am bagat pe toate deoparte si am ramas doar cu cateva pe care le-am cumparat acum..restul LA REVEDERE...sper sa va mai vad vreodata dragele mele marimi mici "S"...ADIO!! ...BUN GASIT MARIMI "XXXXXXXXL"
ROXANA 15+
RGE spune:
CATARO..LA MULTI ANI CU SANATATE MAMI, SA FITI FERICITI , SA-TI DEA DUMNEZEU SA AI PARTE DE NASTERE USOARA SI SA VA BUCURATI DE BEBE!! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!
ROXANA 15+
pussi spune:
RGEimi povestesti si mie te rog..exact cum se face morfofetala?? Cu hainel, astept o zi in care sa ma simt mai bine si ....le pun la pastrare si eu. Am 2 kg. in minus fata de ziua testului, dar pantalonii nu-i mai pot inchide...iar cei cu talie joasa ma strang ..si nu vreau sa jenej Titici!
adra_bell vrea pe lista, ii dati un PM cu parola, nici eu nu o mai am multumim
gugu si eu in primele 2 sapt. eram crizata..sunt , nu sunt. Si bagam sau un test de urina sau o TB..si ma lamuream
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
RGE spune:
PUSSI este exact ca o transvaginala obisnuita....numai ca dureaza mai mult pentru ca il asteapta pe bebe sa se miste pe acolo sa-i poata masura pe ecran oscioarele, capul, etc...nimic neobisnuit ca o transvaginala normala numai ca dureaza cateva minute mai mult si il vezi pe bebe in niste ipostaze super...noua ne-a aratat bebe cum face tumbe, ne-a aratat un pumn, o palma...
ROXANA 15+
pussi spune:
Rgesi nu l-ati vazut??.. ne dai si noua parola de la userul comun??
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
ancadragoman spune:
RGE deci acum tot transvaginala face?
Nu abdominala?
Eu trebuia sa mai fac analiza asta HBS-HVC de sange si am uita sa o fac.Ce analiza este?
Se face cu plata?
anca 12+
vine bebe....
poze
adra_bell spune:
Nu sunt sigura dar cred ca HBS si HVC sunt pentru hepatita (probabil B si C), si probabil se platesc
adra_bell 11+
pet.cost2005 spune:
anca - exact, HBS e pt. hepatita B iar HVC pt. hepatita C. Nu stiu insa daca se platesc sau nu ... daca te pricepi la it. uite www.gravidanzaonline.it/esami_laboratorio/esami_sangue.html" target="_blank">aici explicat fiecare examen pe larg ...
10+
Petronela
Roxxy80 spune:
Fetelor, ce harnicute sunteti la scris. Eu tocmai am venit din Herastrau. Era full. Se vede ca e lumea libera. M-am simtit super bine, am mancat vata de zahar, insa la un moment dat am simti ca nu mai aud si nu mai vad si mi s-au cam taiat picioarele. Am apucat sa ma asez pe o piatra. Am stat 10 min si mi-am revenit. Chiar asa sa mi se faca rau dintr-o data? Nu avusesem nici un semn ca as avea ceva. Cred ca problema se trage de la lipsa hidratarii. Eu nu reusesc sa beau mai mult de 4 pahare de apa pe zi. Mi-am jurat ca o sa ma oblig sa beau mai multa apa pt bebele meu.
Apropo, fetelor? Voi ce va doriti? Pe langa faptul ca toate ne dorim bebei sanatosi, sunt sigura ca avem o preferinta in privinta sexului. Eu parca mi-as dori mai mult o fetita. Voi?
Va pupicesc.