Mamici de noiembrie-decembrie 2007(17)
Raspunsuri - Pagina 11
annitha_cl spune:
BB, cum ti-am scris si pe PM am primit parolele asa ca nu mai mi le trimiteti.
Voi cum va pertrceti ziua de azi?
copilul meu
alte poze
Cristina 13+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
bb_yasmi spune:
cristina, deocamdata sunt singura, sotzu' nu are liber azi, dar cand vine o sa plecam si noi un pic. ink nu stim pe unde
acuma m-am pus sa imi fac ceva de papa, ca mie o pofta de gulash......
tu ce faci azi??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
13+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
pussi spune:
cataro! LA MULTI ANIIIII!!
dananu te supara..ca nu are sens! pe bune!! cu cine mai rad?? si mai glumesc?? Sau pe mine te-ai suparat?? daca nu-ti plac astea iti dau galbene...ti-a mai trecut??
bb m-am trezit, dar am fost ocupata cu tinutul in brate a , iar am dat la rate. Si medicii nu lucreaza azi...
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
annitha_cl spune:
Eu am bagat masina sa spele si deocamdata pe net... Vreau sa fac putina curatenie in casa si sa ma ocup putin de gradina mea de flori. In rest mai nimic.. Si sotul meu lucreaza asa ca...
E atat de liniste pe forum...
copilul meu
alte poze
Cristina 13+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."
bb_yasmi spune:
pussi Buna Dimineatza atunci
creste bebe...
poza eco bb
bb_yasmi spune:
eu vreau sa incep sa ma dau cu autobronzant macar pe fata, o fi ok??? pe corp folosesc de la Johnson crema nuantatoare.
creste bebe...
poza eco bb
gugushtiuc spune:
Netza burtici!
BB Yasmi si eu mi-am luat crema din aia cu autobronzant de la Nivea. Am tot cautat pe net sa vad daca are contraindicatii dar nu am gasit nik. Tu stii ceva?
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata4S+
pussi spune:
bbse pare ca e singura solutie..cu nuantatoare, autobronzante. Eu am intrebat dr. de solar, a zis NU. Atunci de stat la soare dimineata si dupa 6: NU...ca cica de la caldura sa nu se dilate vreau vas..si sa sangerez. Acum la voi cu sarcini normale nu stiu, dar la mine e clar ca-i mai stresant!
PUSSI 7+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
annitha_cl spune:
Eu daca ma mai dau si cu crema autobronzanta chiar ca o sa sparg toate oglinzile din casa... Eu m-am bronzat pe fata si mi-au iesit toti pistruii si m-am facut o urata de numa ( nu ca as fi frumoasa dar de dim cand m-am uitat in oglinda imi venea sa plang). Sosul meu spune ca sunt nebuna dar eu asa ma vad. Eu trebuie sa imi iau o crema de fata foarte buna pentru ca ridurile de expresie au luat-o razna in plus... ma dor foarte rau picioarele, in special labele picioarelor si talpile. Voi stiti daca ma pot da cu ceva pe picioare ca sa nu ma mai doara asa de rau?
copilul meu
alte poze
Cristina 13+
bb_yasmi spune:
gata, m-am hotarat : crema autobronzanta am de fata, iar pt corp crema nuantatoare. asta pana plec in concediu, iar atunci voi sta la soare pana in ora 11-12 si dupa ora 15-16, si atunci sub umbrela!!!
creste bebe...
poza eco bb