Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Nu, eu mi-am luat mereu masura mea-M si mi-au venit ca turnate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea32 spune:

Buna,
Am comandata si eu de la VS si mi-au trimis un sms in care imi spun sa trimit copia dupa CI prin fax la un nr de telefon sau prin email.Eu vreau sa trimit prin email dar adresa nu o inteleg. Este gratiela.voicuiups.com.ro Intre voicu si ups este un i mai lung, nu inteleg ce este ca nu merge. Voi stiti?

Pupici

Mergi la inceput

O adresa de email trebuie sa aiba @ si i lung este @ deci ar trebui sa fie gratiela.voicu@ups.com.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am primit mail de la ei in care imi spun ca a fost trimis pachetul via overseas. Asta ar insemna posta, nu? Si daca da, ce taxe mai platesc cand vine prin posta?

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Roxana in functie de marimea si greutatea coletului, cred mai platesti cativa lei. Eu am platit o data 1 leu si o data 4 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Sa inteleg ca e vorba de norocul incepatorului sau ce?? |m inteles ca, chiar daca am bifat livrarea Standard ei oricum trimit dupa ureche...asta ar insemna ca am avut noroc...
Sau in taxele pe care si le-au oprit ei intra toate celelalte taxe?

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

da sa zicem ca este norocul incepatorului. Pai ei ti-au oprit taxe de transport pana in romania, de impachetare si manipulare, dar prin faptul ca au venit la posta nu mai platesti taxele vamale si TVA-ul ceea ce este absolut super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Am mai dat o comanda. Si am incercat din nou sa iau tankini ala...daca imi vin iar pantalonii albi am cui sa-i dau :) ...noroc ca sunt chiar faini si masura mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara tuturor!

Fetelor,

Am o mare, mare rugaminte.
As vrea sa comand niste farduri de pe un site american.
Va rog spuneti-mi si mie la cat se ridica taxele vamale pt produsele cumparate din America?
Inca ceva. Exista 2 optiuni de trimitere a coletului: prin posta sau DHL. Evident posta este mai ieftina, dar din pacate posta romana nu este foarte sigura si mai exista colete "pierdute". Voi ati comandat prin vreo firma de curierat? Ati putea sa-mi dati niste detalii referitoare la: de unde ati ridicat pachetele, costuri de transport ... in general sfaturi utile din experienta voastra?

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATEL spune:

VS TRIMITE IN ROMANIA PRODUSELE DAR NUMAI CU FEDEXUL SI ASTA TE MAI COSTA INCA 50% DIN TOTAL ( FOARTE SCUMP).
CEL MAI BINE ESTE SA AI PE CINEVA IN USA SI SA TI LE TRIMITA APOI PRIN POSTA .
IN LEGATURA CU MASURIILE EI AU UN TABEL PE SITE CARE TE AJUTA MULT.
ATENTIE LA UNELE PRODUSE NU TOATE SUNT ATAT DE PERFECTE CUM APAR IN RECLAMA

Mergi la inceput