Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi
Raspunsuri - Pagina 21
Carrye spune:
Tu te referi aici la site-uri americane in general? Nici macar nu stim despre ce site este vorba. Noi vorbim aici despre Victoria's Secret.
Oricum, la cosmetice nu se aplica taxe vamale din cate stiu eu, n-am comandat pana acum.
Katel, fii buna cu noi si nu mai scrie cu majuscule! VS nu trimite cu Fedex ci cu UPS. Nu o mai costa inca 50%!!! Tu ai citit ce tot scriem noi aici?
Trinity, daca ai intrebari legate de VS, le asteptam.
Ladymaxxus spune:
Buna ziua,
Sunt una dintre "ultimele" impatimite ale produselor Victoria's Secret. Imi plac foarte mult insa nu am reusit sa-mi dau seama cum pot sa fac comanda. Am vazut in forum ca multe dintre voi ati facut comenzi si stiti cum sa faceti lucrul acesta. Va rog frumos luminati-ma si pe mine. Spuneti-mi daca se poate si codurile de care spunea Pisicuta si Matei pentru a nu mai plati taxe. Au o limita minima la comanda sau poate valora oricat? Va rog mult sa-mi raspundeti la mesaj daca puteti pe ladymaxxus@yahoo.com, dandu-mi toate detaliile pe care trebuie sa le stiu pentru a face o comanda. Va multumesc anticipat!
Madalina
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Tu te referi aici la site-uri americane in general? Nici macar nu stim despre ce site este vorba. Noi vorbim aici despre Victoria's Secret.
Oricum, la cosmetice nu se aplica taxe vamale din cate stiu eu, n-am comandat pana acum.
Nu este nevoie sa te superi. Inca din titlul topicului am realizat ca aici se vorbeste despre Victoria's Secret.
Site-ul de pe care eu vreau sa comand se numeste Everyday Minerals. Pur si simplu am intrat cerand niste sfaturi de incepatoare legate de comanda de pe un site american. Cum voi aveti experienta m-am gandit ca ma puteti ajuta chiar daca nu este vorba despre Victoria's Secret.
Scuze daca am deranjat dand buzna in topicul vostru
princesslexy spune:
Bonjour fetelor. Da, stiu, long time no see..Nu am mai scris desi pana la urma toate cumparaturile mele marca VS au decurs fantastic si chiar acum sunt asteptarea celei de-a11-a comanda.
Am vazut ca cineva intreba de cosmetice. Ce sa zic? Eu sunt o "junkie" a tot ceea ce inseamna : creme, gloss-uri, farduri, etc. iar cele de la VS mi se par extrem de bune. Eu vi le recomand. Mi-am cumparat pana acum : geluri de dus, unturi de corp, lotiuni de corp, glossuri, un ulei de corp, balsam de buze, sapunel, etc. Sunt toate fantastice. Partea buna este ca nu platim TXV la ele ci doar TVA. Asa ca...spor la shopping. Voi ce v-ati mai cumparat?
Roxana Claudia spune:
Eu tocmai ce am primit aviz de la posta sa-mi ridic coletul cu rochitele si lenjeria...Maine pove cum sunt...
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Sunt fff multumita!! Desi am avut ceva emotii ca am comandat masura S si am avut oarece emotii...toate mi-au venit ca turnate. Asa ca ma pregatesc de o a doua comanda. La posta, pe Sos Pantelimon, am platit doar 2 lei si discutand cu tipa de acolo am inteles ca a fost noroc. Comenzile de peste 80$ vin prin UPS, de regula, si se mai platesc si taxe vamale la ele. Asa ca voi face comenzi mai mici sa fentez cumva taxele mari luate de vama..Mi-a mai spus si ca greutatea nu are de-a face ci doar valoarea produselor. Sa vedem daca are dreptate.
Multumesc din suflet fetele ca m-ati ajutat cu comanda. Acu stiu mersul
Laura T spune:
Nu e adevarat! Am avut prima comanda de 160$ si a venit cu posta, nu am platit taxe. Acum astept a doua comanda, de 192$, pe care sper sa o primesc tot la posta.
Roxana Claudia spune:
Am facut o noua comanda la VS. De data asta am ales masura M pt rochite deoarece decolteurile tipau rau pe mine...luasem S. Comanda a fost de vreo 170 $, sper sa vina tot via overseas..
Carrye spune:
Hello!
Este a doua oara cand la comanda, imi spun ca nu au putut lua banii de pe card. Vi s-a intamplat? Vor incerca inca 14 zile sa ia banii. Data trecuta am sunat la ei si s-a rezolvat. Sa mai astept? Sau sa sun din nou?
La mine e si putin problematic in sensul ca nu coincid adresa de facturare cu adresa de shipping. Cardul este pe numele firmei iubitului.
Roxana Claudia spune:
Carrye - io n-am patit-o sa nu-mi ia banii..Numai ce fac comanda si ma taxeaza Ia pove ce ti-ai luat frumos?