Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi
Raspunsuri - Pagina 2
ingerasu spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Inseamna ca mai avantajos este sa mi le trimita cineva din State. Cumva la posta la ridicarea coletului se platesc si atunci taxe vamale?
Croco, cumva cardul trebuie activat cu acea parola de la Verified Visa pentru a putea efectua plati pe internet? Eu, spre ex, am un Visa Electron de la Alpha care permite si plati pe internet dar stiu ca pe multe siteuri trebuie intai sa-ti "activezi" cardul cu acel VV la care primesti o parola? La tine cum este?
Pisicuta sa ne spui si noua impresiile cand iti vine pachetul.
Gabriela, mama unui ingeras Bianca Maria (21.12.2004 ora 16:42)
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
Lia spune:
cu taxele vamale in Romania nu stiu cum mai e,pentru ca desi am fost de doua ori in tara de la inceputul anului,n-am mai facut comenzi din Romania anul asta...l-am pierdut pe tata pe 4 martie
:(((,nu m-am mai gandit la cumparaturi...
anul trecut imi amintesc ca am platit de fiecare data taxe vamale in tara,dar nu-mi amintesc cat si sigur nu se mai potriveste acum...
acum sunt in japonia,dar am uitat sa schimb la profil tara...
aici spre ex. platesc taxe vamale cumplite pentru produse din piele-intre 30 si 50 de dolari/pereche de pantofi,habar n-am care-s criteriile dupa care calculeaza astia taxele de difera...probabil in functie de cat de scumpi sunt pantofii?-Dumnezeu cu mila,chiar nu mi-am pus intrebari pana acum...
Clover spune:
Eu nu cred ca se justifica sa platesti taxe. Mai bine cauti pana gasesti ceva dragut in Romania.
Taxe vamale nu platesti decat daca ti le aduce cineva personal, in rest la posta indiferent cine ti le trimite se face vama.
Keep the promises you make to yourself.
puputi spune:
Buna fetetele.
Eu sunt un client vechi la VS. Marimile nu vin intodeauna bine. La incaltaminte eu port 36, deci mi-ar trebui nr.6. Majoritatea trebuie sa le iau 5,5. Cizmele intodeauna sunt foarte largi sus la pulpa. Tricouri sau rochite XS (in Romania nu stiu ce nr. am dar cred ca 42 sau S). Pantaloni marimea 0, dar si aceia imi sunt largi la poponet uneori. la sutiene nu iti pot spune pentru ca pentru mine cea mai mica marime tot mare imi este.
In legatura cu calitatea......... Sincer nu sunt satisfacuta intotdeauna. Majoritatea sunt marfa, dar unele produse simnt "ce am comandat si ce am primit".
Taxele sunt destul de mari si mai ales daca comanzi ceva din piele...WOW.
Am multe colege la servici care comanda de la VS, daca te mai pot ajuta cu ceva?
Si maine va fi o zi
nadyana spune:
foarte interesant ce scriti voi aici fetelor.va rog sa scrieti si un site de pe care putem comanda.eu nu prea am inteles cum este cu cardurile.eu am visa in lei dar scrie pe el"doar pt.romania".inseamna ca nu pot comanda cu el de pe internet?
Clover spune:
nadyana, il poti folosi pentru comenzi online, dar doar in Romania, adica pe situri romanesti.
Keep the promises you make to yourself.
Trinity spune:
Lia, imi pare tare rau sa aud :(, condoleante sincere. Eu te intrebasem pt ca intr-adevar ai in profil Romania, nu stiam ca esti plecata...
nadyana site-ul este: http://www.victoriassecret.com/ ( tot nu reusesc sa pun link la cuvant, parca sunt batuta in cap...)
Sa va spun ca intre timp am aflat eu cum e cu taxele vamale. La cumparaturi ce depasesc 50 EUR (inclusiv taxa) se aplica 19% TVA si 3.5 % taxa vamala (forfetara) --> dar trebuie ca in coletul respectiv sa nu fie prea multe produse de acelasi fel, ca sa nu fie considerat pt comert.
Legat de ce spunea Clover cu plata taxelor, eu auzisem ca daca ai pe cineva in state si iti rupe etichetele si apoi le pune la posta nu mai platesti. Poate ne povestesti tu, pisicuta dupa ce primesti coletul de la prietenul tau...
Eu o sa fac comanda saptamana viitoare, abia astept...
mada101 spune:
Ce ma bucur ca am dat de acest subiect. De o luna ma chinuit sa imi fac comnda la Victoria's Secret, tocami ce mi am facut un card pt plati externe....acum imi cautam ce sa imi iau ...
Mi au fost de mare ajutor ce ati scris aici, dar as mai vrea sa stiu cam cat dureaza pana imi vine comnada.
Si daca ati mai comandat, as vrea sa stiu daca as intampina probleme daca adresa pe care vreau sa imi vina comanda nu corespunde cu cea din buletin?
Multumesc mult si pupici
Gabrielama spune:
Eu sunt clienta veche si permanenta la VS on line. Sunt seriosi, comanda vine cam in 2 saptamani - cu tot cu statul in vama in Bucuresti. Am platit cu card si de credit si de debit in lei si nu am avut niciodata probleme. Eu ma impac de minune cu lucrurile de la ei si exceptand prima comanda - cand inca nu stiam bine ce si cum - toate lucrurile imi vin bine.
La pantofi eu port in Ro 38.5; ceea ce inseamna ca aici imi iau mereu 39, caci la noi nu mai sunt pantofi cu jumatati de masura. LA VS imi comand 8,5 si imi vin perfect.
La haine port in Ro 42 (de pilda pe masura Zara) si la VS imi comand 8; fustele imi vin perfect, rochitele imi sunt putin largi peste sani, datorita insa lipsei mele de dezvoltare in zona respectiva...
Costumele cu pantaloni numarul 8 imi vin bine cu totul - lungime, largime.
La lenjerie e mai greu... chilotei mi-am luat si M si S, si imi vin ambele masuri; la sutiene, 34 B cu burete...
Marimile la haine, pe tabeul care da dimensiunile bust - talie - sold aferente marimilor VS sunt in inch; un inch = 2,34 cm - poate va ajuta.
Taxele vamale sunt din pacate destul de marisoare; am insa o colega care si-a comandat anul asta si mi-a spus ca nu a platit taxe; cum ca suntem in UE... Eu am facut comanda acum vreo 10 zile si astept pachetul; am sa va spun cat au fost taxele.
Spor la cumparaturi!!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
Trinity spune:
Mada nu stiu ce sa zic legat de adresa, eu stiu ca intr-o vreme imi comandam diverse pe adresa mamei, ca eu nu eram acasa decat seara tarziu. Si la posta am avut probleme - trebuia sa duc contractul casei sa vada ca e pe numele meu. Acum de ceva vreme am tot primit colete din UE si uneori nici nu mi-au cerut buletinul. Doar ultima oara si au verificat si adresa, si tot. Nu stiu ce sa iti zic, dar mai bine e sa nu risti...
Gabrielama multumim mult de informatii. Tu ai primit coletul in 2 saptamani cu transportul standard? Ca au o optiune de curier rapid, costa 20 USD in plus dar noi ne-am strans mai multe fete la o comanda si nu s-ar simti... Si eu spun acolo ca vine in 3-10 zile lucratoare.
Te asteptam cu vesti cand vine pachetul!