Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi
Raspunsuri - Pagina 3
mada101 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri. M-am mai lamurit, acum trebuie sa ma lamuresc cu adresa, eu stau cu chirie si nu stau legal cu contract de inchiriere din cauza asta ma gandeam daca voi avea probleme la posta.
Ma gandeam totusi sa incerc, fac si eu o comanda mai mica. Cu toate ca atunci cand ma apuc sa ma uit pe site nu stiu la care sa ma opresc ...
Multumesc pentru sfaturi si sa mai postati ca va urmaresc.
Cand o sa fac comanda am sa va anunt.
Pupici multi
Mada
Gabrielama spune:
Trinity,
eu n-am platit niciodata transport rapid, ci numai transport standard. Si in maxim 2 saptamani am primit pachetul.
In ceea ce priveste adresa, eu am dat tot timpul adresa de la servici, caci este mai sigura. Si m-am dus cu o scrisoare semnata de Directorul nostru de Resurse Umane cum ca lucrez la aceasta adresa; si n-am avut niciodata probleme.
Am sa va dau amanunte cand vine pachetul.
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
mada101 spune:
In legatura cu masurile si eu port tot 38 sau 39 la pantofi, e adevarat din afara imi vin perfect 8,5.
Doar ca eu am un tabel cu transformari....chiar si pe telefon iar in 1 inch = 2,54 cm
Ma mai interesez
Pup
Mada
Trinity spune:
Mada, legat de adresa cred ca ai putea sa ceri o declaratie scrisa de mana de la proprietarul apartamentului - cum ca stai in chirie acolo si ar trebui sa mearga la posta...
Iar apropos de comanda mic, si eu patesc la fel. Zic ca intai imi comand putin, ca sa vad cum imi vin masurile de la ei, etc si cand ma apuc sa aleg nu stiu ce sa mai scot din lista... E foarte tentant, intr-adevar.
Pe mine acum ma tenteaza cateva modele de sandale si clar sutiene. Am o prietena care oricate sutiene ar avea face ce face si tot pe cele de la VS le poarta.
Asa ca nu am sa ratez ocazia sa imi comand.
Spor la cumparaturi si va mai astept cu impresii!
Cris
pisicuta si matei spune:
Salutare!
Mi-a sosit pachetul si sunt super hainele
Deci ar trebui sa corespunda adresa cu cea din buletin,la posta a fost desfacut pachetul si prietenul meu nu rupsese etichetele si eram sa platim,noroc ca ne-a pasuit tipul de acolo-si trebuia fie sa pltim cate 12$pt fiecare frodus,fie o taxa forfetara de nu stiu ce procent aplicat la valoarea coletului din care se scadea valoarea transportului.
Eu port in Ro 42 si mi-am luat 8 si sunt perfecte.Pijamaua este100% bumbac si se simte asa de bine pe piele si mi-au dat si o gentuta cadou la pijama.Si sunt si ochei pantalonii,numai ca prea a corespuns culoarea.
Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Gabrielama spune:
Neata!
am si eu vesti.
Am facut comanda (mi-au confirmat-o) pe 1 mai si ieri a ajuns in Ro - transport normal, fara suprataxa; m-au sunat de la UPS, care este transportatorul lor, ca a venit.
O sa va spun ca a fost vama; sper sa aiba colega mea dreptate si sa fie mai mica acum de cand suntem in Europa...
O zi buna!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
Gabrielama spune:
So... azi am luat pachetul; colega mea nu a avut dreptate... inca se platesc taxe vamale la importuri din US. Astfel, la o comanda de 408 USD, incluzand taxele de transport, am platit taxe de 350 RON....
Cam mult...
Foarte mult!
Lucrurile sunt insa frumoase si imi plac foarte mult!
Gabi
Trinity spune:
Gabriela, tocmai ce intrasem sa te rog sa ne dai un semn cand ai vesti.
Eu tocmai am inchis cu UPS-ul si mi-au spus foarte clar ca taxa forfetara de 3,5% se aplica doar la coletele venite de la persoanele fizice.
Pentru colete venite de la magazine online taxele se aplica in felul urmator:
- la valoarea totala a facturii (inclusiv transport) se aplica 11% taxe vamale
- la suma rezultata mai sus se aplica TVA 19%
Cam asta e, e tare mult ce-i drept, dar eu cred ca cel putin la unele produse merita, avand in vedere preturile mici de la VS comparativ cu unele de la noi.
Gabriela, pisi, sa le stapaniti sanatoase! Daca vreti sa ne spuneti si ce ati luat (cu link), ce ziceti?
Fetele care cumpara de la Redoute am vazut ca fac treaba asta - pun link si scriu daca sunt multumite de produs, daca marimea a fost ok, etc.
Cred ca ar fi de ajutor si celor care doresc sa comande...
irlandeza spune:
quote:
Initial creeata de Trinity
Cumparati de la Victoria's Secret?
Am vazut si celelalte topicuri cu site-uri de cumparaturi si ma gandeam poate impartimi aici impresii/experiente, etc.
Pana atunci eu as vrea sa imi comand cate ceva si vroiam sa va rog, daca stiti, sa imi spuneti si mie cum se face conversia intre marimile din US si cele din Europa.
De exemplu la incaltaminte care ar fi echivalentul marimii 36 si 37?
La sutien 70B si 70A din Europa ce echivalent are in US?
Va multumesc si va astept sa impartim impresii...
Uite aici : Pt. incaltaminte;
BARBATI:
USA EUROPA
6.0 38.5
6.5 39.0
7.0 40.0
7.5 40.5
8.0 41.0
8.5 42.0
9.0 42.5
9.5 43.0
10.0 44.5
10.5 45.0
11.0 45.5
11.5 46.0
12.0 46.5
12.5 47.0
FEMEI;
5.0 35.5
5.5 36.0
6.0 36.5
6.5 37.0
7.0 37.5
7.5 38.0
8.0 38.5
8.5 39.0
9.0 40.0
9.5 40.5
10.0 41.0
10.5 42.0
11.0 43.0
11.5 44.0
La sutiene nu stiu, doar la haine daca vrei.
Noi 2 singurei
6+
danangie spune:
Buna,
Am vazut si eu ceva lucruri de la VS dar a vazyt ca trebuie sa-ti faci cont la ei.....adica sa-ti faci user name.....dar nu prea inteleg engleza la completarea acelei fise.......trebuie neaparat sa ne logam ca sa comnadam?
POZELE MELE