Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lu_mi spune:

Am cumparat si eu de mai multe ori de la VS si inca sunt in ceata cu taxele vamale...
Unele pachete mi-au sosit prin Posta Romana, caz in care nu am platit nici o taxa!
Alte pachete au sosit prin UPS, caz in care am platit cca 40% din valoarea comenzii, f.f. mult.
Nu am reusit sa deduc pe ce criteriu le trimit ei printr-un serviciu sau celalalt, pt. ca eu am ales intotdeauna varianta standard de transport. La un moment dat am crezut ca e vorba de valoarea coletului, dar ulterior s-a dovedit sa nu fie asa... Acum banuiesc ca e infunctie de greutatea coletului. Penultimul colet a avut valoare mai mare si a sosit prin Posta, fara taxe. M-am bucurat, am zis ca am intrat in UE si am scapat de taxe. Dar urmatorul colet, desi cu valoare mai mica, a sosit prin UPS. Asta continea si niste sandale si m-am gindit eu ca poate a fost mai greu...
Oricum, eu m-am hotarit ca daca mai comand, voi comanda pachete mici, sa cresc sansele sa vina prin posta.
Produsele sunt super! Am comandat niste rochite de vara din bumbac... superbe, vin perfect pe mine. Costume de baie, pijamale, lenjerie, toate f. bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LUMI si ca sa comanzi trebuie sa te inscrii la site-ul lor? Eu nu stiu sa completez fisa aia in care trebuie sa scrii datele tale....As vrea si eu sa-mi comand ceva...dar nu ma pricep....

POZELE MELE

Mergi la inceput

Pana la urma m-am descurcat, am comandat....dar sunt scumpi tareeeee . Pai p eun costum de baie am dat 64 de dolari. Si pe o rochitica am dat 55 de dolari. In total deci 119 dolari. Pe suma asta mi-a luat taxa 48 de dolari !!! Mi s-a parut extrem de mult. Este prima dar si ultima ora cand comand. Nu zic au lucuri foarte frumoase si exact pe gustul meu....dar prea scump....

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada101 spune:

Nu am mai intrat de mult, am vazut ca voua va venit deja comnada ( pisi si gabi ). Sa va bucurati de ele! sa le purtati iubite !
Am fcaut si eu comanda, tb sa imi vina in iunie, eu sper sa soseasca mai repede :).
Cand am facut comanda sunt 2 rubrici unde se trec adresele...adica adresa din buletin ( cea care e si cardul ) si mai poti trece optional o adresa unde sa vina comnada. Eu am trecut si adresa optionala adica unde stau acum in Constanta. Am ceva emotii...sper sa nu fi facut o mai mare incurcatura.
Va tin la curent.

Pup
Mada

Mergi la inceput

Danangie, si pt mine e prima oara cand comand,am emotii..
Dac sunt bune calitativ produsele, eu zic ca merita pretul...dar asta vom vedea si noi.:)
Pup
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vasilief spune:

Buna
Vreau si eu sa comand la Victoria Secrets.Cum se procedeaza cu plata?Merge sa platesti cu card Visa Electron?De unde stii cat vor fi taxele de transport,ti le calculeaza cand faci comanda?
La posta mai platesti ceva in afara de ce platesti prin card cand faci comanda?

Va rog ajutati-ma sunt in ceatza dar vreau sa comand

Mergi la inceput

CARMEN ti-am raspuns pe PM.

MADA da si eu sunt curioasa cum sunt. Sper sa-mi vina... De asta sunt cel mai preocupata....sa nu carecumva sa fie prea mici.....ca eu am putin mai maricel si ma gandesc ca o sa am probleme la slipi. Eh....vom vedea.....da....imi plac tare mult produsele or....dar nu-mi convine sa platesc atata taxa cand pot cauta aici sa-mi iau altceva....parerea mea.....tu ce ti-ai luat? Si mie tot in iunie tre' sa-mi ajunga comanda....

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

As vrea sa comand un costum de baie, am marimea 75B la sutien dar nu imi dau seama exact care este marimea VS: 34A ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalita spune:

Chiar ieri mi-am cumparat un sutien si niste chilotei foarte sexi de la VS, au un magazin in Plaza Romania, vad ca preturile sunt la fel ca pe site, adica sutienul cu dantela 30 euro si chiloteii, 15. Eu zic ca merita banii, sunt de calitate si fac un piept super.

Mergi la inceput

Danangie eu mi-am cumparat un sutien si o pereche de papuci. Am zis sa testez pe rand. Sper ca mi am luat bine marimea adica 34B si papucii 8,5. Te tin la curent ;)
Amalita nu stiam ca avem produse de la Victoria's Secret la noi. Daca stiam nu mai facaem comanda. Au toate produsele care le gasesti pe site?

Trinity si Zepellina cu marimile nici eu nu ma prea descurc...eu m am masurat exact cum spun ei pe site si am transformat inch in cm...

pup
mada

Mergi la inceput