Hyundai Accent
Buna!
Suntem pe cale de a ne cumpara un Hyundai Accent 1.5 CRDI.As vrea sa stiu daca are cineva masina asta, ce parere are de ea.
Inex ,de 2 x mamica
Raspunsuri
Rufus spune:
Am Accent, dar pe benzina. Este o masina excelenta si sunt sigur ca si varianta pe motorina este ok. Ceea ce ma impresioneaza pe mine, mai mult decat calitatile, este lipsa problemelor, de trei ani merg doar la revizii.
Carcotasii ar stramba din nas acum, cand se fabrica si in Turcia; dar nu stiu daca conteaza asa mult.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
karina1976 spune:
Buna, si eu am un Accent pe benzina de 1 an si 2 luni.
Si in afara de revizii nu am vazut service-ul.
Am pana acum 18.000 km, o folosesc doar eu si in oras dar si in afara, insa imi place cum merge: nu e puturoasa - ba din contra, destul de nervoasa, nu e pretentioasa, se parcheaza usor (ceea ce pt mine e un super avantaj).
Corina - mami de Paul - 04.06.2002 si10+
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
liliana_28 spune:
Nu stiu daca tu iti iei Noul HA. Eu am avut Hyundai din 2005 tot 1.5 CRDI. Din punct de vedere al consumului este .....super.
Ce nu ne-a placut noua......frana. Am optat pentru o masina cu rotile mai late care sa tina mai bine la frane. Eu fac zilnic drumul Balotesti-Bucuresti si invers motiv pentru care trebuie sa fiu sigura pe masina mea.
Ea ca masina este buna.....mi-a parut tare rau cand am vandut-o.
Inex spune:
Da Liliana,noul Accent.
As mai vrea sa va intreb daca e suficient de mare pentru o familie cu 2 copii?
Inex ,de 2 x mamica
liliana_28 spune:
Noul Accent este mai bun din punct de vedere al franelor decat cel pe care l-am avut eu.
Eu zic ca este o alegere buna.
Despre spatiu...nu stiu ce sa zic.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
corinadana spune:
Face galagie mare de la motor cand il accelerezi.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Rufus spune:
quote:
Originally posted by Inex
As mai vrea sa va intreb daca e suficient de mare pentru o familie cu 2 copii?
Depinde de voi. Noi nu prea avem loc, dar suntem 5.
Nu este deosebit de incapatoare, dupa parerea mea, dar merge...va adaptati.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
caramel spune:
Noi l-am achizitionat de vreo 10 zile si suntem INDRAGOSTITI de el!Ne place la nebunie.Eu zic ca are spatiu suficient pt. 2 adulti si 2 copii, portbagajul este f. mare, aproape ca nu consuma motorina.
Singura nemultumire sunt husele si tapiseria care sunt bej deschis si ma astept sa avem probleme cu aceasta culoare.
(vezi si filmuletele de aici ).