gradinita in engleza :)

gradinita in engleza :) | Autor: iubibubi

Link direct la acest mesaj

exista in bucuresti gradinite cu "predare" in limba engleza? particulare sau doar cele "atasate" pe langa vreo ambasada? aveti copii inscrisi la o astfel de gradinita? sunteti multumiti?

multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Noi mergem la Acorns, www.acorns.ro si suntem multumite.
Vorbesc cu copii in majoritatea timpului in engleza, sunt copii "straini" care nu inteleg romana.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emasto06 spune:

Buna,

Si pe mine ma intereseaza o gradinita in limba engleza.
Acorns este foarte scumpa .Eu vreau doar sa li se vorbeasca doar in engleza,nu alte conditii speciale. Daca se poate, binenteles

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

am intrat pe site-ul Acorns, si am ramas perplexa. Pentru 300 de euro (fata de gradinitele de stat cu 4 RON/zi) le da chipsuri (o fi cartofi pai, nu?) fish fingers si pizza???? Le da de 4 ori/saptamana ciorba? (nu am nimic impotriva ciorbelor in general, dar sa mananci tot timpul ciorba, la banii astia, no comment...) Iar cand e supa de cartofi, felul doi e tot cartofi? Pe oamenii astia nu-i controleaza nimeni, ce meniu le da copiilor?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melena spune:

Gabi_K, pe "oamenii astia" ii controleaza in primul rind parintii care aleg sa plateasca 300 euro/luna. Am convingerea ca orice parinte isi da seama ca tariful unei gradinite nu este o nota de plata pentru masa de prinz.

Daca te-ai uitat prin site, cu siguranta ai reusit sa-ti dai seama ca Acorns e o minune de gradinita, cum putine sint in Bucuresti. Pentru cine poate si alege sa plateasca atit, Acorns face toti banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by Melena

Gabi_K, pe "oamenii astia" ii controleaza in primul rind parintii care aleg sa plateasca 300 euro/luna. Am convingerea ca orice parinte isi da seama ca tariful unei gradinite nu este o nota de plata pentru masa de prinz.

Daca te-ai uitat prin site, cu siguranta ai reusit sa-ti dai seama ca Acorns e o minune de gradinita, cum putine sint in Bucuresti. Pentru cine poate si alege sa plateasca atit, Acorns face toti banii.

Melena, da, am vazut ca au programe super, totul e frumos, insa calitatea include chiar si calitatea mancarurilor servite, nu? ca doar au 3 mese/zi, asta inseamna cam 3 ore/zi (cam o ora dureaza servirea mesei, cu spalat pe maini inainte si dupa, asezat la masa, mancat, baut, etc), mai incluzi 2 ore de somn, deci efectiv copiii in cele 7-8 ore petrecute la gradi 5 ore sunt ocupati cu altceva, deci le raman alea 2-3 ore de programe educationale. Tocmai de aceea mi-am permis sa ma uit si peste meniul lor.
Daca ai copil student, e normal sa nu-ti pese de mancarea de cantina... insa aici e vorba de copii mici, care au nevoie de mancare variata, fructe (in afara de vanilia din budinci n-am vazut nici un fruct in meniu!!!) fiindca acesti copii sunt in plina dezvoltare.
Si chiar si gradinitele "pt saraci" au norme inclusiv pt intocmirea meniului zilnic, si sunt controlate... de aceea nu vad de ce gradinitele particulare care pretind ca au nivel mai ridicat, de ce isi permit orice.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput