Libidou zero la 1 an, 8 luni dupa nastere
Buna,
Fetelor sunt intr-o dilema cumplita. Am nascut acum un an si 8 luni si pofta mea sexuala nu mi-a revenit. Am avut o viatat sexuala activa pana la venirea pe lume a fiicei noastre, dar de atunci nu mai simt dorinta. La inceput am crezut ca e ceva provizoriu, dar vad ca nu.
E normal sau se intampla ceva cu mine. Nu mai stiu ce sa fac. Am incercat si tratamente naturiste, care nu au dat nici un rezultat. Oare ce sa mai fac?
Monica si ingerasul ei Karola (14 sept 2005)
Raspunsuri
doradora spune:
ai schimbat cumva anticonceptionalele? unele noi ar putea avea efectul asta.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
gabi25 spune:
Sunt curioasa si eu ce raspunsuri vei primi....eu de exemplu nu iau anticonceptionale....nici altceva ce ar putea afecta....tot caut si eu remedii si nimic nu are efect!!!!!!!!!
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS
RaluD spune:
Cel mai erogen organ este creierul.
Gandeste-te ce te excita pe tine (orice ar fi) si construieste-ti, pentru inceput, o fantezie care sa includa acea activitate/persoana.
Mi-Ka spune:
ludmmyla, hai sa iti spun eu ce am facut: am luat tinctura de marar pentru amenoree si dupa cateva zile am avut un chef nebun de
de s-a speriat barbatu'...nu stiu sigur daca asta a fost cauza libidoului foarte crescut, dar stiu ca inainte sa iau tinctura ba nu aveam chef, ba eram obosita etc ![]()
_
Printesa noastra,Alexia
ludmmyla spune:
Anticonceptionalele pe care le iau de un an si ceva sunt aceleasi, asica marvelon. Chiar m-am gandit sa le schimb dar sincera sa fiu nu stiu cu ce.Medicul mi-a zis sa le las asa dar nu ma incanta ideea.
In ceea ce priveste fanteziile erotice.......nici nu mai stiu ce sunt acelea. Poate daca am sa incer si eu cu tinctura aceea de marar imi voi reaminti. Am mai luat tinctura de mesteacan pufos dar fara nici un efect. Sa vedem ce va aduce noua tinctura.
Va multumesc de sugestii, poate mai are careva dintre voi vreuna si ar dori sa mi-o impartaseasca. Merci inca o data.
Monica si ingerasul ei Karola (14 sept 2005)
MissParker spune:
Stii vorba aia, pofta vine mancand. Nu astepta sa ti se faca pofta, incearca sa-i iesi poftei in intampinare si s-o provoci!!
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
nikole spune:
Anticonceptionalele inhiba apetitul sexual...iti spun din proprie experienta!
la fel si stressul, sedentarismul...poate ar trebui schimbat un pic modul de viata, alimentatia, inainte de a apela la diverse remedii naturiste care e drept pot avea efectele dorite,insa...nu stiu ptr cat timp,intrucat acestea trateaza efectele doar, nu si cauzele.
Tinctiura de marar este f buna, si recomandata in multe afectiuni,insa am auzit si persoane plangandu-se de efecte adverse(pilozitate excesiva,ameteli,dureri de sani), motiv ptr care preferabil a nu se administra fara avizul medicului.
La fel unele afectiuni ale organelor genitale(raspunzatoare ptr producerea hormonilor)poate duce la o scadere a libidoului.
Poate daCA ai incerca sa faci ceva sport(2-3ori/sapt cate 45 minute), combinat cu exercitii de intarire a musculaturii vaginale,cel putin in plan fizic s-ar vedea schimbari.
Daca problema vine din cap'sor....aici sunt tare multe de spus...
27+
vacanta Brasil
foto burtik