lacrimi in suflet
Raspunsuri - Pagina 11
cl spune:
Felicitari, Freia! Sa-ti traiasca capshunica si sa aiba parte numai de fericire in viata!
si ,
Claudia si Alex
petruta spune:
Sanatate, si mult noroc in viatza printzesei !
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
camelia-daniela spune:
Dragä Freia,
mä bucur nespus de mult pentru tine!!!....sä-ti träiascä Alexandra si sä dea Dumnezeu sä fii räsplätitä pentru suferinta prin care ai trecut.
Cä de fapt, ai trecut singurä prin ea...si nu uita ce ai scris pe pagina a 5-a...mi-a pläcut mesajul täu si mi-a dat de gindit cä ai särit peste sant. Pe de altä parte, si mama ta are fff mare dreptate prin ceea ce a spus si cred cä este o femeie inteleaptä, care a vrut sä-ti transmitä un mesaj, pe care eu cred cä l-ai inteles.
Concentreazä-te pe viitor, asupra persoanelor cele mai importante din viata ta: Alexandra si TU!!...cä de fapt, intre voi a functionat totul atit de bine!!!...tu i-ai dat ei putere, si ea tie!!!
Dar totusi, eu zic sä nu reactionezi pe viitor, sub influenta remuscärilor pt ceea ce ai fäcut odatä, cä asta ti-ai räscumpärat-o prin purtarea ta de pinä acum...e de ajuns sä fii o mamä bunä, dar nu exagera cu "cäutatul in coarne!!!"
Toti bb-lusii pling, din diferite motive...dar asta nu inseamnä, cä la primul scincet, sä sari din pat si sä o iei in brate...cineva mi-a spus, cä plinsul dezvoltä pläminii!!!
Dar ce sä te mai mosesc eu atita!!!...fä cum te trage pe tine sufletul!!!...fä asa cum te simti tu mai bine!!!...si o sä fie bine!!...asta implicä si pe tatäl Alexandrei.
Iti doresc sä ai si in continuare puterea sä räzbati calea asta mai cu "buruieni" si sä auzim numai de bine!!!...oricum viata ta are un sens acum, sau mai bine zis, este plinä de sens, deci inceputul este fäcut...zarurile sint aruncate!!!..."rien ne va plus!!"
Multi pupici de la Cami.
Mazarica spune:
Felicitari ca ai trecut peste hop si sa-ti traiasca fetita si sa aiba parte de tot binele din lume.
Denisa_35 spune:
Mai stai pe ganduri ce sa faci?
In primul rand fuga la doctor sa vezi daca totul e in regula cu bebelusa...nu este admisibil ca din pricina unui barbat (desi nu se prea poate numi asa, mai degraba un imatur si un iresponsabil) sa faci asa ceva copilului tau! O data ce ai hotarat sa ai copilul, TU ESTI DEJA MAMA! Gandeste-te cum a perceput copilul furia ta...nu se poate asa ceva...Iar acela nu face doi bani!
Bagajele si ADIO! Eu in locul tau nici nu l-as mai cunoaste...nici tu, nici copilul nu meritati soarta asta...daca acum face asa, crezi ca mai tarziu se va schimba?
Te inseli amarnic!
Ai grija de voi doua, si daca te pot ajuta cu ceva, SUNT AICI!
Denisa si copilul Alecu
ani35 spune:
Freia,felictari! Bucura-te de capsunica ta si-ti doresc sa iei decizia cea mai buna pentru voi doua.Sa nu crezi ca nu poti face fata.Tot ceea ce-ti vei propune se va realiza,ai sa vezi.Cred ca nu mai e nevoie sa-ti amintesc ca viata presupune sacrificii din partea noastra dar e frumoasa; inseamna,nu numai reprosuri si tensiune...nu-i asa ca zambetul capsunicii e cel mai frumos dar care l-ai primit vreodata?Nu lua lucrurile asa cum sunt.Lupta pentru ceea ce tu esti convinsa ca ti se cuvine.Sa nu crezi ca,doar pentru faptul ca tu iubesti o persoana,are tot dreptul asupra vietii tale.In definitiv,ce e iubirea?E un biet cuvant folosit de cei fara scrupule...in scopul de a santaja...
Emmy spune:
Cu timblae si TAm TAm a venit pe lume acest mic ingeras. Félicitari si o viata plina de impliniri si succese Capsunici si Mamaici!!!
In ce priveste plinsul, nu o lasa sa plinga, este inca prea mica sa stie ce este ''santajul''. Se pare ca pina pe la 6 luni nu este bine sa lasi Bebe sa plinga. Luindu-l in brate sau mingiindul il faci
sa se simta in siguranta. Si daca Màsa lui cel ce ii este tata iti da sfaturi de genul ca tre s'o lasi sa plinga, trimite-o la plimbare si da-i ca exemplu' pe ficioru'su si intreaba-i daca vrea ca si copilul lui sa ajunga asa. (adica un adult iresponsabil ca el).
Mult noroc si nopti linistite va doresc la amîndoua.
sasuke spune:
Mii si milioane de felicitari, Freia ! Sa-ti traiasca micuta 'capsunica' si sa aiva tot norocul si sanatatea de pe lume !
danis spune:
felicitari, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea;
poate si tati isi va mai schimba parerea si atitudinea pe parcurs, ca sa fiti fericiti toti trei; oricum, eu va doresc numai bine !