lacrimi in suflet
Raspunsuri - Pagina 10
Freia spune:
fetelor m-am gandit sa va dau un update ... am nascut pe 20 august pe mica capsunica. Tatal ei a venit sa ne vada in spital in fiecare zi, arata cam ingrozit cand m-a vazut zacand in pat fara sa ma misc (in prima zi) si de ea am inteles ca a fost impresionat cand a vazut-o - era la terapie intensiva capsunica).
Am avut discutii in spital referitor la recunosterea copilului si i-am raspuns cat am putut de sincer ca face ce vrea pt ca eu numai am de gand sa lupt sa il conving de nimic. Si surpriza, surpriza, a recunoscut-o, i-a dat numele lui... a fost si o mica santajuiala la mijloc, sa-i dau si numele lui maica-sa, am facut-o, asa ca o cheama Ioana Maria Alexandra.
Acum, eu m-am intors cu capsunica la mam si el sta "singur". Vine pe la noi, ne mai ciondanim pe seama copilului si cum o sa ne descurcam, ca ar fi bine sa stam asa despartiti, ca ar fi bine sa ma gandesc la ce vom face can ma intorc la ervici la anul cu bebe. A inceput sa aiba acces de proprietate asupra copilui, nu vrea sa-mi dea originalul de la certificat pt ca este pe numele lui... cam idioata explicatia si infantila, dar este pt prima oara ca a recunoscut ca a gresit in decizia de a pastra copilu. E si asta o stare, dupa atata timp recunoste ca nu am luat decizia singura. Nu ma bucur, desi am simtit sa ceva se misca in mie in momntul ala, nu sunt nebuna, asta e clar, nu mi-am inchipuit ca il aud ca vrea un copil cu mine.
II e frica sa puna mana pe ea, cand reuseste sa o tina in brate tipa sa o iau ca numai poate (dupa cateva secunde), ma cearta ca o tin in brate ca mama lui i-a spus ca o invatz prost, sa o las sa urle - nu imi place sa vad un copil ca plange, nu pot sa suport sa o aud ca plange si sunt mereu pe langa ea. Nu stiu daca e bine, dar ma doare sufletl sa vad ca plange. Ma escrocheaza ea cu chestia asta dar nu prea tare.
Acum stau si astept sa vad ce v-a mai fi cunoi. Sincer imi doresc sa fim o familie sa ne aiba pe amandoi langa ea, sa ne simta.
Va pup, Freia si bebe Alexa
lilach spune:
Freia...felicitari!
Sa-ti traiasca Alexa si sa te bucuri de ea!
Cit mai multe clipe fericite!
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
iren spune:
Felicitari,Freia,sa-ti traiasca capsunica si sa dea Dumnezeu sa alegi ceea ce este mai bine pt.voi doua.Relativ la tipat,ca-ti zice sa n-o mai iei in brate cind plinge,eu zic s-o lasi nitel sa plinga atunci cind ii e lui lumea mai draga si cind vrea liniste,ca o sa te implore s-o iei in brate;si lasa-l sa dea cite sfaturi vrea si sa critice,tu fa tot ce-ti spune inima ta ca e bine.
Iren&Bogdanelu
sorana spune:
Felicitari inca o data.
Si nu lasa capsunica sa planga.
O sa se alinte ea mai incolo, deocamdata nu e cazul.
Pupici
bb Monica si Sorana
petra spune:
Felicitari Freia, sa-ti traiasca fetita si sa fiti ambele sanatoase si cu mult noroc in viitor!
Si nu-ti lasa fetita sa planga , acolo singurica, pentru ca 9 luni a simtit caldura ta si dintr-o data este singurica intr-o lume noua! .
Pe mai departe fa doar ce-ti spune inima si instictele tale de mama, restul vorbe-n vant!O mamica trebuie sa fie mereu langa copilul ei cu multa caldura si dragoste [x:]
Elenalove27 spune:
Felicitari si sa iti traiasca fetita sa se faca mare si sa fie sanatoasa...
Pupici
Elena cu burtica si sotul AL
Banti spune:
Felicitari, Freia, si sa va dea Dumnezeu multe binecuvintari tie si capsunicii tale si sa puteti rezolva situatia complicata in care va aflati ca sa va fie cit mai bine!
Ioana
dyana spune:
Ura!!!
Ai vazut ca ai reusit???
Esti tare. Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si tu la fel !!!
Dumnezeu sa va ajute in continuare si sa ai parte de bucurii si intelegere.