lacrimi in suflet

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

fetelor m-am gandit sa va dau un update ... am nascut pe 20 august pe mica capsunica. Tatal ei a venit sa ne vada in spital in fiecare zi, arata cam ingrozit cand m-a vazut zacand in pat fara sa ma misc (in prima zi) si de ea am inteles ca a fost impresionat cand a vazut-o - era la terapie intensiva capsunica).

Am avut discutii in spital referitor la recunosterea copilului si i-am raspuns cat am putut de sincer ca face ce vrea pt ca eu numai am de gand sa lupt sa il conving de nimic. Si surpriza, surpriza, a recunoscut-o, i-a dat numele lui... a fost si o mica santajuiala la mijloc, sa-i dau si numele lui maica-sa, am facut-o, asa ca o cheama Ioana Maria Alexandra.

Acum, eu m-am intors cu capsunica la mam si el sta "singur". Vine pe la noi, ne mai ciondanim pe seama copilului si cum o sa ne descurcam, ca ar fi bine sa stam asa despartiti, ca ar fi bine sa ma gandesc la ce vom face can ma intorc la ervici la anul cu bebe. A inceput sa aiba acces de proprietate asupra copilui, nu vrea sa-mi dea originalul de la certificat pt ca este pe numele lui... cam idioata explicatia si infantila, dar este pt prima oara ca a recunoscut ca a gresit in decizia de a pastra copilu. E si asta o stare, dupa atata timp recunoste ca nu am luat decizia singura. Nu ma bucur, desi am simtit sa ceva se misca in mie in momntul ala, nu sunt nebuna, asta e clar, nu mi-am inchipuit ca il aud ca vrea un copil cu mine.

II e frica sa puna mana pe ea, cand reuseste sa o tina in brate tipa sa o iau ca numai poate (dupa cateva secunde), ma cearta ca o tin in brate ca mama lui i-a spus ca o invatz prost, sa o las sa urle - nu imi place sa vad un copil ca plange, nu pot sa suport sa o aud ca plange si sunt mereu pe langa ea. Nu stiu daca e bine, dar ma doare sufletl sa vad ca plange. Ma escrocheaza ea cu chestia asta dar nu prea tare.

Acum stau si astept sa vad ce v-a mai fi cunoi. Sincer imi doresc sa fim o familie sa ne aiba pe amandoi langa ea, sa ne simta.

Va pup, Freia si bebe Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Freia...felicitari!
Sa-ti traiasca Alexa si sa te bucuri de ea!
Cit mai multe clipe fericite!

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Felicitari,Freia,sa-ti traiasca capsunica si sa dea Dumnezeu sa alegi ceea ce este mai bine pt.voi doua.Relativ la tipat,ca-ti zice sa n-o mai iei in brate cind plinge,eu zic s-o lasi nitel sa plinga atunci cind ii e lui lumea mai draga si cind vrea liniste,ca o sa te implore s-o iei in brate;si lasa-l sa dea cite sfaturi vrea si sa critice,tu fa tot ce-ti spune inima ta ca e bine.

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Felicitari si sa-ti traiasca fetita sa fii fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Felicitarisa-ti traiasca capsunica

anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Felicitari inca o data.
Si nu lasa capsunica sa planga.
O sa se alinte ea mai incolo, deocamdata nu e cazul.
Pupici

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Felicitari Freia, sa-ti traiasca fetita si sa fiti ambele sanatoase si cu mult noroc in viitor!
Si nu-ti lasa fetita sa planga , acolo singurica, pentru ca 9 luni a simtit caldura ta si dintr-o data este singurica intr-o lume noua! .
Pe mai departe fa doar ce-ti spune inima si instictele tale de mama, restul vorbe-n vant!O mamica trebuie sa fie mereu langa copilul ei cu multa caldura si dragoste [x:]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Felicitari si sa iti traiasca fetita sa se faca mare si sa fie sanatoasa...
Pupici

Elena cu burtica si sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Felicitari, Freia, si sa va dea Dumnezeu multe binecuvintari tie si capsunicii tale si sa puteti rezolva situatia complicata in care va aflati ca sa va fie cit mai bine!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Ura!!!
Ai vazut ca ai reusit???
Esti tare. Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si tu la fel !!!
Dumnezeu sa va ajute in continuare si sa ai parte de bucurii si intelegere.

Mergi la inceput