Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Si eu am votat pentru Desiree si pentru Ramsan....fetelor daca nu luati locul 1 macar un bax de pampersi sa primiti....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

multumesc ptr urari !

ralumat : am primit instiintare ca am un msg de la tine dar in cutiuta de mesaje nu e nika ! asa ca te rog sa imi scrii pe email sau inca o data :)

donia : primit de la republica canada un JOlly Jumper .....daca cauti pe net il gasesti . extaz ....merita toti banii ! :))adrenalina la max:)) si ptr bb si ptr noi :))

mirona : umblatzi tamba ......uite asa se invata fata umblareata ....in curand o sa vina la noi in vacanta :)

roxanel : pupam mai pe obrajori !

ramsan : pupici ptr rares si ptr mama lui !

bambo : si la mine a fost greu ...dar acum e superb :)

ktrinel: atat de mult mi-am dorit sa fiu mamica ..... ca acum nu imi vine sa cred ! ori am prea multe de spus ori cuvintele nu spun totul ..... e SUPER !

chris: wellcome home ;)
yagmur : numai maine nu-i poimaine ........si gata vacanta :)

pupici si numai bine !
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

fetelor va multumesc mult pt raspunsuri asa o sa fac o sa mai cer o parere dar dupa 2 saptamani cand ii scoate gipsul ma mai duc si la un alt dr ortoped.
multumesc frumos si multa sanatate

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Nadiuta, ti-am scris PM de doua ori, dar cu problemele astea tehnice...
Am fost intr-o situatie similara ca tine, poate chiar mai grav. Si tot la Dr Neagoe. Pot spune ca datorita lui, acuma situatia e foarte buna.

Daca vrei sa discutam detalii, te astept pe messenger sau pe mail.
Succes si multa putere

P.S Scuze, pentru ca am intrat nepoftita pe la voi.
sanatate la toti copiii.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

multumesc fetelor care au raspuns la tema, mai asteptam si alte povesti ...stiam eu ca avem numai mamici una si una pe aici...nu cum lasa sa se intrevada din ultimele capitole... uite ca pot sa si unesc , nu numai sa dezbin

donia si eu am un iepuras in curte. maro-roscat. e un dulce , topaie de colo - colo. si o marmota. lenesaaaaa...poate le fac poze. sper sa aparem si noi prin partile voastre vara asta. o luam si pe almo/monica , care e in ro acum...

danita : jumper? am vazut si eu si tot stateam sa ma intreb daca sa iau..poate pui ceva filmuletz/poze...dar ce zic eu...tu esti tare enigmatica...

yagmur, asiza, ce gasca tare la cluj...numai Iasul va mai intrece...la numar, desigur!
apropo, iesence, ati reusit sa va intalniti cu cristina1974?

liniste pe aici...ce faceti? incingeti gratarele de 1 mai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Am uitat sa va spun ca am incercat steamer-ul ,e Steam gourmet din ala cum face reclama la Tv. Niciodata nu am crezut in chestiile alea, dar uite ca aparatul asta se pare ca e super. pregatesc morcoveii, dovlecel, cartofi, telina, etc, totul in max 15-20 min, pe aburi, f.f.f gustos! Partea proasta e ca nu am supica, deci ar trebui sa o fac separat. Adevarul e ca preparate la abur au alt gust legumele, ca dupa ce fierbeau vreo ora morcovii aia nu mai aveau nici o aroma.
Cica se pot pregati la abur si merele si pieptul de pui, are o carticica de retete.
Nu am dat eu banii pe el, l-am primit de la soacra, dar am vazut la Tv ca ar costa 169 RON.

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Toata lumea sarbatoreste 1 Mai muncitoresc????
Panaa, nu ai mai intrat deloc pe la noi? ce mai faceti?
Oanacat, cum au iesit analizele ieri?

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

flore ai primit emailurile de la je?
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Pot sa spun ca mi-a placut la nebunie citatul....cred ca acesta a si raspuns la tema zilei....
Poti sa-mi spui cine l-a scris?

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput