Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
fetele am si eu nevoie de ajutor. am ajuns la 60 ml de suc dimineata (inainte de lapte). suc de mar si morcov. as vrea acum sa ii introduc mar ras sau copt. acum: cum ii dau marul ras? dupa ce il dau pe razatoare, fara sa storc sucul din el? sau dupa ce storc sucul? cat mar ras sa ii dau? adica incep cu o lingurita, apoi 2 si tot asa, dar pana cand? cand incep sa ii introduc si al fruct? sau sa ii pun cereale in marul ras? cum sa fac? ca aci m-am inpotmolt!
in alta ordine de idei:
dianocica m-am hotarat. sapt asta ii fac si eu lui Dani baie in cada mare. m-au dat gtata pozele voastre. dar am vazut ca tu te-ai bagat in cada cu el. nu ti-a fost frica. nu stiu, ma gandesc ca noi suntem mai "murdari" de cat ei, mi-e frica sa nu ia ceva de la mine. daca intelegi ce vreau sa spun.
l-am votat pe octavian si pe rares! super dansuri!
dandusa unde esti?????
kokorina ce iti fac frumusetile?
yagmur cum e bona?
aelita ce mai face domnisoara?
mormelvio ati terminat cu hartogaraia? ce face alin?

va pupic ca da semne de trezire ala micu'!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Liniste si pace pe la fulguleti! Vorba lui Ktrinel, pregatiti gratarele, transati porcul, faceti micii, fermentati berea?

Iar am mai citit simtiri de mamici si mult mi-ati placut, ma trezesc dand din cap cu intelegere, zambind cu gura pana la urechi, inghitind nodul din gat...

danita, m-am linistit, eu ma gandeam la Rasnov ... Dar in casa la mine n-as avea unde sa instalez jumperu' ca n-am barne solide si nici loc sa bat ceva piroane.

Ktrinel, veniti pe la Niagara? Sau pe unde? Poate ne vedem daca sunteti prin zona. Noi mergem in Ro, e stabilit.

roxanica, suna foarte bine ce ai scris tu de steamer. Dar de fapt de ce iti trebuie supica? Pentru David poti sa faci legumele pireu si sa adaugi putin apa ca sa il diluezi cat vrei de mult.
Se mai vorbea si la canadience de o oala minune in care pui ingredientele si iti face mancarea, se poate programa sa fie gata papa exact la ora dorita.

Imi e atat de somn... desi am dormit, dar dupa ziua de ieri, auzi ce mi-a trebuit... sa ma joc de-a prinselea! Sa mai spun ca m-am dat si pe topogan?:) Ba m-a pus Roxana sa ma si catar pe diferite chestii, de simteam ca imi disloc incheieturile. Si ma gandeam ieri ca dau bani degeaba la fitness, ca daca as lasa-o pe Roxana ar scoate untul din mine mult mai rapid .

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura parca tu intrebai mai demult nu mai fumez. am zis . (in schimb tot visez ca fumam ba o tigara, ba mai multe, ba cu suc langa...m am dilit de tot...)

la baitza eu intru cu chiloti pe mine. si fac si dus inainte (aproape mereu ). si cand a facut cu alex, la fel: cu slipi! si nu de rusine , ci din motive de igiena....

of, cand te aud cu problemele legate de diversificare....ma si vad...d face kk fara bobite de cateva zile, semn-din cate stiu e-ca nu i ar mai ajunge tzi. vineri avem programare la dr si ma sfatuiesc si cu ea...

mda, si eu m am mai linistit cu raspunsurile voastre cu intolerantza la sotzi .o sa dezvolt eu la un mom dat...cand m o mai lasa...acum e alex cu el dar nu se lasa...tzipa, nene, de ne da afara din casa...cand ca vrea ceva, dar de cele mai multe ori...just for fun...si are un tzignal....e groaznic...acum le si lungeste si a descoperit tusea. frate, nu poti sa intorci capul ca tuseste. ce ce ce (c e, nu ce/ci). iesi din camera..cha cha cha...a cazut jucaria...tzipa...ma termina...il giugiulesti, il pupicesti...tzipa, ca doar ii place tre' sa mi iau dopuri....il pupi pe burta...tuseste..ca e funny...acum m am procopsit cu o durere de cap...alex sta langa el pe canapea. cum se uita la tv...c-ha, c-ha, c-he...

azi m a abordat o mamica in parc (de fapt tatal) care era cu sotul, mama, fetita de 10ani si un bb miiic, de 3luni. si m a intrebat de d, cat are, una alta...si cand sa plece, ma intreaba: regurgiteaza? eu zic nu...si gata...au plecat. mai, si m a lovit...femeia asta voia sa stie de la inceput...si da i si caut o...i am zis ca am si eu o prietena (nu era sa i spun toata povestea cu forumul...) cu aceleasi probleme...bla-bla...mai fetelor, se vedea linistea pe chipul ei...ca mai sunt si altii, ca nu e ceva extraordinar si doar o duce dr cu vorba....si, mda, m am gandit la voi si la ce de mare ajutor mi ati fost. just being there... dar nu mai lungesc cu asta...ma duc sa pup tushitorul...

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

suntem acasica!!!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Fetelor cum se numeste gelul ala care se da pe gingii?

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Laura, ii dai mar ras, nu storci sucul, o lingurita azi, inca una maine, etc. Nu mai tin minte care e portia unui bebe, dar treptat poti sa ajungi la un mar intreg (iar nu stiu in cat timp, insa pentru inceput ii poti da o lingurita linistita, fara sa storci sucul). Cred ca o sa te lamureasca mai bine fetele care au inceput deja cu fructe.
Eu as zice sa nu ii pui cereale si de asemenea, sa nu combini fructele deocamdata. Eu le-as combina doar daca nu i-ar place un fruct, atunci l-as combina cu un fruct pe care il accepta si as scadea treptat proportiile pana s-ar obisnui si cu gustul cel nou. Dar eu cred ca ii voi da cate un fruct la o masa, iar cu timpul voi alterna fructele.

Mergi la inceput

dianocica, ma gandesc sa arunc si eu barbatii familiei in cada mare, sa vedem ce parere au si ei La Roxana facea sotul baie cu ea, dar era mai maricica, statea deja in fundulet.
Scriai ca te temi ca nu ii mai ajunge laptele lui d... Mie mi-a zis pediatrul la ultima vizita, 4 luni si 10 zile, ca ar trebui sa incep cu cerealele...! Nu pe motiv ca nu-i ajunge laptele, ci ca dureaza mult pana ajung sa ii inlocuiesc o masa si ca la 6 luni ar trebui sa aiba 3 mese de lapte de san inlocuite cu cereale si apoi sa incep cu orice aliment doresc.
Eu m-am hotarat sa mai stau, poate voi incepe pe la 5 luni sa ii dau cereale si sa ii inlocuiesc o masa, probabil. Inca nu stiu, dar sigur mai astept macar pana la 5 luni. Pe de alta parte imi amintesc ca Roxanei nu i-am dat nimic pana la 6 luni si a fost anemica, a luat fier ca sa corecteze anemia.
Vad eu cum le mai cantaresc, sa-mi spui si mie ce-ti zice medicul lui d.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexandra_25

Fetelor cum se numeste gelul ala care se da pe gingii?

Calgel oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

alexandra unul din ele e calgel.dar sunt o gramada....succes!

donia nici eu nu i as fi dat altceva dar parca il simt eu ca nu mai e asa satisfacut dupa masa. si noptile nu mai sunt ce au fost....nu cred ca o sa incep cu cereale, in mama si copilul zice ca doar fac retentia de stuff mai mare, adica se soldeaza cu luare in greutate dar ...atat...aport mare de cine stie ce, n ar fi. eu vreau sa incep cu legume. piure. sa vad, inca ma mai documentez...noi facem 5luni in cateva zile,...

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

alexandra calgel. dar mai bun este (daca gasesti) dentinox
dianocica hmmm, nu stiu ce sa zic, vezi cum a luat in greutate, e primul semn ca nu i-ar mai ajunge lapticul
donia si sarut mana

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput