Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
bamboletta spune:
Neata
Am dormit mai bine azi noapte a dormit pana dim la 8.30
poate revine la programul care il avea inainte somnic toata noaptea
Tema zilei-da m-a schimbat maternitatea si sunt f fericita ca sunt mamica,nasterea a fost grea dar a trecut(oricum as face-o din nou pt printesa mea),dupa nastere am ramas cam fricoasa si f zapacita sper sa-mi revin,sunt mai grijulie,dar mai intoleranta cu cei din jur,si eu si tati ne simtim impliniti ca avem asa o comoara,nu am mai putea trai fara ea Te iubim mult mult Antonia
Nadiutapm-imi pare rau pt problema care o aveti tinem pumnii sa fie totul ok
Dianocica-frumoase pozele
Ruxandra_sb-bine zisdiferenta intre cei care au copii si cei care nu acum o vad si eu
Yagmur-ce frumos e Luca si ce a crescut Antonia ii trimite multi
fug ca a facut kk
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Dia1609 spune:
Nadiutapm, de la noi de la fulguletzi nu stiu sa se fi confruntat cineva cu asa ceva, dar din ce am citit eu operatia e chiar ultima solutie si se face muuult mai tarziu dupa ce s-au incercat restul metodelor... de ce voua v-a recomandat-o asa de repede? eu una stiu ca as merge la mai multi medici sa cer mai multe pareri inainte de a-mi supune copilul la o operatie ... parerea me sa mai mergi macar la un medic cu ea sa vezi ce zice, ca poate intradevar exista si alrte metode ( disperant, dar exista medici care recomanda o operatie nu ca ultima solutie si ca o rotunjire a sursei lor de venit, pt ca stiu sigur ca le ies bani buni in urma unei operatii - s-ar putea sa nu fie cazul la voi, dar totusi mai vezi ce paprere are si alt medic)
multi si va tinem pumnii sa va faceti bine repede
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
Teutz spune:
Yagmur, mi-au placut tare mult pozele! Ai un baiat pe cinste! -ici de la noi!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Monicabb spune:
Nadiutapm, iti dau si eu acelasi sfat. Neaparat mai consulta si un alt medic.
Uite, sa-ti spun ce mi s-a intamplat mie cand eram bebelus. Am primit acelasi diagnostic si am avut picioarele puse in ghips. La fel de disperata era si mama mea. Isi aminteste cat plangea de tare la spital. Toata noaptea care a urmat eu am oftat (ai mei improvizasera un fel de babyphone - micorfon la copii in camera si boxa la ei). Dimineata cand a venit mama la mine, surpriza! Eu aveam trei picioare...Reusisem sa-mi scot un picior din ghips. Reintorcandu-ne la spital am intalnit un alt medic care a studiat radiografia si nu m-a mai pus in ghips, mi-a pus numai un dispozitiv care imi tinea picioarele departate. Si a fost foarte bine.
E clar ca la mine a fost ceva simplu. Sper sa fie si la voi la fel. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult. Sa ne tii la curent.
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
roxanica2006 spune:
Buna dimineata!!!
sunt tare , tare fericita ca atmosfera e super la noi acasuca, ma refer la clubul fulguletzilor!1
Am citit postarile voastre si marturisesc ca mi-ati smuls niste lacrimi, Ktrinel super tema propusa , ai reusit sa destinzi total atmosfera si sa scoti la lumina tot ce avem fiecare dintre noi mai frumos, mai pur, mai bun. doamneeeee, ce fete faine si sensibile sunt mamcile de noiembrie-decembrie! Ktrinel, sa-ti dea Doamne Doamne sanatate ca ai avut ideea asta super ca dupa o "mica" furtuna ce fusese pe aici (sau n-a fost nimic, mi s-a parut mie?),sa ne aduci aminte intr-un mod subtil ca ceea ce ne leaga cu adevarat pe noi, mamicile, e dragostea pentru minunile din bratele noastre!
Pe mine maternitatea m-a schimbat intr-un mod radical, privind in urma realizez ca am fost un copil rasfatat, protejat mereu, puteam sa dorm pana la pranz, imi permiteam sa lenevesc , acum insa totul a capatat un sens. Din noaptea de 20 noimebrie 2006 nu am mai dormit nici o noapte intreaga, nu am mai lenevit nicodata pana la pranz si nu-mi pare rau deloc, nici nu simt o oboseala din aia fioroasa si jur ca sunt momente, (nu tot timpul, e adevarat,) cand ma trezesc cu zambetul pe buze, la 2 noaptea sa-i fac biberonul lui David.
Cand eram mica si urma sa merg a doua zi in vreo excursie nu puteam dormi deloc nopatea, simteam o fericire enorma, stiu ca e o comparatie banala, dar exact asa simt si acum, in fiecare dimineata, vad patutzul lui David in dormitorul noastru si simt cum pleznesc de fericire.
Uneori nu-mi vine sa cred ca sunt mama, iar cand David ma fixeaza cu privirea, imi prinde obrajii intre manutzele lui si-mi rade MIE, parca nu pot sa realizez ca eu sunt destinatarul acestei imense afectiuni. Imi vine sa ma uit peste umar sa vad daca mai e o persoana in incapere, e imposibil ca Dumnezeu sa-mi ingadiue atata fericire.
Si daca ati vedea cat de bine-mi sta cu puiul in brate! Sunt atat de mandraaaa, mai, mai!
Azi noapte de exemplu, il tineam in brate sa dea aerul afara, dupa mancarica, bineinteles David dormea cu capul pe umarul meu, asa moale, increzator in mine, ca e in loc sigur, si m-am zarit in oglinda! Mai, fetelor, da atat de frumosi eram amandoi, am mai tras si un zambet din ala de femeie delicata, bai, da eram perfecti!!!
Si totusi,voi stiti la fel de bine ca mine, ca in momentul in care-ti vezi copilasul bolnavior, durerea ce-o simti e direct proportionala cu intensitatea fericirii ce-ti umple sufletul cand puiul iti rade, gangureste, rostogoleste,
Cand am fost insarcinata m-am rugat mereu lui Dumnezeu sa ma considere demna de a fi MAMA si sa-mi daruiasca un copil sanatos(eu pierdusem o sarcina) si nu exista clipa in care sa nu-i multumesc pentru ca m-a ajutat!
Am 5 luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
dianocica, bine ai revenit! Felicitari pentru dintisori! Multumesc pentru poze cu dmic si sexos"'!
Nadiutapm, multa sanatate puiului tau! Imi pare rau, dar nu stiu sa te ajut!
Yagmur, Asiza, tare frumosi cei doi prieteni Luca si Denis!
Alexandra, am vazut si eu fotoliul lui Mark, e super fain si smecherasul tau creste vazand cu ochii.
Danutz, te rog nu te stresa ca nu papa baietul mamii. Asculta o femeie patita. Atat l-am mai fortat pe David pana mi s-a facut mie sila de biberon. Abia cand am renuntat la a-l mai tortura, am descoperit cu stupoarea ca mititelui de fapt, isi scosese o masa, mananca mai rar si mai mult cantitativ, numa' ca eu nu m-am prins!
Va pup din suflet pe toate si fug sa strang casa ca s-au anuntat niste prieteni si totul zboaara!
Am 5 luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
alexandra_25 spune:
Buna fetelor.....va scriu si eu repede...pana nu se trezeste...
In primul rand am niste nervi....Marius maine lucreaza...si cate planuri mi-am facut...asa ca pentru noi nu mai e 1 Mai...
Am ramas datoare lui Ktrinel cu raspunsul la tema zilei...o felicit pentru ea...
In primul rand am devenit mai matura....si asa cum zicea si Ktrinel...o inteleg atata de bine pe mama care ne tot zicea :"veti fi mame si veti intelege..."...ma simt implinita...Mark a fost piesa din puzzelul care l-am format atunci cand m-am casatorit...sunt fericita....si viata noastra s-a schimbat intradevar!Seara dupa ce a adormnit stau de multe ori langa patutul lui si-l privesc si parca nu-mi vine sa cred ca e al meu...si ii multumesc lui D-zeu pentru ca mi l-a dat si ca e sanatos!Cand era in burtica mereu ma gandeam oare cum va fi,cu cine va semana...cum va fi zambetul lui...!
Ma bucur ca v-au placut pozele...si Mark zambaretu!
Donia...nu il las sa se joace cu cutia....doar atat cat i-am facut poza...stiu ca e periculos...sa stii ca la noi nu sunt desenele astea...!
Yagmur......si eu tot astept sa o iei si pe Asiza de manuta si pe bebici si sa veniti la noi...!Ce mare a crescut si Luca...asa cresc pe zi ce trece...frumosi foc sunteti!
Ruxandra...veniti de vizitati plaiuri maramuresene...
Roxanica....
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
alexandra_25 spune:
Alessia de Adinutza
Ada de Bebinuta
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
desiree spune:
Buna,
intr-adevar, ktrinel, ai scos ce a fost mai bun in noi cu tema asta !
Donia, cu gimnastica..el rade cu hohot cand ii fac asa, poate ca pare putin brutal, dar lui ii place la nebunie..si nici eu nu insist sa fac mult..am descoperit ca il amuza..asa ca ii fac din cand in cand !
in alta ordine de idei..cine vrea sa ne vada in concurs, aici este linkul, pe care il voi avea si la semnatura in curand ! NU participam sa castigam, ci FOR FUN ONLY dar daca se intampla sa castigam, e foarte bine ! Multumim anticipat celor care ne voteaza !
dianocica, te felicit pentru dintisori !
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
Mirona spune:
desiree - VOTAT!!! (deocamdata de pe calc-ul sora-mii - cand ajung home - mai bag un vot.)
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire