Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 4
Teutz spune:
Hopaa! Alexandra, Mark a trecut de la bere fara alcool la cea cu alcool! Bravos, nenica! Barbat adevarat! E mortal, in toate pozele e cu gura pana la urechi!
Danita, sa-ti traiasca puiutul! La multe lunisoare!
Nadiutapm, nu stiu nimic despre displazia de sold, imi pare rau! Multa sanatate Lidiutei, scumpa de ea!
Dianocica, felicitari pentru dintisori! Ce-i place smecherasului in apa!
Ktrinel, super tema ai propus!
Maternitatea m-a schimbat, bineinteles! In primul rand m-a facut extraordinar de fericita, m-a facut sa ma simt implinita! Nu pot concepe viata fara Alexia. Asa cum a spus Danutz, nu stiu cum am putut trai pana acum fara fetita mea dulce! Ma uit la ea si ma incearca sentimente de bucurie infinita, teama si grija, fericire si multa, multa dragoste! Sunt mama! Cand sunt cu ea nu mai simt oboseala, nu simt durerea de spate, nu mai conteaza nimic. Puiutul asta mic este al meu si as face orice pentru binele lui, nici un sacrificiu nu ar fi prea mare! Cred ca toate mamele simt asta pentru copii lor. Ma duc sa o privesc putin pe bebelina, ca mi s-a facut un dor nebun de ea!
Noapte buna, mamici si bebici dulci!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Ktrinel spune:
nadiutapm, in primul rand multa sanatate. nu stiu ce sa iti raspund pt ca nu m-am confruntat cu asta , poate fetele din tara sa te ajute cu doctori, cazuri, spitale, etc. tinem pumnii!
fetele, sa nu credeti ca am pus tema si am fugit, dar m-a luat fam la o plimbare printre picaturi , asa ca raspund acum.
sincer, eu sunt inca intr=o stare foarte ciudata...parca nu imi vine sa cred, parca nici nu mai pot rememora momentele dinainte de EA, ma uit in oglinda si parca nu vad nimic schimbat (apropo, eram pregatita psihic ca nu voi mai arata niciodata ca inainte si , surpriza !, sunt 99% refacuta...vreo 3 kile se ascund pe undeva da' nu le gasesc...), cateodata nu ma recunosc..., sunt mai putin toleranta acum in unele privinte (de ex, in relatia cu sotul : ceea ce inainte puteam sa las ca "merge si-asa", acum mi se pare ca nu mai pot lasa oricum, ca am o responsabilitate in plus si ii sunt datoare cu lucruri si actiuni de calitate), sunt mai nepasatoare cu "gura lumii", privesc altfel copii (parca toti ar fi ai mei ), incep de devin cam maniaca cu protectia mediului inconjurator (vezi incalzirea globala) caci ma gandesc cu groaza ce vremuri vor apuca copiii nostrii...va mai fi iarba verde, cerul albastru, etc?
in alta ordine de idei, mai glumeatza, ca doar e duminica...mi s-a schimbat total apetitul...eu care faceam din micul dejun o mica fiesta...acum sar peste, nu mi-e foame, beau doar cafeaua si rontai ceva...in schimb spre seara ma apuca o foame de lup...iar noaptea dupa biberonul fetei, cobor in bucatarie sa mananc ceva ..o fi si stressul de vina sau oboseala... nu stiu, dar sper sa imi revin, pt ca ador micul dejun in familie ...in plus am o pofta nebuna sa port fuste si rochii , eu ...o baietoasa notorie...o sa vad daca pun si in practica, pt ca deocamdata vremea nu permite
intorcandu-ma la partea serioasa a lucrurilor, trebuie sa va marturisesc ca maternitatea m-a facut sa imi privesc cu alti ochi propria mama. da, pe mama mea. acum o inteleg mai bine, ii cer iertare in gand de mii de ori pt toate prostiile facute (si credeti-ma ca am facut destule si eu), toata viata am fost doua razvratite (divortz, multe relocari, viata luata de la zero, etc)...acum simt cum pacea pune stapanire pe noi si asta e un alt lucru pe care l-am castigat in afara de "pumpkin-ul " meu drag si scump
Ktrinel spune:
aha, inteleg de ce e asa gol pe aici...voi va pregatiti de 1 mai...liber , mhhh??? cate zile ? hai, faceti-mi in ciuda!
donia, ai cules toate magnoliile?
Donia spune:
Vai mamicilor, ce frumos ati scris! Toate florile pentru voi (din pacate nu si magnolii, ca inca se incapataneaza sa stea la stadiul de pre-boboci :)) Cu ce emotie v-am citit, bucuroasa ca inteleg ceea ce scrieti, ca fac parte si eu din specia asta numita "Mama".
Si sa raspund la tema lui Ktrinel (apropos, felicitari , frumoasa tema).
Dupa prima nastere pot sa spun ca am invatat sa rad. Desi fusesem extraordinar de fericita pana atunci, dupa ce am nascut am simtit ca fericirea ma inunda si se revarsa, sub forma zambetului. Colegele imi spuneau ca sunt de nerecunoscut, ca nu m-au vazut razand atat de mult de cand ma cunoasteau. Aveam impresia ca doar odata cu mine se inventase conceptul de mama, ca pana sa nasc eu nu se mai nascusera copii si nu se mai produsese aceasta minune. Si intr-un fel asa si era, strict din punctul meu de vedere...
Am fost curioasa sa vad ce voi simti dupa a doua nastere, dar am simtit aceeasi fericire, pe langa recunostinta amestecata cu putina teama, in plus marea mirare ca din si prin mine a reusit inca o data miracolul vietii.
Copiii mei parca sunt bucatele rupte din mine si doar cand ii simt in brate si se lipesc de mine ma reintregesc. In restul timpului ma umflu ca un balon cand ii vad razand, mi se face inima bucati cand ii vad plangand, o vad pe Roxana alergand si parca imi flutura mie vantul prin plete, il vad pe Cristi adormind la san si parca simt eu dulceata somnului in bratele mamei. Imi duc mai departe viata mea, dar parca trairile cele mai importante imi vin din si prin ei.
Vorba unui clasic in viata:) ma duc sa-i vad, ca mi s-a facut dor de ei, si mai ales ca sunt adormiti pot sa-i admir in voie.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia spune:
La multi ani Tudor de danita! Sa cresti mare si voinic, bucuria lui mama si a lui tata!
Danita... "noi azi facut bunggie -jumping ....bb a fost in extaz ..... superb " - ce vrei sa spui? cine.. ce...unde...cum...?
miraco, de abia mi-ai deschis apetitul cu poza cu Alessia! Chiar "galusca" mi-a venit in minte cand am vazut-o pe frumusica, ne mai dai poze cu ea? Si pare in forma, se vede ca e in miscare toata ziua, cum scriai.
Teutz, si pe mine m-au emotionat tare de tot cuvintele pe care le-a citat ruxandra, cu trecerea de la san la formula.
desiree, ce miscaret e Octavian, si frumusel! Ma uitam ce gimnastica viguroasa faceti cu manutele, el se simte bine asa?
alexandra, ce bine sta Mark in fotoliu, se simte excelent zambaretul! Dora de pe fotoliu e un personaj tare iubit pe aici, sunt si in Romania desenele?
Super casuta de la tara!
Tot am vrut sa te intreb, nu iti e teama sa se joace Mark cu cutia de bere?
dianocica, felicitari pentru dintisori, s-a mai linistit d acum?
Maaama, dar ce mai roade tot ce prinde , ai impresia ca sare si la aparat sa il pape! Tare dulce mai e, ce ochisori minunati!
danutz, chiar maraton! Eu chiar nu am idei, dar poate e ceva doar temporar cu mesele lui bebe, a mai facut si Cristi greva foamei cate o zi sau doua si apoi si-a revenit.
nadiuta, nu stiu despre problema voastra, dar ai mai consultat si alt medic? Ma gandesc daca nu s-ar putea rezolva fara operatie si doar cu imobilizare... nu stiu, dar neaparat as mai cere o parere. Tinem pumnii sa mearga totul bine cu voi.
V-am zis ce obosita sunt? Am stat toata ziua pe afara si m-a apucat si vitejia sa ma joc de-a prinselea cu Roxana... sunt prabusita...
Ne-am dus la Niagara si am mers pe alte alei de data asta, asa ca am vazut pe la marginea drumului un raton, veverite, un castor... parca suntem in gradina Edenului prin zona asta, traim cu totii in buna armonie. Trebuie sa fac un album cu creaturile pe care le vezi prin parcuri si orase, e ceva... duminica trecuta am vazut carduri de broaste testoase... A, si ieri venise un iepure in gradina noastra (Doamne fereste de un sconcs, ca am auzit ca si astia socializeaza).
Ma duc la culcare... daca mai pot sa ma misc de aici, daca nu eu predau scutecul , eu preiau scutecul...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
doradora spune:
nadiutapm imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva.mai cere totusi si o a doua opinie, pt a fi sigura ca asta e diagnosticul corect. eu nu stiu nimic despre doctorul de care intrebi, de fapt nu prea stiu mare lucru despre doctorii de copii. va dorim multa sanatate si sa treceti cu bine prin aceasta incercare.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
ruxandra_sb spune:
Nadiutapm, off imi pare rau pt problemele fetitei tale. Nu stiu sa te sfatuiesc mai bine ca fetele, ci doar cum a zis si Chris sa mai ceri o a 2-a parere. Nici despre medic nu am nici o informatie; noi de obicei mergem la G. Alexandrescu.
Multa sanatate!
Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
ruxandra_sb spune:
Desiree, articolul despre somn contine multe idei bune de urmat.
Alexandra, m-am indragostit de casuta voastra din povesti. Are un farmec teribil. Si subscriu la ce-au spus fetele, Marc sta f bine si relaxat in foltoliu. Pare mai mare.
Danutz, lasa-l in pace deocamdata. Nu pateste nimic daca cateva zile mananca mai putin decat v-a obisnuit. Si 4 mese nu mi se par deloc putin, mai ales daca zici ca Rares mananca in jur de 200ml/masa.
Ktrinel, super tema zilei. Iar cuvintele voastre, mai ales cele postate de tine si Donia m-au emotionat de-a dreptul.
La mine, prima data a durat mai mult pana a aparut iubirea. La inceput ne tatonam reciproc, ne cunosteam, ne obisnuiam. Au fost momente cand de atatea probleme, stres si grija ma intrebam cine m-a pus sa-l fac. Si incet, incet am inceput sa-l iubesc asa cum e. Nu perfect, ci al meu. Cel mai minunat, mai frumos, mai istet si mai cel. La Grigore a fost mai simplu. Sau eram eu altfel sau socul si groaza de a nu-l piede din primele zile au declansat iubirea aproape instantaneu.
Cum m-am schimbat? Am inceput sa-mi inteleg cu adevarat parintii. Si sa-i iert pe ici, pe colo... probabil ca nici eu nu as fi reactionat mai bine. Apoi, crescand un copil, am inceput sa vad clar diferenta dintre cei care au copii si cei care nu au. Si ce uriasa diferenta este. Pana n-ai crescut un copil, pana n-ai pus nevoile sale mai presus de orice, nu poti intelege. Nu poti intelege cum se naruie cerul daca cel mic nu e bine, daca e bolnav sau trist. Cum, atunci cand e iarasi bine toata viata iti apare si esti fericit doar sa fii langa el, sa-l privesti si sa-l tii in brate.
Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
Yagmur spune:
Neatza, neatza, neatza,
E atat de greu sa nu fiu alaturi de voi zilnic, asa cum obisnuiam. Dar la job poate imi gasesc timp mai mult....
Tema zilei: nici nu stiu ce as mai putea spune eu, dupa ce ati scris atat de frumos. Luca e minunea din viatza mea, a venit cand deja ma resemnasem... stiam ca nu pot avea copii decat cu tratament, eram singura de multa vreme.. si totusi a venit. M-a ales pe mine si acum sint cu adevarat implinita. Chiar daca lumea care nu ma cunoaste crede ca imi este super greu ca mamica singura, eu multumesc Celui de Sus pentru ca am il am pe Luca. Am lacrimat cand am citit ce ati scris..
Si acum sa imi aduc aminte ce mai vroiam sa scriu....
Dianocica, admirat pozele cu D.... mi-e tare dor sa-l vad iarasi live.... dar venim noi peste 2 luni la capitala; si ii place in apa ca si lui luchitza... trebuie sa gasesc o cada si in Cluj
Alexandra, ce a crescut Mark.... trebuie sa vin la voi sa bea ai nostri o bere impreuna
Nadiutzapm, nu stiu nimica despre problema ta; noi joi mergem sa ne facem eco la sold... tinem pumnii sa fie totul bine
Danita, sa-ti traiasca Paul... venim repede la o bucata de tort....
Ktrinel, ai propus o tema care m-a emotionant sincer...
La Multi Ani sarbatoritilor zilei...Alessia, Tiberiu, Ada si restului bebeilor, chiar daca mamicile nu ne mai viziteaza de ceva vreme
Si pentru cine doreste, cateva poze de la cheful de 1 mai de la firma
www.dropshots.com/day.php?userid=227858&cdate=20070429" target="_blank"> chef 1 mai precum si de la plimbare cu Denis si Mihai (verisor de Denis)www.dropshots.com/day.php?userid=227858&cdate=20070424" target="_blank"> trupa de soc
Pupici si mini vacantza cat mai frumoasa
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Teutz spune:
Ruxandra, Donia
Vreau sa o felicit inca o data pe Ktrinel pentru tema propusa!
La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri