***LA REDOUTE (23)***
Raspunsuri - Pagina 29
mag75 spune:
Neata fetele!
O sa ma cam vedeti devreme pe mine ca scriu de la serviciu..si mai putin in we.
Jasmine...nici eu n-am patzit cu golirea cosului , nu stiu ce sa zic.In schimb am trimis mail cu problema mea cu SMS numero..si n-au raspuns.
Madau..sarumana de primire.
Fug sa incerc iar o comanda...oare o sa port vreodata colantii aia negri?
nushulica spune:
neata! m-am enervat dis de dimineata cu 2tricouri de la lr
unul maieul cel alb de la active wear care l-am calcat frumos si cand l-am pus pe mine arata ca dracu(are cusaturi fix sub sani si din profil cand te uiti la sani parca ai avea un sutien din ala tuguiat pe tine
) arata oribil
pe urma am calcat un tricou polo alb pe care l-am mai purtat si dupa spalat a intrat la apa cand l-am pus pe mine era pana la buric![]()
cred ca nu mai cumpar eu porcarii...ar trebui sa ma uit mai bine cand achizitionez ceva la materiale la croiala la tot
de fapt cred ca toate ati patit-o cu cate ceva
INGRID
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!
Eu sunt la scarbici si va citesc de zor si ...am vazut ca i-a venit lui Madau comanda din 21.04 si am si eu una tot din 21 asa ca azi ma duc la posta!
Am si eu coduri pe mail!
62456 - 56e reducere la 140e cump, 45e la 115 cump, 27 e la 70 cump. Promotia cica e valabila din 27.04-01.05 pt PE 2007 dar eu am avut ceva probleme cu mail-ul si nu am vazut acest mail. Poate mai merge inca cine stie?
37664 - 20 e la 55 cump,35 e la 95 cump si 55e la 150 cump. Oferta e valabila 3 sapt din 30.04.07 in urm conditii" facturés sur les pages et les boutiques sur laredoute.fr FEMME, LINGERIE, BEAUTÉ/BIEN-ÊTRE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE et MOBILIER de la collection Printemps été 2007 de La Redoute et sur le site www.laredoute.fr. hors prix déjà démarqués nouveautés, exclusivités, prix minis, prix futés et prix rouges Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction strictement personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. Votre réduction sera répartie sur chacun des articles et éventuellement au fur et à mesure de la facturation. Non valable en magasin et en rendez-vous shopping."
Eu nu inteleg f. bine si decat sa zic vreo prostioara....
Va poop si revin mai tarziu!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
claujro spune:
Am intrat sa va salut! 
Nu mai am nici o comanda pe drum, nici bani sa dau alta...cel putin 2 saptamani pana e gata cardul, apoi am de platit on-line (sper sa nu-mi prind urechile
) 2 comenzi la yves rocher.de... Si in ritmul asta cred ca prind direct reducerile de vara...![]()
Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
felicia74 spune:
Neata!
Va declar ca am sot fan Redoute, "fan de fan". Cand ia banii, pe 9, vrea si el adidasi Nike Tallissime, de care ati luat unele dintre voi. Hi, hi, si nu citeste subiectul![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Onetzica spune:
Fetele reducerile functioneaza? Adik daca la comanda finala am ...sa zic....100 Euro ramane pana la final 100 sau ma trezesc cu mai mult?
claujro spune:
Nu inteleg... Se mai adauga taxa de transport..10% din valoarea comenzii...Mergi la pasul urmator si vezi cat iti adauga...
Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Onetzica spune:
Daca eu port marimea 38 in general, pot alege tot masura 38? este valabila si la ei sau trebuie sa aleg un numar mai mic?
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Onetzica
Daca eu port marimea 38 in general, pot alege tot masura 38? este valabila si la ei sau trebuie sa aleg un numar mai mic?
vezi ca au tabel cu masuri la linkul: "quelle taille choisir?"
Eu m-am luat dupa el si a fost ok (la 55 kg si 1,68 inaltime port masura 38).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)