***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Am verificat de 10 ori numarul cardului. mie imi expira in noiembrie 2009. am incercat si cu 11/09 si cu 11/2009, nu vrea si pace. Am mai facut pana acum conturi pe diverse siteuri dar ca aici nu am patit-o. probabil e ceva undeva si nu reusesc sa prind chichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

hmmm. acum am vazuut post-ul feliciei cum ca am gresit destinatia (carte nombreusse). sa vad unde imi cere datele despre card bancar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Onetzica sigur la inregistrare nu iti trebuiesc datele cardului. Ai bifat undeva gresit. Alea ti le cer doar la plata.
Mag75 bine ai venit!

Puaaahhh, acum mi-a cazut fisa, inseamna ca asta e cauza pt care mie nu mi-a mers sa validez comanda pe contul meu, ca platisme cu cardul meu cel nou pe contul andreei_p si pe al sotului si deci la mien era a 3-a persoana la acelasi card. Bine ca nu i-am scris Sabinei cum aveam de gand, ca ma mancau degetele sa ma iau de ea ca mi-a blocat contul.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Buna fetelor, vi s-a intamplat pana acum sa faceti doua comenzi in aceeasi zi si sa primiti numai una?
Am primit numai o comanda din cele doua facute in 19.04.
Ambele comenzi sunt mici ca volum , pe prima am primit-o par avion , credeam ca e normal sa le primesc deodata.
Deja am sentimentul ca cealalta nu mai vine, sper ca e doar o simpla intarziere.
multumesc pt raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Danet parca la Claujro s-a intamplat, avea 4-5 comenzi date in aceeasi zi, una a venit mai devreme si restul dupa cateva zile. Sper din suflet sa se fi incheiat cu hotiile si sa vina toate coletele.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by danet

Buna fetelor, vi s-a intamplat pana acum sa faceti doua comenzi in aceeasi zi si sa primiti numai una?
Am primit numai o comanda din cele doua facute in 19.04.
Ambele comenzi sunt mici ca volum , pe prima am primit-o par avion , credeam ca e normal sa le primesc deodata.
Deja am sentimentul ca cealalta nu mai vine, sper ca e doar o simpla intarziere.
multumesc pt raspuns

doar o data??ni se intampla frecvent sa vina doar o comanda cand dam 2 in aceeasi zi...nu te ingrijora vine si cealalta cu siguranta

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata...
vin victorioasa de afara, unde am alimentat cardul cu rezerva mea strategica, ca sa fac o comanda de adidasi pt sotul meu. totul se va desfasura IAR () in secret, ca sa-i fac o surpriza. sper sa nu am eu parte de vreuna neplacuta, ca vad ca deja coletul din 17 are ceva intarzieri. toate coletele de care nu i-am spus sotului (2) nu au mai ajuns...
mai aveti comenzi din 17 sau mai vechi care nu au ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

cin eu doar din 18

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna!

Am fost la banca. BRD si mi-am facut cardul meu propriu si personal in euro. E gata peste 2 saptamani sau mai putin, m-a costat 200 de mii.

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Tocmai am dat comanda de adidasi nike pt sot, de 50 eur. am bagat codul ala dragut de-ti scade 15 eur si-ti da si genti verzi moca si asa ca am platit 32.76 eur, dupa toate calculele lor.
acum sper:
1. sa primesc coletul
2. sa i se potriveasca masura
3. sa-i placa (ca nu-mi mai amintesc cand i-a probat ce impresie i-au lasat...)
dar asta e...comanda-i data

Mergi la inceput