***LA REDOUTE (23)***
Raspunsuri - Pagina 23

Onetzica spune:
Am verificat de 10 ori numarul cardului. mie imi expira in noiembrie 2009. am incercat si cu 11/09 si cu 11/2009, nu vrea si pace. Am mai facut pana acum conturi pe diverse siteuri dar ca aici nu am patit-o. probabil e ceva undeva si nu reusesc sa prind chichita

Onetzica spune:
hmmm. acum am vazuut post-ul feliciei cum ca am gresit destinatia (carte nombreusse). sa vad unde imi cere datele despre card bancar

aissa spune:
Onetzica sigur la inregistrare nu iti trebuiesc datele cardului. Ai bifat undeva gresit. Alea ti le cer doar la plata.
Mag75 bine ai venit!
Puaaahhh, acum mi-a cazut fisa, inseamna ca asta e cauza pt care mie nu mi-a mers sa validez comanda pe contul meu, ca platisme cu cardul meu cel nou pe contul andreei_p si pe al sotului si deci la mien era a 3-a persoana la acelasi card. Bine ca nu i-am scris Sabinei cum aveam de gand, ca ma mancau degetele sa ma iau de ea ca mi-a blocat contul.
Poze

danet spune:
Buna fetelor, vi s-a intamplat pana acum sa faceti doua comenzi in aceeasi zi si sa primiti numai una?
Am primit numai o comanda din cele doua facute in 19.04.
Ambele comenzi sunt mici ca volum , pe prima am primit-o par avion , credeam ca e normal sa le primesc deodata.
Deja am sentimentul ca cealalta nu mai vine, sper ca e doar o simpla intarziere.
multumesc pt raspuns

aissa spune:
Danet parca la Claujro s-a intamplat, avea 4-5 comenzi date in aceeasi zi, una a venit mai devreme si restul dupa cateva zile. Sper din suflet sa se fi incheiat cu hotiile si sa vina toate coletele.
Poze

nushulica spune:
quote:
Originally posted by danet
Buna fetelor, vi s-a intamplat pana acum sa faceti doua comenzi in aceeasi zi si sa primiti numai una?
Am primit numai o comanda din cele doua facute in 19.04.
Ambele comenzi sunt mici ca volum , pe prima am primit-o par avion , credeam ca e normal sa le primesc deodata.
Deja am sentimentul ca cealalta nu mai vine, sper ca e doar o simpla intarziere.
multumesc pt raspuns
doar o data??

INGRID

cin spune:
Neata...
vin victorioasa de afara, unde am alimentat cardul cu rezerva mea strategica, ca sa fac o comanda de adidasi pt sotul meu. totul se va desfasura IAR () in secret, ca sa-i fac o surpriza. sper sa nu am eu parte de vreuna neplacuta, ca vad ca deja coletul din 17 are ceva intarzieri. toate coletele de care nu i-am spus sotului (2) nu au mai ajuns...
mai aveti comenzi din 17 sau mai vechi care nu au ajuns?

claujro spune:
Buna!
Am fost la banca. BRD si mi-am facut cardul meu propriu si personal in euro. E gata peste 2 saptamani sau mai putin, m-a costat 200 de mii.
Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

cin spune:
Tocmai am dat comanda de adidasi nike pt sot, de 50 eur. am bagat codul ala dragut de-ti scade 15 eur si-ti da si genti verzi moca si asa ca am platit 32.76 eur, dupa toate calculele lor.
acum sper:
1. sa primesc coletul
2. sa i se potriveasca masura
3. sa-i placa (ca nu-mi mai amintesc cand i-a probat ce impresie i-au lasat...)
dar asta e...comanda-i data