***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Ar cam trebui sa preagteasca noile reduceri masive, alea de iunie, acu' io sper sa si merite asteptarea asta, ca daca le reduc dar nu mai au masurile...tot degeaba

Miki mda, avuse' dreptate afacerista noastra...

Nu a mai primit nimeni comenzi?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am pus poze, pt cine vrea sa le vada... Din pacate, nu prea am cu haine LR, inca...

Plec la o cafea cu prietena mea...si cred ca bag si niste p.....shi...ca prea sunt misto.

De intalneala, nu a mai zis nimeni, nimic, nici de loc de joaca cu copii, nica fara copii la restaurant, ok, ma vad cu mada si feli..pe 12, nu-i asa?!

Poze noi
Poze Mara si Matei
Poze parinti
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by madau

Neata

Ar cam trebui sa preagteasca noile reduceri masive, alea de iunie, acu' io sper sa si merite asteptarea asta, ca daca le reduc dar nu mai au masurile...tot degeaba

Miki mda, avuse' dreptate afacerista noastra...

Nu a mai primit nimeni comenzi?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

mada nu am primit nicio comanda si astept din data de 18 iar cea de pe 17 a venit de vinerea trecuta

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salutare!
Andre_ea ieri am vrut sa te ghidez (sau alaltaieri ) dar nu erai pe langa calculator. Card poti folosi cu succes si unul de-al sotului iar la restul te ajutam noi. Poate apucam intr-una din zilele astea sa ne vedem sau sa vorbim si te lamuresc unde ai impresia ca e complicat. Gandeste-te ca Andrea_p nu stie boaba franceza si s-a descurcat super ok sa se inregistreze si sa comande.

Eu una momentan m-am autocenzurat si nu mai intru asa des ca nu am nimic pe card. Am pus insa in cos niste pijamale, am gasit unele la Aubaines cu maieu in partea de sus si cu pantaloni 3/4...poate reusesc sa le comand candva zilele astea....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mag75 spune:

Buna fetelor!

Eu am scris pe forumul ala. Va urmaresc din umbra de muuulta vreme.
Dar din lipsa de timp nu am apucat sa scriu niciodata.

Sunteti tare simpatice si am invatat multe smecherii de la voi.
Am comandat deja o data de la LR si acum astept comanda nr. 2.( adidasi NIKE).

Io de frica..am comandat pt. fii-miu nr. 40.El poarta 38.

Promit ca voi scrie zilnic..de citit sigur citesc tot-tot.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

aissa zi-mi te rog...parca tie iti spuse-se sabine sa-i trimiti pe fax data de expirare a cardului si codul de 3 cifre de la spate...(asa mi-a zis mie acum sa fac cu banii aia sa dau comanda pe fax si sa trec pe foaie datele astea)

tu le-ai dat?e ok asa?nu risti nimic?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pe 12 vine socru-meu la noi. Sa vad totusi, poate pot sa ajung (el vine cu treaba, nu doar in vizita). Spuneti-mi va rog ora si locul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nushulica da, i le-am dat pe fax. Ea a zis ca asa e mai sigur decat pe mail. M-am gandit ca la o adica ei le au oricum pe comenzile trecute ca nu cred ca nu au cum sa vizualizeze datele folosite la platile anterioare facute normal pe site. Asa ca le-am trimis. De riscat nu riscmare lucru, zic eu, pentru ca nu am de regula bani pe cardurile astea, le alimentez fie special pentru o plata, fie pentru o zi cu suma aia minima de plata (ca am folosit carduri de credit la primele comenzi) si a doua zi scot ce era ramas pe card.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

quote:
Originally posted by nushulica

revin cu inca o intrebare:stiu ca luase cineva un costum de trening de la adidas pentru sot si zicea ca nu se potrivesc marimile...imi puteti da detalii pls al meu sot are 1.83 si am vazut ca la adidas trebuie selectata inaltimea...cat sa-i iau?

INGRID

Eu am luat trening adidas barbatesc, modelul Beckenbauer, deci vorbesc strict despre acest model, la ce nu stiu nu ma bag. Treningul este f frumos. Problema este ca nu am nimerit masurile. Bluza se comanda dupa bust, pe site aparand urmatoarele variante: 80/87, 88/95, 96/103, 104/111, 112/119. Al meu sot are bustul 96, si atunci am comandat 96/103. Numai ca de primit am primit masura L, ceea ce pentru el este f mare. Am dedus ca probabil masurile corespund cam asa 80/87 - S, 88/95 - M, 96/103 - L, 104/111 - XL, 112/119 - XXL. La pantaloni masurile apar pe site 36/38, 40/42, 44/46, 46/50, 52/54. Sotul poarta la pantaloni masura 46, am comandat deci 44/46, si am primit ... Ghici ce? L, care este iarasi f mare de el. De unde deduc ca ar fi trebuit sa-i comand de fapt 36/38.

Chiar imi pare rau, treningul e f frumos, si cind l-am comandat pretul era mai bun (acum am vazut ca iar e destul de scump), am bagat si un cod, una peste alta am crezut ca fac o afacere, dar n-am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by aissa

Salutare!
Andre_ea ieri am vrut sa te ghidez (sau alaltaieri ) dar nu erai pe langa calculator. Card poti folosi cu succes si unul de-al sotului iar la restul te ajutam noi. Poate apucam intr-una din zilele astea sa ne vedem sau sa vorbim si te lamuresc unde ai impresia ca e complicat. Gandeste-te ca Andrea_p nu stie boaba franceza si s-a descurcat super ok sa se inregistreze si sa comande.

Da, nu prea ne nimerim in acelasi timp la calc. Cardul vreau sa fie al meu, nu ma bag peste sot ca daca bag eu mana... Nici nu ma pricep ce fel de card sa fie. Sunt dusa rau. Acu' 2 ani cand sa intru in CIC ma sunau unii sa-mi fac card de credit la ei. Si eu nu pricepeam diferenta intre card de credit si cel de debit cu descoperit. Ce nu tot intri in niste bani care nu-s ai tai? So, ce card si unde sa-l fac?
Cat priveste franceza si eu is bata. Nu prea inteleg toate cuvintele de la descrieri si nici nu stiu ce-i aia aubains.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput