***LA REDOUTE (23)***
Raspunsuri - Pagina 20

nushulica spune:
revin cu inca o intrebare:stiu ca luase cineva un costum de trening de la adidas pentru sot si zicea ca nu se potrivesc marimile...imi puteti da detalii pls
al meu sot are 1.83 si am vazut ca la adidas trebuie selectata inaltimea...cat sa-i iau?
INGRID

andre_ea spune:
quote:
Originally posted by cin
am vazut p-aci pe cineva cunoscut: andreea. buna
Salut! La mine mai dureaza, ca nici card nu stiu sa-mi fac

quote:
n-am mai intrat de mult pe LR. ceva noutati? (pt baietei, in mod deosebit)
Ma intereseaza si pe mine ce ai incercat si e de calitate.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

addya spune:
lasa mey andreea ca nu-i foarte complicat, fa-ti card si te ghidam noi, ce, s-a nascut cineva invatat???
peria velform: imi aduc aminte ca am intrebat si eu si nu era nici o problema cu priza pana la urma, nu a fost ea atenta la ceva acolo... ancatrana zicea la un moment dat ca e multumita
vreau si eu sa o comand cand iau CIC-ul. Pt cine vrea sa o vada "natur" , in Bucur Obor, la etajul 1 in aripa noua e reprezentanta alora care vand la TV, acolo e 1,5 mil.
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

andre_ea spune:
quote:
Originally posted by addya
lasa mey andreea ca nu-i foarte complicat, fa-ti card si te ghidam noi, ce, s-a nascut cineva invatat???

Da' am senzatia ca mai tre' sa ai si bani

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

madau spune:
Gata am culcat si eu copilul, sotul se uita la meci si io ma apuc de redoutat
Salutam fetele de pe celalalt forum...poate ar trebui sa ne dati si un semn de viatza, nu mai fiti as rusinoase si stati in umbraMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

gabi25 spune:
Sau treceti voi si pe acolo
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

miki68 spune:
Pup redoutistele demodate!
Ete ca a avut dreptate afacerista din drobeta http://www.evz.ro/article.php?artid=303227
cristina d.

nushulica spune:
neata fetele!
daca puteti sa credeti de ieri pana azi au scos astia reducerile la toti adidasii adidassi eu pusesem in cos o pereche pt sot si una pentru mine...oare ce vor sa faca??ii mai baga la reduceri?
INGRID

claujro spune:
Am observat si eu ca multe dintre produsele de la Aubaines nu mai au nici un fel de reduceri. Poate pregatesc noi preturi..
Poze noi
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)