***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

LORENZA eu am scris acolo de LR, dar am scris si aici, deci nu e cineva din umbra....plus ca mai sunt fete care sunt membre si aici si acolo.

AISSA ramane valabila oferta mea pentru adidasii de 15 euro, doar ca inainte vreau si lungimea lor din interior, dar odata ce eu port 36 - 36,5 cred ca o sa imi vina.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Gabi nu te-am uitat. Cand primesc coletul ii masor si iti dau de veste.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nu m-am gandit la niciun fel de umbre,radeam ca nu suntem chiar asa demodate,chiar dimpotriva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu ma bucur ca m-am alaturat voua...am impartit experiente placute si mai putin placute si ma bucur ca a avut cine sa ma "consilieze" la unele produse... Probabil ca as fi luat mai multe tepe daca nu erati voi... Moooor de nerabdare sa strangem din nou randurile la reducerile din vara! Temerea mea cea mai mare e ca voi fi plecata in vacanta!!!! Dar macar 1 zi...tot prind eu pe la computer!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Azi am ridicat si eu un colet.
Mi-am comandat setul de tricouri: http://www.laredoute.fr/vente-les-3-t-shirts-manches-courtes.aspx?productid=324066550&documentid=321407&categoryid=29412867&single=&hasnext=1&hasprev=1 (verde, galben si cu dungi),de care sunt foarte multumita.
Cadou: cele 3 boluri, multumesc nushulica, sunt foarte frumoase.
Am pus si ceva poze in album....

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

LORENZA stai linistita....fiind alt nick nici nu aveai cum sa stii cine a dat in vileag site-ul demodat si in plus sunt intr-adevar foarte multe care citesc si comanda fara a scrie si chiar fara a fi macar membre aici....numai eu stri 3 persoane din care la 2 le-am facut de la mine de acasa comenzile .
Si hai sa mai spun un secret....as vrea eu sa am bani sa ma demodez complet cu LR.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Ne votati?: CONCURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

adriana ma bucur ca iti plac bolurile chiar stateam cu emotii nici nu stiam daca le-ai mai comandat

ma bucur ca mai sunt si alte fete pe alte forumuri care comanda de pe LR e foarte bine sa fim cat mai multi clienti in felul asta nu renunta francezii la atatia clienti din ro

eu ma uit acum dupa o pereche de adidasi pentru sotul meu ca trebuie sa folosesc banii pe care mi i-au dat astia inapoi

revin cu intrebarea pentru ancatranadaca cumva esti prin zona da-mi te rog detalii de peria aia velform(am mai scris si acum cateva pagini)

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

De plictiseala, ma apuc si eu sa umplu cosurile de pe cele 2 conturi...

Edit: e cam varza, la totul sub 65% dai click pe un produs si apare alt produs, ce e la mai putin de 10 euro si pret divizat la 3 nu merge...Cred ca iasrasi lucreaza astia la site, ma las pagubasa pentru moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by claujro

De plictiseala, ma apuc si eu sa umplu cosurile de pe cele 2 conturi...

Edit: e cam varza, la totul sub 65% dai click pe un produs si apare alt produs, ce e la mai putin de 10 euro si pret divizat la 3 nu merge...Cred ca iasrasi lucreaza astia la site, ma las pagubasa pentru moment.

Mi se mai intampla si mie cateodata!Bine,eu doar ma joc,nu comand!De cand ''m-am suparat'' n-am mai facut nici o comanda,dar la reduceri,cred ca-mi calc pe inima,daca or sa mai livreze in tara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, vreau si eu o pereche de adidasi de 15 euro mar 37. daca aveti de dat, desigur.

Multumesc.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput