***LA REDOUTE (23)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Am uitat un alt aspect despre strawberry. Au luat banii de 2 ori de pe card, am scris un email, si au zis ca asa fac ei sa fie siguri ca-si primesc banii si ca primim una din sume inapoi. Am primit banii, dar mi se pare cam ciudata abordarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

viario ups, pai eu nu pun pe card decat atat cat vreau sa cheltui, poate 10-20 roni in plus ptr comisioane... Ciudata si ilogica manevra

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asa si eu..daca am doar banii exacti ptr comanda cum fac? Ca nu au ce sa-mi ia in plus, si nu inteleg de ce ii iau de 2 ori ca sa-i primeasca odata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

hop shi eu pe baricade!
am culcat piticania si ma gandesc sa bag de o comanda mica-mica....

hehehehe vad ca abia acum ati gasit sectiunea sexoasa
ca fapt divers, sunt cam aceleasi preturi ca in shopurile noastre

tot ma invart pe la pijamale, nu ma convinge nimik, ma duc sa mai studiez problema!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Pe cardul meu pun exact cat am nevoie, dar cand platesc cu cardul sotului e alta poveste, cica nu poate sa stea cu 3 lei pe card

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Eu astept o comanda mica din 21 si daca nu primesc nici un aviz maine....dau o fuga pana la posta asa de control!!! Sunt tare curioasa daca imi vine setul de genti rosii!

Va poop si spor la cumparaturi!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

dordia, maine ma duc shi eu la posta pt "scrisoare" din 20, intreb si de al tau daca e pe tura gagica lui fi-miu!!

hai sa va zic o chestie: am pe mail un cod personalizat shi cand sa ma joc si eu cu el -ciuciu! eram logata cu adresa de mail. boon, am iesit, m-am logat cu nr clent si ce sa vezi? mergeeee!!!!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna gagici!

Astept si eu comanda din 19, adidasii aia de 16E la cod am bagat gentile rosii : cum vin in colet sau scrisoare? Are cineva idee?
Eu nu mai bat drumu pana la posta, dau telefon ca-mi e greu cu fata dupa mine.Sper sa vina maine.

Addya , ce coduri ai mai descoperit? Stiu ca tu gasesti mereu ceva atragator

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

http://www.laredoute.fr/vente-penguin.aspx?productid=324108356&documentid=429207&categoryid=22935761&single=&hasnext=1&hasprev=1 asta mi-am comandat Am zis ca arata cel mai inocent, in caz ca da cineva de el..
Noh, face ce zice ca face, vibreaza, si inca in 7 trepte si moduri.. dar totusi nu atat de intens incat sa faca o diferenta considerabila. Acum probabil tine si de gradul de.. sensibilitate a fiecaruia .

addya, ai dreptate cu preturile.. dar daca gasesti produsele la reducere + mai adaugi un cod cu alta reducere, se merita

madau, maine iau coletul de la posta (de le strawberrynet) si va spun ce si daca am platit

Mergi la inceput