vreau sa mor dar ce va face copilul?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

kari,asa prietena mi-as fi dorit si yo...
moama,sa-i fi tras cineva vreo pereche de palme si la al meu.....ce bine m-as fi simtit!!
de la mine

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

N-am cuvinte... Imi pare extrem de rau pentru lucrurile care vi se intampla. Ali_ro, tu esti intr-o situatie foarte delicata pentru ca, din ce spui, barbatul tau nu mai asculta de ratiune si de minima decenta. Solutia este sa schimbi totul brusc, adica sa ai pregatit totul dinainte: adapost, protectie legala, avocati. sa nu lasi portite deschise pentru ca risti. Ai depus pana acum vreo plangere? Asculta de fete si du-te la un consilier inainte de orice. Esti o victima si nu trebuie sa te complaci in aceasta situatie...

Fa ceva pana nu raman copiii cu sechele. Si eu sunt de accord cu ideea ca un copil nu trebuie sa creasca fara tata, insa fara un animal poate bine mersi.

Mult succes.

Nu pot sa va dau numarul Andreicai fara accordul ei. Lasati-o sa isi revina si o sa vi-l dea ea pe PM daca isi doreste. Sper sa se fi odihnit si sa fie mai calma maine.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Super povestea lui kari!
Violeta, vin eu si-i dau acuma, vrei?

Partea proasta e ca atunci cand se intampla de regula celalalt din cuplu este total nepregatit. Adica nici macar nu-si imagineaza ca i s-ar putea intampla vreodata.

Partea buna e ca trece. si ca e o experienta de viata. Pe care sigur, e mai bine sa n-o ai, dar daca tot ajungi s-o ai macar poti trage ceva invataminte din ea. Cum ar fi never say never . In plus, primesti o sansa sa-ti aranjezi viata intr-un mod mult mai placut decat o aveai anterior.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Adina,cum sa nu!!!
te astept...da' el zice ca s-a trezit acu'...dupa ce mi-a facut mie sanatatea praf!!

dar raman placut surprinsa ca uite,mai sunt si prieteni din astia care ....

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna seara fetelor!

Andreica te rog din suflet ocupa-te de bebe!!! Te rog!

Si David al meu are 5 luni si crede-ma cand ma uit la el - n-am cuvinte - nu-mi mai pasa de nimeni si de nimic! Eu cred ca bebe-ul te va face sa treci mai usor peste aceasta suparare!
Ocupa-te doar de bebe , ignora-l pe el si te vei simtii mai bine.
Sau parerea mea - pleaca la parintii tai pana iti revii cat de cat. Apoi peste cateva zile vei privii cu alti ochii totul.
Deci i-a copilul - dai sa pape , schimbai scutecul, povesteste cu el.....Succes!

Alia - fara cuvinte...
Dar n-as mai sta in aceeasi casa cu un asemenea "om" (nu prea merita cuvantul asta) nici 5 minute. Pentru copilasii tai trebuie sa fii tare si sa gasesti cea mai buna solutie.
Merita sa incerci - pentru puisorii tai!

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

andreica, in primul rand gandestete la copil, la faptul ca este inca legat de tine, chiar daca cordonul este "invizibil" si ca tot ceea ce traiesti tu simte si el, in plus- el nu intelege de ce. Stii oare cate femei vor sa fie mame, cate fac eforturi pe care multe dintre noi nu le cunoastem pentru a primi o minune in dar? Nu-ti lasa copilul de izbeliste, fa tot ceea ce poti pentru a fi alaturi de el si nu oricum, ci ca o MAMA. Stiu ca este greu, poate ca acum pare imposibil de surmontat situatia, insa gandeste la rece- inainte de a-l cunoaste puteai sa traiesti? - poti si acum. Va fi mai greu la inceput insa timpul este de partea ta. Inca ceva- el nu este la o prima aventura, cu tine a pocedat la fel, si madame asta, te asigur, nu va fi utlima, este doar o chestiune de timp. Esti pregatita sa treci prin asta la nesfarsit? Copilul tau va fi in situatia de acum mereu? Merita? Incearca sa gandesti situatia ca si cum nu ar fi vorba despre tine, poate reusesti sa vezi mai limpede. Nu abandona, nu ai dreptul sa-ti iei viata pentru ca nu ti-ai dat-o tu ci Dumnezeu, lasa-l pe El sa Hotarasca cand si cum. Intre timp tu ocupate de copil si de sufletul tau, cauta o iesire din situatie, nu incerca sa gasesti un raspuns logic la ceea ce a facut sotul tau, te asigur ca nu exista si inca ceva- nu este vina ta, absolut de loc, idiferent ce-ti va spune el. .

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_p spune:

quote:
Originally posted by sofia_misicu

Nu pot sa va dau numarul Andreicai fara accordul ei. Lasati-o sa isi revina si o sa vi-l dea ea pe PM daca isi doreste. Sper sa se fi odihnit si sa fie mai calma maine.

Nuka si Mama la Nuka

Acordul ei exista caci tocmai in ideea de a fi contactata direct de participantii la discutie si-a dat numarul de telefon in ultima postare. Si mai spunea ca nu are mereu acces la computer, apoi, daca-i noua pe forum, poate nici nu stie sa trimita pm-uri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ica frumos argumentat

Andreica hai da-ne un semn de viata, spune-ne ca esti mai bine si ca ai grija de bb

Eu tot mai astept nr ei de tel...il mai are cineva in afara de SOFIA?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

quote:
Originally posted by eliza_p

Acordul ei exista caci tocmai in ideea de a fi contactata direct de participantii la discutie si-a dat numarul de telefon in ultima postare. Si mai spunea ca nu are mereu acces la computer, apoi, daca-i noua pe forum, poate nici nu stie sa trimita pm-uri...
[/quote]

Si eu am inteles la fel, daca nu-i lasi nr. de tel pe forum, trime pm doritorilor cu nr. ei. Mie mi se pare ca orice clipa de intarziere in ajutorul ei poate duce la lucruri mult mai grave. lasati oamenii care pot sa o ajute, sa o ajute, si cat mai repede, macar sa-i ramana numai problema cu despartirea de sotz, poate asa, fara celelalte greutati pe umari, o sa poate duce durerea pe picioare, si sa aiba grija de copilul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inspirata spune:

pentru fetele care va faceti griji pentru florentina
ieri am vorbit de doua ori cu ea
a doua oara se simtea un pic mai bine din punct de vedere psihic
ii parea rau ca nu mai are lapte sa poata alapta...instinctul matern sper sa o ajute in continuare
de la starea aceea in care nu mai putea nici sa atinga copilul asa cum a postat in primul mesaj am auzit-o prin telefon cum incerca sa linisteasca fetita pentru ca incepuse usurel sa planga....si a linsitit-o
sotul ei era ieri acasa si o ajuta cu copilul...
cred ca fiecare vorba pe care i-o spuneti din suflet o poate ajuta
in privinta numarului de telefon ,impartasesc parerea sofiei

Mergi la inceput