vreau sa mor dar ce va face copilul?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

nu credeam sa gandesc asa, dar ... banuiesc ca ma inseala, mai bine zis ca nu a rupt legatura cu o anume tipa (am aflat acum 1,6 ani, nu l-am prins asupra faptului, ci doar din verificarea telefonului). Atunci am avut o discutie cu nenorocita, care evident a negat totul, el si-a parolat telefonul, acum l-am verificat iar, tipa si-a schimbat nr, dar stiu sigur ca ea e, dupa voce)
partea nasoala e ca avem 2 copii, unul mic de 1 luna si altul de 1,6 ani.
am rabdat batai crunte din partea lui (majoritatea pe tema geloziei mele), cele mai oripilante si injositoare injuraturi (si pe mama a facut-o albie de porci), pe cel mic il injura mereu pt ca nu l-a dorit si nu-l poate suferi, cu mine e indiferent si ii sare mustarul din orice.
M-am gandit sa divortez de mai multe ori, insa animalul ma ameninta ca-mi ia copilul, ca pune pe unii sa ma lase nenorocita pe viata, handicapata, sa ma declare astia o mama iresponsabila, odata a luat copilul cu forta si l-a dus la maica-sa...stie ca astia mici sunt punctul meu sensibil si e in stare sa se foloseasca de ei ca sa-mi faca rau. Mama imi zice sa tac si sa inghit, decat sa-mi dea una si sa ma lase lata, ca apoi ce fac daca io mor, el intra in puscarie iar copii ajung la orfelinat? ai lui sunt niste tarani, tasu alcoolic notoriu care mi-a zis odata cand eram plina de sange si animalul m-a dus la ai lui cu forta ca bine mi-a facut ca el ma batea si mai rau...
si ca si andreica, m-a pus al cu coarne sa fac un credit cu el, pe 10 ani, asa ca daca divortez, cum il platim? jumate de rata io, jumate el?in conditiile astea imi revin jumate din bani?
acum stam intr-un ap cu 2 camere al mamei mele
nu stiu ce sa mai fac, am fost o proasta ca am stat cu el 10 ani, ca i-am dat 'n' sanse, ca am acceptat atatea umilinte si batai. si mama se rugfa de mine cu cerul si cu pamantul sa nu ma marit cu el, ca nu va fi bine, acum e faptul consumat. sunt o proasta si o lasa, ca nu am avut curajul sa ma rup de el mai demult, ca am facut 2 copii...
daca il provoc la o discutie in leg. cu tipa asta va nega, evident, apoi se va infuria ca i-am verificat telef. parolat, apoi sigur ma va bate...
in orice caz ma va bate, chiar cand ii voi spune ca divortez, ca el nu concepe ca (,) copii lui sa creasca fara tata, asa ca mine...
un sfat, va rog

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Alia, ce sa zic: am ramas cu gura cascata. Pentru mult mai putine lucruri eu m-am desparit de ex-sotul meu. Nu stiu ce sfaturi astepti tu, insa cu siguranta toata lumea iti va spune sa te desparti de el. N-as sta cu un astfel de om nici 5 minute dupa ce ti-a facut el. Ai apartamentul mamei, deci ai un loc unde sa-ti cresti copiii, presupun ca ai si serviciu, nu vad de ce ai mai sta cu un astfel de om. Si eu am un copil si credit la banca si stau cu chirie, deci tot cei mai rau. Si nu mi-am pus niciodata problema sa ma dau batuta.
Capul sus, fetelor, ce naiba! O viatza avem si nu merita sa ne batem joc de ea!

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

sa-mi trimita si mie cineva nr de telefon.

Draga Andreica nu dispera.
Vei vedea ca totul se va rezolva. Uite cite fete aici pe dc vor sa te ajute.

CURAJ!

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Alia nu-mi vine sa cred, doamne prin ce pot sa treaca unele dintre noi, ai incercat sa mergi la un centru din asta ptr femei abuzate si sa le spui prin ce treci? Au acolo avocati, colaboreaza cu politia, te pot ajuta zic eu...sau macar sa-ti dea un sfat ce si cum sa faci. Ptr nimic in lume nu trebuie sa mai stai cu el, nu-ti poti creste copii in atmosfera asta, profita de faptul ca tu ai crescut fara tata si am impresia ca te santajeaza acum cu treaba asta. Daca ai nevoie de un sfat sau de cineva cu care sa vorbesti iti sunt alaturi . Ai grija de tine si de copii

Vreau si eu telefonul lui Andreica, am vazut ca n-a apucat sa dea multe detalii legate de credit si de toata situatia, a vb cineva cu ea, cum e?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Andreica, stiu ca acum ti se par toate negre si fara iesire. Insa crede-ma, disperarea este cea care te face sa nu vezi solutii. Desi ele in realitate exista. Uite cate fete s-au oferit sa te ajute cu sfaturi de natura juridica. Eu zic sa accepti ajutorul lor. In tine trebuie sa-ti gasesti resursele pentru a iesi din situatia in care te afi. Barbatul asta nu merita tot zbuciumul tau. Tu si copilul tau sunteti cei mai importanti, renunta la a-ti vedea sotul in copilul tau, acesta din urma n-are nici o vina ca ta-su umbla pe campii. Copilul tau trebuie sa fie motivatia ta!
Trimite-mi si mei nr tau e privat sa vb!

Te pup!

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

politia nu se baga, iar el are f. multi prieteni in politie. la un centru de femei nu am incercat, ideea e ca de vreo 2 ani s-a schimbat, e f. rece si inchis in el, iar cand ii zic ceva sare la cearta. Mai rau e ca se enerveaza si pe cei mici, daca cel mic de o luna plange, il injura si nici nu se uita la el, iar la cel mare (1,6 ani) tipa daca face ceva (de ex. daca deschide vreun dulap sau incearca sa inchida o usa si o tranteste de cateva ori, ca nu poate cu clanta) si isi motiveaza atitudinea zicand ca e stressat din cauza banilor, iar eu sa tac ca nu
am nimic (desi stam in ap mamei) si ca sentimentele la el se masoara in bani. imi zice mereu ce greseala am facut ca am nascut al doilea copil, ca vezi domne de-aia se poarta el asa, ca e super stresat, ca nu avea nevoie de inca o grija in plus, asa ca daca am gresit, sa tac din gura, imi pune mereu pumnul in gura. cred ca am ajuns pt. el doar menajera, desi gatesc zilnic, ma suna cu putin timp sa ajunga acasa si zice ca vrea de mancare, parca da comanda la restaurant, plus ca ma trezesc zilnic de dimineata sa ii pun micul dejun, el nici farfuria nu si-o duce la chiveta. e misogin si zice ca toate femeile sunt c...e. De-aia se duce cu alta?
m-am gandit ca n-are rost s-o sun pe aia ca oricum o sa nege tot iar el se va enerva ca l-am desoperit din nou, va nega si el si tot eu mi-o voi lua.
oricum o sa vb cu un avocat

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Alia, nimic, dar nimic pe lumea asta nu justifica violenta si sa accepti asa ceva. Pe linga ca te umilesti tu ca om, copii tai cresc intr-un mediu cum nici dusmanilor nu le doresti. CU atit mai mult cu cit esti la mama ta in casa, fa-i reclamatii la politie si da-l afara. Nu te lsaa intimidata de relatiile lui, nici cu mama relatiilor nu va dovedi ca esti o mama rea, asta iti spune el pentru ca stie ca te intimideaza. Fii mai tare decit el, explica-i ca ai vorbit cu un avocat, cu politia (peste capul celor pe care ii stie el), ca daca se mai atinge de tine chemi televiziunea si infunda puscaria. Daca mai da in tine scoate-ti certificat medico-legal. Scapa de acolo, nu face ce fac majoritatea victimelor care devin dependente de calau. Daca te inseala sau nu nici nu mai are importanta, bestia care sta linga tine nu e om, scapa si vezi-ti de viata ta acum cind poti, cit mai poti salva copilaria puilor tai!. Nu ai nici un motiv sa te lasi calcata in picioare, fa-ti curaj si daca nu te gindesti la tine, fie-ti mila de copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cere sfaturi la asociatiile non guvernamentale care se ocupa cu asta si ele te vor sfatui ce sa faci, iti vor da sfaturi juridice si ce mai ai nevoie.
Eu am gasit astadind o cautare pe google: http://www.fundatiasensiblu.ro/fundatia_violenta.aspx ,
vezi ca au la COntact telefoanele si adresa, dar cu siguranta mai sint si alte centre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Alia e grea situatia intr-adevar dar ceva trebuie sa faci, copii vor fi traumatizati pe viata, in fond n-au nici o vina saracii ca in loc de dragoste primesc tipete si frustrari, daca nu-i vrea sau nu va vrea, de ce nu pleaca? Eu iti recomand totusi sa mergi la un centru din asta ptr femei abuzate, in mod sigur vei gasi un consilier acolo care a mai avut de-a face cu (,) cazuri ca al tau si va stii incotro sa te indrume. Nu-ti inchipui ca daca are relatii la politie va scapa, daca mai da in tine mergi si scoate-ti certificat de la IML, o sa vezi ca daca vrei intr-adevar se poate face ceva. Unde stai? Poate te pot pune in legatura cu un prieten de-al meu, avocat, care s-a mai ocupat de asa ceva si stie destula lume si printre politisti. Ai grija de tine si de copii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Doamne, cata suferinta pe unele femei....
alia_ro, imi pare rau si pt tine, sincer, azi a fost o zi cu multa durere pt mine, dupa tot ce am citit aici.
Sotul meu are o vorba, pentru orice situatie, :"NU TE FACE PRES PENTRU NIMENI, NU MERITA!!"
Vreau si eu nr de telefon al lui andreica.
Sa-mi dea cineva un PM. Multumesc!

Acum un an , o prietena a noastra, a aparut la noi acasa intr-o seara pe la 10. Am ramas socata!! Arata groaznic de slaba si cu o privire tampa.... Ma uitam si nu-mi venea sa cred ca este ea. In fine, dupa ce a intrat ne-a povestit cum si-a prins sotul inseland-o! Ne-a povestit ca se incurcase cu una de 19 ani... in fine, multe amanunte.
Redau ce a spus ea:" cand am descoperit ca ma inseala, am simtit cum lumea s-a prabusit peste mine, o greutate si durere imensa ma apasa. Zile intregi nu am mancat nimic, ma gandeam incontinuu la faptul ca ma insala, apoi am zacut in pat timp de doua saptamani, fara sa dorm, beam numai apa si asteptam sa mor. In acele zile m-au vizitat doua colege, au stat langa mine o ora fara sa-mi spuna nimic, mute si ele de suferinta mea, asteptand parca sa mor. Incet, m-am ridicat din pat, cu ajutorul copiilor (are 4 copii minunati!!) care mi-au spus ca trebuie sa traiesc pentru ei, ca nu trebuie sa mor pentru nenorocitul de tata. Am inceput sa-mi revin, cate putin, am fost la spital pt perfuzii si vitaminizare."

Cand venise ea la noi, trecusera deja vre-o 5 luni. Dupa ore bune de discutii, am culcat-o in camera fetei, si in noaptea aceea nu am dormit. Ma gandeam cum e cu putinta asa ceva. Ii stiam de multi ani pe acesti oameni, erau prietenii nostri, petrecusem mult timp cu ei si familia lor, vacante in strainatate, copii lor sunt foarte buni la carte, au o afacere, o casa... super, aveau tot ce -si poate dori un om. Nu erau cuplul perfect, el era mai impulsiv, dar ea e o dulceata de femeie si echilibra lucrurile intotdeauna. In noapte aceea m-am gandit mult la suferinta ei.
A doua zi , am plecat spre firma cu sotul, si ne uitam unul la altul, iar el ma intreaba:"te gandesti la ce ma gandesc si eu?" "Da, ma gandesc ca acum as pleca la Constanta sa-i trag nenorocitului vre-o doua peste ochi!!"
Sotul zice:"mergem?" Si am plecat in clipa aceea la Constanta. Am ajuns la ei acasa, domnul era machit, fusese de fapt cu o seara inainte si cand am dat ochii cu el i-am ars doua palme peste fata, fara sa ma gandesc prea mult. A ramas paralizat, dar si eu i-am ars tare palmele, si am inceput sa-i dau si cu geanta in cap, imi venea .... nu stiu ce sa-i fac.

Asa merita barbatii care insala, nu zic ca trebuie toti sa faca ca mine, dar ceva trebuie facut, pentruca "a insela" inseamna a distruge vieti mai mult decat ne putem imagina.

Andreica, alia, fiti tari pentruca exista rezolvare pentru orice situatie, chiar daca azi e innorat si furtuna, maine? cine stie? poate fi o zi mai buna!

Fiti puternice!
Kari

Mergi la inceput