vreau sa mor dar ce va face copilul?
Raspunsuri - Pagina 7
mihaelamicka spune:
Legat de ajutor... supen-mi re tog la ce banca este imprumutul si am sa incerc sa gasesc o solutie cu prietenii si rudele mele care se stiu la asa ceva....
vreau toate detaliile legat de contract si ipoteca...
Pupici
andreica spune:
sunt absolventa a faculatatii de cibernetica , statistica si informatica economica ,dar n-am apucat sa-mi dau licenta.n-am lucrat deloc in domeniu ci am fost sef depozit la o fabrica de ciocolata.
creditul este facut la banca volkbanks
nu v-am raspuns pana acum pentru ca n-am putut, am avut o criza foarte puternica , am tipat , am urlat, m-am tavalit pe jos si apoi am ramas uitindu-ma in gol .pur si simplu nu pot sa suport durerea! a vrut sa cheme salvarea dar i-am inchis telefonul si pana la urma am acceptat sa inghit niste pastile pe care le-a cumparat el de la farmacie.
nu pot sa mai traiesc!
nu prea pot sa raspund pentru ca astazi este acasa si pentru ca nu ma pot ridica din pat.
n-am mancat de vineri abolut nimic si n-am dormit decat aseara 2 ore ,dupa ce am luat pastile.
nu pot sa mai suport durerea si n-am cu cine sa vorbesc!
va las si numarul meu de telefon poate cineva poate sa ma suna
va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns pentru ca fara voi cred ca as fi murit deja!
kariguld spune:
andreica,
Imi pare rau pt tine, imi imaginez prin ce durere treci, dar solutii sunt. Trebuie sa traiesti pt copilul tau, pentru un asemenea barbat nu merita sa mori!!! Mobilizeaza-te si infrunta-l, ca el e indragostit si ii trebuie vreo doua palme sa se trezeasca la realitate. Ia-te tare de el, cam asa:"asculta mai ....., nu-mi pasa de indragosteala ta, tu ai FAMILIE, COPIL, trebuie sa-ti asumi responsabilitatea pt ce ai, nu pt ce vei putea avea" . Si daca o cunosti pe tipa, poti sa te iei de ea, tare, ca sa nu creada, ca, gata ca si-a rezolvat viata gasindu-l pe sotul tau de amant!
Cum au spus si fetele, solutii pentru rezolvarea creditului sunt, cei de la banca nu sunt monstri sa nu priceapa situatia ta, se gaseste rezolvare.
Numai faptul ca atatia oameni ti-au sarit in ajutor cu incurajari, sa-ti dovedeasca ca orice problema se poate rezolva.
Comunica cu noi, iti face bine, spune-ne ce ai mai facut, ce face bebele??
Suntem aici sa te ajutam!
Da, sunt si eu gata sa vin sa stau cu tine, sa am grija de bebe, sa te ajut cumva sa iesi din starea asta!
Fii puternica!
Kari
sofia_misicu spune:
Andreica, stiu ca esti intr/o situatie aparent disperata insa eu iti recomand sa nu lasi numarul pe site. Mai bine il dai pe PM fetelor care ti-l cer. E mai sigur asa.
In legatura cu situatia ta...imi pare extrem de rau si te inteleg perfect. Cu toate acestea, prioritatea este copilul. Pe de o parte pentru ca asa e legea firii si pe de alta pentru ca o sa iti dea mult putere simplul fapt ca te concentrezi asupra lui. Barbatii, precum cel cu care ai tu de-a face n-au dreptul sa aiba vreo influenta asupra sigurantei copilului tau, iar ce faci tu acum este exact sa pui in pericol cel mai imporant om din viata ta. Tipa, calmeaza-te si treci mai departe.
Nuka si Mama la Nuka
hcclara spune:
andreica, revino-ti pt bebele tau. pune-te si mananca ceva, si ia legatura cu fetele dispuse sa te ajute, in ceea ce priveste creditul.
si nu te mai inchina in fata lui, mie personal nu mi l-ar mai trebui inapoi pt nimic in lume, chiar daca ar fi si copii la mijloc. poate numai daca i-as plati cu aceeasi moneda, altfel n-as mai putea sa-l las sa ma atinga.
fii tare, si sa-ti dispara gandurile legate de sinucidere, ce e asta? bineinteles ca nu e usor, dar aduna-te pt bebele tau si ai grija de voi.
si vorbeste cu parintii tai, da-ti examenul de licenta , ai tai sigur te ajuta cu copilul, gaseste-ti un job, si vezi ca viata merge inainte.
sanatate si toate cele bune, claudia
Fania spune:
Am trecut partial prin ce treci tu acum si mi se parea ca totul s-a prabusit in jurul meu, ca nu mai am nici un punct de sprijin, am luat masina si am plecat spre nicaieri...La 180 km/h m-am trezit si m-am intrebat ce fac, ce va face copilul meu care avea numai un an, ce va face mama mea care m-a crescut singura si care e sufletul meu...
M-am trezit si m-am intors spre casa, am discutat cu sotul meu, am inteles ca era indragostit si ca lupta mea era inegala. I-am dat un timp limitat de gandire si am inceput lupta cu mine. M-am schimbat, mi-am schimbat modul de a gandi, mi-am rearanjat prioritatile, am devenit eu si copilul meu no. one.
Sotul meu si-a revenit destul de repede dar deja nu mai avea importanta, eram puternica si hotarata ca viata imi apartine. Este si acum alaturi de mine poate mai mult decat sunt eu alaturi de el...Nu am mai discutat niciodata despre ce s-a intamplat atunci, este un tata minunat si un sot incomparabil mai bun ca in trecut.
Sunt diferita de cea de dinainte. Am inteles ca cineva care te tradeaza nu te merita cu adevarat, am invatat sa fiu puternica pentru cei care ma iubesc cu tot sufletul, am invatat ca pot lupta singura pentru orice si ca nimic nu poate invinge o mama adevarata, am invatat sa nu mai spun te iubesc atat de usor, am invatat ca pot fi iubita si pretuita trebuie doar sa vreau.
Draga mea puterea este in tine trebuie doar sa o descoperi...
Pentru tine, pentru copilul tau, pentru cei care te iubesc cu adevarat.
Eu am avut prieteni adevarati alaturi si m-am sprijinit pe ei.
Incearca sa te trezesti, sa te scuturi de visul urat prin care treci, iarta-l daca poti, intelege-l daca poti, dar treci mai departe....Sunt sigura ca vei reusi...
Vei vedea ca viata poate fi frumoasa, ca un zambet care ti-l va darui copilul tau vor cantari cat mii de cuvinte ...vei vedea ca in manutele lui mici vei gasi cea mai minunata mangaiere.
Pentru copilul tau dar si pentru tine ridica-te si mergi mai departe ...
grenouille spune:
quote:
Originally posted by andreica
sunt absolventa a faculatatii de cibernetica , statistica si informatica economica ,dar n-am apucat sa-mi dau licenta.n-am lucrat deloc in domeniu ci am fost sef depozit la o fabrica de ciocolata.
creditul este facut la banca volkbanks
nu v-am raspuns pana acum pentru ca n-am putut, am avut o criza foarte puternica , am tipat , am urlat, m-am tavalit pe jos si apoi am ramas uitindu-ma in gol .pur si simplu nu pot sa suport durerea! a vrut sa cheme salvarea dar i-am inchis telefonul si pana la urma am acceptat sa inghit niste pastile pe care le-a cumparat el de la farmacie.
nu pot sa mai traiesc!
nu prea pot sa raspund pentru ca astazi este acasa si pentru ca nu ma pot ridica din pat.
n-am mancat de vineri abolut nimic si n-am dormit decat aseara 2 ore ,dupa ce am luat pastile.
nu pot sa mai suport durerea si n-am cu cine sa vorbesc!
va las si numarul meu de telefon poate cineva poate sa ma suna
va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns pentru ca fara voi cred ca as fi murit deja!
andreica, linisteste-te! incearca sa mananci si sa dormi (chiar si cu pastile, orice tip de somn e mai bun decat lipsa lui). ai un copil care are nevoie de tine, nu e vina lui ca tac-su e asa cum e!!
e normal sa simti ca te rupi in 2 de durere, dar gandeste-te ca putea fi mai rau! puteai avea copilul bolnav! puteai fi tu bolnava... sau doamne fereste, imobilizata la pat! vino si povesteste aici ori de cate ori simti ca mori, ca nu mai poti suporta, oamenii care ti-au raspuns aici o sa-ti mai raspunda si o sa vezi ca iti e mai usor.
Plangi daca iti vine sa plangi, tipa daca iti vine sa tipi... dar aduna-te, ai un copil!
un sfat practic (cu atat pot sa te ajut, in afara de un umar virtual pe care sa plangi)- ai facut o super facultate (si eu ma numar printre absolventii ei, si stiu ce e acolo!)- daca ai reusit sa o termini inseamna ca esti o tipa super desteapta, super puternica si cu capul pe umeri! incearca sa iti gasesti ceva de munca in domeniu sau in domeniu care are legatura cu asta- e o lipsa acuta de oameni, chiar daca ai cunostinte doar la nivel teoretic. sunt sigura ca parintii tai daca ar sti situatia te pot ajuta cu cresterea si ingrijirea lui bebe si o vei scoate la capat! eu si cred ca nu numai eu suntem siguri ca vei face fatza...
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by XIO
In primul si-n primul rand , cum naiba sa spui ca vrei sa mori din cauza unui ... penis bleg , cum bine spune Elise?
Chiar sa nu te mai atingi de copil ca barbatul tau te inseala sau o calareste pe alta mi se pare culmea culmilor!
Ce-i draga asta , zeul de pe pamant , nu poti fara el ? Mare lucru , ce sa-ti spun .
Nu esti prima si nici ultima care e inselata , dar asta nu-ti da nici un drept sa-ti bagi picioarele in copil.
Trezeste-te.
Si n-am inteles ce e mare lucru. Daca te lasa pt. aia , asta e viata , nu-l poti tine cu forta daca nu te mai iubeste , asa cum ai inceput relatia cu el poti linistita si cu altii mai buni chiar.
In legatura cu casa, ba da , daca divortati el va fi obligat sa plateasca jumatate ca si tine pt. ca sunt ipotecate bunurile parinitlor tai , si nu lasa judecatorul pe nimeni in strada pt ca el vrea sa-i ia pantofi amantei.
Lasa prostiile si vezi-ti de copil , nu-i da un sut in fund pt. ca sotul tau e mare macho.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Cred ca ar trebui sa ne revizuim cuvintele,la urma urmei,stam de vorba cu un suflet ranit.Nu toti putem face fata loviturilor cu brio,unii sunt mai slabi,altii mai tari,si cred ca ea tocmai de cuvinte dure nu are nevoie.....Asa ca pentru cine are chef sa jigneasca,cred ca ar fi mai bine s-o faca in alta parte....
Sofia,poate ne poti ajuta tu cu numarul de telefon? Daca il mai ai?
Andreica,nu ne-ai spus unde stai.Cateva persoane ti-au cerut informatii cu privire la credit,poate te vor putea ajuta.
Pe cat posibil,incearca sa eviti sa te mai lasi prada gandurilor,evita cat poti sa te gandesti la el,incearca,desi tu crezi ca nu poti,sa te ocupi cat mai mult de copil,el nu are nici o vina ca se intampla toate astea,plus ca te poate ajuta sa treci mai usor peste moment.El va fi suportul tau moral de acum incolo.......
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
doinabita spune:
Andreica, am citit :vreau sa mor dar ce va face copilul? dar nu se merita sa mori nici pentru un barbat care tradeaza...nici pentru un credit care este imposibil sa il platesti, PENTRU NIMIC IN LUME!
Mai ales care ai un copil care este ratiunea ta DE A TRAI!Pentru orice in lumea asta exista solutii!!!pentru ORICE!Copilul tau este pe locul UNU!tu la fel!barbatul sa face ce vrea...nu poti sa il opresti daca este un tradator!nu reactiona pe moment!Deschide putin semnatura mea...eu ce ar fi trebuit sa fac?sa mor?NU!!!!!!!!!SA LUPTI!asta trebuie sa faci!Viata este o lupta din care vei iesi invingatoare!sa vezi ca asa va fi!Puiutul tau este VIATA TA!restul se va aranja!Fi tare!!!!Va fi BINE!dar trebuie sa ai putina rabdare!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...