vreau sa mor dar ce va face copilul?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

pai unde sa plec, daca stau in casa mamei mele? azi dim era spasit, avea lacrimi in ochi, ca e stresat, cu nervii la pamant, sa il evit, ca eu l-am provocat, daca divortez sunt o lasa, ca nu incerc sa rezolv problema fiind mai 'supusa' sau mai diplomata, ca nu stiu cum sa-l iau, sa-l fac sa nu mai fie indiferent cu mine, ca sunt posesiva fara motiv, sa ma gandesc la copii ca e bine sa creasca si cu tatal alaturi, sa fac eu tot posibilul sa fie bine, adik sa las de la mine si cu timpul isi va dea el seama ca greseste si se va purta normal. Nu va zic ca pe cel mic nu si l-a dorit, e mult mai plangacios decat cel mare si cand il aude se enerveaza si mai tare si incepe si il injura, apoi peste o ora, ca si cum nimic nu s-ar intampla, il ia in brate...si cu mine la fel...acum ma bate, acum ma ia in brate...ma acuza ca io il indepartez, ca refuz sa ma mai culc cu el, dar cum sa o fac daca nu ma mai face sa simt nimic? daca e plecat toata ziua iar cand e acasa, sta numai la calculator, apoi se culca? am ajuns sa ma simt menajera. e drept, banii mi-i aduce toti, pana la ultimul leu, dar sunt tare nefericita, am facut al doilea copil de capul meu din lipsa de afectiune, ca el nu-si arata dragostea, am sperat sa ma iubeasca cei mici. Poate am gresit ca i-am acordat nu doua, ci nouazeci si nooua de sanse...nu zic ca eu nu gresesc, dar nu suntem animale sa ne sfasiem. Violenta naste violenta, in fam lui a vazut agresivitate, a fost batut cand era copil si el face la fel, de fapt imi spune ca nu vrea sa loveasca, dar nu se mai poate stapani

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Alia, NU-TI BATE CAPUL sa pricepi motivele pentru care te bate! Nu are nici o scuza pentru asta, dar absolut nici o scuza. Este un gest animalic sa-ti bati nevasta cu copilul in brate!! El mereu va cauta vina la tine, insa deschide ochii, nu este deloc asa. Gandeste-te ca toata agresivitatea lui se va rasfrange asupra psihicului copiilor tai, vrei asta? Vrei sa-ti vezi copiii mutilati sufleteste si afectiv? Al meu ex-sot doar a incercat sa dea in mine. Acum suntem despartiti, incepe divortul.
Cauta suport de orice natura in faimila ta, in prietenii tai. Si lasa-l! Mama ta ce parere are despre faptul ca te bate? Dar tatal tau?
Si ce-i foarte important: du-te la IML si scoate-ti certificat medico-legal ASTAZI!

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Din punctul meu de vedere, amandoua, si ALIA si ANDREICA sufera de aceeasi kestie, dependenta, nu neaparat pecuniara. de cel de langa ele. Eu nu stiu cum de mai ai putere, ALIA sa stai sa pove ce ai patit... e incredibil, inuman, nu mai are importanta ca are sau nu amanta, e clar ca e dereglat, cum sa te bata cu copilul in brate? e un ...nu stiu, nici animal, ca animalele nu fac asa cu proprii pui. Nu inteleg cumm ii zici ANDREICAI sa se gandeasca la copii, cand nici tu nu faci nimik impotriva sotului...nu stiu, orice, macar un pas cat de mic, sa-ti scoti un certificat medico-legal, de exemplu, sa-l ai pe viitor dovada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

alia_ro, esti in casa alor tai si mai bine da-l afara azi. Tipul e bolnav fara sanse de vindecare dupa parerea mea! Toti suntem stresati...la el e o boala fara vindecare..n-are treaba cu supunerea sau nesupunerea ta...asa se descarca el! Indiferenta cat de supusa vei fi...va gasi el un motiv sa te pocneasca! Si da ai fost un pic inconstienta sa faci al doilea copil cu un asemenea om! Deci eu chiar refuz sa cred ca tu nu te gandesti sa te desparti de el...chiar te-ai obisnuit cu bataia...nu te gandesti la copii...poate ii va bate si pe ei mai incolo. Ce om e asta ce isi injura copilul de o luna!
Poate sunt eu prea dura...dar nu stiu tu chiar nu vrei sa faci nimic sa iesi din situatia asta? Doar te plangi si ATAT???
Ca eu din ce scrii asta vad ca tu inca astepti sa se schimbe....ceea ce nu se va intampla NICIODATA!!!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Andreica, ce mai faci?

Nu stiu daca alia si-a deschis subiect separat, asa ca o sa-i scriu ceva aici. Alia, spui ca stai in casa mamei tale si nu poti sa pleci. Atunci sa plece el si tu sa ramai cu copiii. Scoate-ti certificat medico-legal cat inca mai sunt vizibile semnele de violenta. Nu conteaza ca-i pare rau, asa o sa-i para de fiecare data, nu te lasa impresionata. Sa stii ca n-are nici o scuza (de ex. familia din care provine), e om in toata firea si ar trebui sa se controleze.
Daca totusi vrei sa ramai cu el...no comment.
Ai grija de tine si de copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Alia eu ti-am mai spus-o si o repet...DU-TE AZI LA IML SI ACOATE-TI CERTIFICAT MEDICAL, poate nu-l folosesti maine, dar orice proba la dosar e binevenita. Spui ca stai in casa mamei tale...foarte bine, da-l afara sau schimba pur si simplu yala cat e plecat, nu poate intra peste tine, cheama politia daca e cazul. Si mergi la centrul ala ptr femei abuzate, ei colaboreaza cu politia, cu psihologi cu avocati, te vor ajuta sa capi de nemernic. Nu te mai gandi ca o sa se schimb ptr ca n-o va face...NICIODATA. Doamne, gandeste-te la copii aia ce invata...vrei sa faca la fel cu sotiile lor cand vor fi mari? Ptr ca in majoritatea cazurilor asta se intampla, ei vad violenta in familie si considera ca e normala atat timp cat mama o accepta, tu esti direct raspunzatoare de educatia si viitorul lor...nu-l distruge

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

"""pe mine, animalul meu m-a batut aseara cu bestialitate, a rupt teava de la aspirator in capul meu, pt ca era nervos ca i-am zis de tipa aia si ca am indraznit sa fac dus la 11 noaptea, dupa ce el se culcase, ca vezi doamne ii bate lumina de la baie in ochi si se duce la servici si ii rapesc somnul...nu va zic cum arat, tumefiata si cu ochiul vanat...nu stiu de unde am avut atata putere sa-l tin pe Alexis la piept si sa-l alaptez, desi imi plesnea si creierul in cap...ce vina are copilul ca eu am fost o proasta si ca am ales ca sa ii fie tata un animal care ma rupe in bataie??? el are dreptul la laptele meu si Dumnezeu m-a ajutat sa il am inca, crede-ma ca eram cu cel mic in brate, ca il alaptam dupa ce am iesit din baie si el dadea cu bestialitate in mine, dar nici o clipa nu m-am gandit sa nu mai ating copilul."""

[/quote]

Mi-au dat lacrimile cind am citit asta.
Doamne nu-mi vine sa cred.
Pari o tipa cu o puternica ,insa nu pot intelege cum poti sa mai stai cu el.
De dragul copilului, fa ceva!
Nu-l lasa pe copil sa ia parte la asa ceva ,asta ii va marca viata.
Doamne, inca mai am pielea de gaina pe mine.

Multa intelepciune si daca ai nevoie de un prieten , sint aici.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
Originally posted by alia_ro

recitind a treia oara postarile tale, am ajuns la concluzia ca tie mai mult iti pasa de credit, decat de copil...titlul subiectului trebuia sa fie
"m-a inselat, dar ce voi face cu creditul?".
Ramonika pentru ca bine ai spus tu draga si te citez:
"sinuciderile se fac intr-un impuls, nu ceri parerea altora daca s-o faci sau nu...
oricum daca n-ai facut-o si te gandesti ce o sa faca ceilalti pe urma ta, inseamna ca nu ai s-o faci. foarte bine ca te-ai gandit ce o sa faca copilul. ce o sa faca? priveste-l acum si o sa afli, pentru ca daca nu il atingi si nu-l hranesti, e ca si cum ar fi fara tine. o sa regreti si mai mult daca continui asa. il iubesti pe barbat mai mult ca pe copil? ma mir... de obicei copilul e cel mai iubit de femei... "

tu te lamentezi intruna ce faci cu ratele, ca nu renunta animalul la amanta, ce sa faci ca sa adormi, ca nu poti sa traiesti fara el...preferi ca Maria sa fie hranita de animal cu formula, decat sa o iei in brate si sa o alaptezi. si scuza-ma, dar nu esti muritoare de foame, ai indemnizatia. Ti-am sugerat sa vb cu un avocat sau cu un psiholog, poate divortezi, poate nu, banuiesc ca iei in calcul despartirea, din moment ce te gandesti ce vei face de-acum incolo cu creditul.
trezeste-te femeie, ai o facultate, ai un copil, nu e o povara, nu e o tinichea de coada, altele platesc bani grei sa aiba un copil si tie iti pasa mai mult de nenorocitul de tac-su!
pe mine, animalul meu m-a batut aseara cu bestialitate, a rupt teava de la aspirator in capul meu, pt ca era nervos ca i-am zis de tipa aia si ca am indraznit sa fac dus la 11 noaptea, dupa ce el se culcase, ca vezi doamne ii bate lumina de la baie in ochi si se duce la servici si ii rapesc somnul...nu va zic cum arat, tumefiata si cu ochiul vanat...nu stiu de unde am avut atata putere sa-l tin pe Alexis la piept si sa-l alaptez, desi imi plesnea si creierul in cap...ce vina are copilul ca eu am fost o proasta si ca am ales ca sa ii fie tata un animal care ma rupe in bataie??? el are dreptul la laptele meu si Dumnezeu m-a ajutat sa il am inca, crede-ma ca eram cu cel mic in brate, ca il alaptam dupa ce am iesit din baie si el dadea cu bestialitate in mine, dar nici o clipa nu m-am gandit sa nu mai ating copilul.

F usor sa dai sfaturi altora...

tu pentru tine personal de ce nu le aplici?

tu pe cine iubesti mai mult daca stai sa o incasezi in timp ce esti cu copilul in brate?

ce facei daca teava de la aspirator lovea capul copilului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

haideti sa incercam sa nu mai judecam atat de aspru. Suntem aici ca sa oferim suport, sfaturi si eventual solutii, insa NU putem sa bagam pe gat viziunea noastra. Trebuie sa pastram in minte mereu faptul ca nu toata lumea gandeste ca noi, nu toata lumea are aceeasi experienta de viata. Bineinteles ca nu este normal ce se intampla, insa nu ajutam oferind judecati de valoare si mustrari.

Ali, si eu iti sugerez sa creezi un subiect separat.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Imi asum riscul dupa postarea Sofiei si spun acest lucru: Alia, draga mea, eu consider ca si tu ar trebui sa te trezesti (aici te citez chiar pe tine), macar pt binele copiilor, mai ales daca spui ca stai in casa parintilor tai.

Gratiela, Mariuca si Stefu

Mergi la inceput