vreau sa mor dar ce va face copilul?
Raspunsuri - Pagina 10
madau spune:
Inspirata ma bucur tare de vestile pe care ni le-ai dat, sper sa-si revina si sa fie totul bine.
Andreica asadar daca mai intri curand, astept numarul tau de tel pe PM sau un mesaj cu mai multe detalii ref la situatia cu creditul, ipoteca, tot
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
kariguld spune:
Buna Florentina,
Cum mai esti? Ce face bebeul tau?
Personal m-am rugat ca DD sa te ajute si sa-ti dea tarie sa mergi inainte. Sa te ajute sa iei decizii bune.
Asteptam vesti de la tine.
Kari
principe spune:
draga florentina,
este f trist ce ti se intimpla ,intelegem durerea ta ptru ca sotul tau te-a inselat te-a parasit, dar te rugam din tot sufletul nu face si tu acelasi lucru cu mariuta ta,faptul ca tu nu ai grija de ea o face sa simta aceeasi suferinta , deziluzie,foame fizica si sufleteasca,pe care tu o simti din cauza sotului dar maria nu untelege de credite si probleme ,ea are nevoie de mamica ei care sa o alapteze ,si sa o imbratiseze cum a facut 5 luni de zile.andrusca prin alaptat mamaele se elibereaza de toata tensiunea,este cel mai bun antidepresiv ,asa ca ia-ti copilul la piept stingel in brate da-i titica si plingi ,plingi cit poti,dreneaza toata suferinta care iti apasa sufletul,ocupa-ti mintea mai mult cu maria ,ai grija acum mai mult de ea si de tine ,fiindca dumnezeu o sa te ajute si o sa gasesti solutie si ptru celelalte probleme,casa ,sot.problema cu sotul poate sa fie pasagera multi barbati dupa venirea unui bb se simt abandonati si gasesc consolare in bratele alteia ,dar ptru asta nu trebuie sa mori,si nici sa te simti vinovata ,este problema barbatilor egocentristi care cred ca totul trebuie sa se invirte in jurul lor.
consulta un medic ,ca sa-ti reteteze niste calmante ,si recapituleaza ,faptul ca barbatul te-a inselat ai sa-l uiti cu timpul si posibil ai sa-l ierti,dar ca acum iti neglijezi copilul nu ai sa ti-l ierti mai tirziu si ai sa te simti rau cu tine insati.
nu neglija dragostea ptru copilul tau,si nu te neglija pe tine, tu si numai tu esti responsabila de sanatatea ta si a copilului tau,intr-e mame si sugari exista un vinclu emotional ,mamaele simt ce simt bb iar bb-ei simt ce simt mamele ,cred ca tu nu vrei ca maria sa simta durere ,mintea ta este mai puternica decit tu crezi ,daca vrei sa nu mai simti durere nu ia sa mai simti ,iati copilul,in brate chiar si cind vrei sa dormi ai sa vezi ca ai sa adormi mult mai usor cu el linga tine ,el o sa-ti dea forta de care ai nevoie
dumnezeu sa-ti lumineze mintea si viata.
monica mama de print
Adrianai spune:
Citesc si nu imi vine a crede. Nu imi vine sa cred ca te-ai putut gandi chiar si o clipa la acest lucru. Cand toata energia ta ar trebui canalizata spre copilul tau, tu ce faci? Iti plangi de mila si te tavalesti pe jos.
Asculta-le pe fete, ele te pot ajuta.
alia_ro spune:
recitind a treia oara postarile tale, am ajuns la concluzia ca tie mai mult iti pasa de credit, decat de copil...titlul subiectului trebuia sa fie
"m-a inselat, dar ce voi face cu creditul?".
Ramonika pentru ca bine ai spus tu draga si te citez:
"sinuciderile se fac intr-un impuls, nu ceri parerea altora daca s-o faci sau nu...
oricum daca n-ai facut-o si te gandesti ce o sa faca ceilalti pe urma ta, inseamna ca nu ai s-o faci. foarte bine ca te-ai gandit ce o sa faca copilul. ce o sa faca? priveste-l acum si o sa afli, pentru ca daca nu il atingi si nu-l hranesti, e ca si cum ar fi fara tine. o sa regreti si mai mult daca continui asa. il iubesti pe barbat mai mult ca pe copil? ma mir... de obicei copilul e cel mai iubit de femei... "
tu te lamentezi intruna ce faci cu ratele, ca nu renunta animalul la amanta, ce sa faci ca sa adormi, ca nu poti sa traiesti fara el...preferi ca Maria sa fie hranita de animal cu formula, decat sa o iei in brate si sa o alaptezi. si scuza-ma, dar nu esti muritoare de foame, ai indemnizatia. Ti-am sugerat sa vb cu un avocat sau cu un psiholog, poate divortezi, poate nu, banuiesc ca iei in calcul despartirea, din moment ce te gandesti ce vei face de-acum incolo cu creditul.
trezeste-te femeie, ai o facultate, ai un copil, nu e o povara, nu e o tinichea de coada, altele platesc bani grei sa aiba un copil si tie iti pasa mai mult de nenorocitul de tac-su!
pe mine, animalul meu m-a batut aseara cu bestialitate, a rupt teava de la aspirator in capul meu, pt ca era nervos ca i-am zis de tipa aia si ca am indraznit sa fac dus la 11 noaptea, dupa ce el se culcase, ca vezi doamne ii bate lumina de la baie in ochi si se duce la servici si ii rapesc somnul...nu va zic cum arat, tumefiata si cu ochiul vanat...nu stiu de unde am avut atata putere sa-l tin pe Alexis la piept si sa-l alaptez, desi imi plesnea si creierul in cap...ce vina are copilul ca eu am fost o proasta si ca am ales ca sa ii fie tata un animal care ma rupe in bataie??? el are dreptul la laptele meu si Dumnezeu m-a ajutat sa il am inca, crede-ma ca eram cu cel mic in brate, ca il alaptam dupa ce am iesit din baie si el dadea cu bestialitate in mine, dar nici o clipa nu m-am gandit sa nu mai ating copilul.
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
J G spune:
Alia du-te la politie si scoate certificat!! Du-te acum!
E imposibil sa ramai acolo, spui ca te batea cand erai cu copilul in brate? Daca nimerea copilul? O singura lovitura si murea! E imposibil sa nu gasesti unde sa te duci!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
CristinaT spune:
alia_ro, de ce nu o lasi in pace?
Va rog ajutati-o sa-si faca subiectul ei si sa nu mai incurce poe aici.
andreica, ce mai faci? Iti dai examenele acum in vara?
Tin pumnii.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
alia_ro, de ce nu o lasi in pace?
Va rog ajutati-o sa-si faca subiectul ei si sa nu mai incurce poe aici.
andreica, ce mai faci? Iti dai examenele acum in vara?
Tin pumnii.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Daca te incurca pe tine, nu citi decat ce nu te incurca.
Alia_ro, da, cred ca e mai bine sa deschizi subiect separat, sa nu amestecam borcanele .
Si problema andreicai e importanta, si problema ta e importanta, asa ca cel mai bine e sa-ti faci subiect separat.
Andreica, cum esti, n-ai mai raspuns...
Elle_seb
BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA! the
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
larissa_79 spune:
alia_ro, spui ca ai fost lasa 10 ani...ai insa sansa sa nu fii o viata! Daca nu pentru tine...fa-o pentru copii tai cand inca nu e prea tarziu. Gandeste-te ce traume va suferi copilul mic cu un asemenea tratament din partea tatalui...cauta solutii sunt sigura ca exista! Nu se poate sa suporti asa ceva...de amenintat ameninta oricine..nu te lasa coplesita...roaga-te la Dumnezeu si mergi mai departe...departe de acest monstru. Gandeste-te la linistea copiilor tai. Sa lovesti o mama ce isi alapteaza copilul pentru mine este de neconceput...si nu ii mai zi animal...ca jignim animalele...si nu cred ca ele isi lovesc femelele in timp ce ele isi hranesc puii.
Doamne asa as plati o gasca sa bata cu lanturile leprele astea, sa ii vad eu cu ochii mei cum sunt batuti. Nu m-as mai satura prinvind scena!!! Pur si simplu ma doare pe mine ca nu ai tu puterea sa te rupi de asa haimana!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
larissa_79 spune:
CristinaT, hai mai nu mai fiti asa rele...isi spune fiecare oful pe unde poate.
Eu le inteleg pe amandoua...durerea te schimba si scoate ce e mai rau din tine..si nu poti sa fii niciodata sigur de cum vei reactiona.
Nu cred ca e momentul sa condamnam pe cineva...haideti sa le ajutam cumva sa ajunga la liman.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)