Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)
Raspunsuri - Pagina 4
adameasca spune:
Mai Ciuf, Luca al tau sigur e de-o varsta cu al meu? Moama, ce sporturi periculoase pe capul lui... Luk al meu cam mototol de felul lui, inca a ramas la tricicleta, desi incep sa i se scurga ochii si la biciclete, probabil ca o sa primeasca una cadou de ziua lui.
Si eu imi amintesc de Allya, pacat ca n-a mai postat...
Eu cu Catia mai vorbesc cand si cand pe messenger, sunt bine, exerseaza si ei pentru bebe2.
Dar Laura oare de ce nu mai posteaza si pe la noi?
Ven???
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
adameasca spune:
'neatza!
O la doamne!
Io inchid pravalia, io o deschid , bun asha, alta treaba nici n-am
Va dorim o zi frumoasa!
La noi e o vreme de rahat, azi iar stau in casa
Ileana
poze,poze si iar poze...
marioan spune:
Felicitari Elena si Carmen , ma bucur tare mult pentru voi sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatosi si cuminti si veseli bebei vostri!!!
Eu am terminat tratamentul si saptamana viitoare ma duc sa-mi fac din nou analiza si sper sa fie ok si intr-o luna sa va dau si eu vestea cea mare.
In rest Andrei s-a uitat pe pozele noastre de la nunta si cand a vazut tortul a inceput sa planga ca el nu a mancat din tortul ala si ca nici nu-si mai aduce aminte cand a fost mami imbracata in mireasa. I-am explicat ca nu exista dar el tot plangea dar eu unde eram si de ce nu-mi amintesc...
Pupici si numai vesti bune.
adameasca spune:
Marioan, tin pumnii sa fie cu ochisori cat mai repede!!!!
Si Luk se uita ieri pe niste poze din tineretzile mele, eram inca in liceu, si nu intelegea de ce n-a vazut si el hotelul ala mare din poza
Ileana
poze,poze si iar poze...
carmen77 spune:
Valeria, ma simt cam aiurea deocamdata, se pare ca sarcina asta e un pic diferita, adica mi-e cam greata de orice mancare vad in fata ochilor, noroc ca nu ajung la vomitat, da e cam naspa senzatia. Acu stau cu un suc de grapefruit in fata mea .
In rest, simptomele obisnuite, oboseala, sani durerosi, si cam atat.
In rest, ma cam sperie ideea ca o sa fiu singurica pe aici cu 2 prunci, bine macar ca Matei o sa fie destul de maricel (4 ani) si el in general e un copil bun cu care te poti intelege .. ma rog, supravietuim noi .
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003
Carmena spune:
Lipseste omul 2-zile de pe forum si ce citesc mai, mai...
Felicitari Carmen si Elena sa dea Dumnezeu sa aveti copii sanatosi, frumosi si norocosi!!! Eu ma bucur mult si mai ales te admir Elena pentru curaj, deci, se poate chiar si dupa 2 baieti, asa-i????? Va urez sa aiba sexul pe care il doriti voi sau fratiorii mai mari, dar ce e mai important sa fie sanatosi cu totii!!
Mariaon te aspteptam
Ileana super ideea sa cauti in arhiva, m-au luat emotiile din nou acum, parca...Si mi-au dat si cateva lacrimi, cum era atunci, acum am un nazdravan, al doilea pe drum...
Asa cum ati banuit, am fost plecati la munte in minivacantza de 1 mai. Daca vreti sa vedeti poze, le gasiti in albumul Sibiu - mai 2007. Balenutza esuata pe stanci sunt io sa stiti, dar cum va spuneam inca stau cumintica....
Pupici la toata gasca cu 1-2-3 si la mai mare pujuti!!
Carmen25+ si Stefi3 ani
poze carmen&baietii
adameasca spune:
'neatza! e gata!
Azi Ilinca a fost extrem de matinala , dar s-a culcat foarte devreme aseara.
Carmena, vazut pozele, tare frumosi mai sunteti, o sa arati mortal intre 3 baieti la anul pe vremea asta . Si sunt absolut convinsa ca ei or sa te ajute sa scapi una-doua de kilogramele in plus, o sa le multumesti
Cam liniste p-aci, pe unde sunteti?
Paula oare ce-o mai face?
Ileana
poze,poze si iar poze...
super mami spune:
Am lasat pachetelul la gradi si m-am intors acasa ca am uitat ceva. Asa ca sunt super pe fuga, trebuie sa ajung la birou.Dar:Vreau sa-i spun La Multi Ani lui Nardi. Sa cresti mare si frumos si sanatos si vesel.
Vine urarea mea cu vreo 2 ze intarziere ( din lipsa de timp ) dar vine din tot sufletelul.
Isabella va pup tare pe toti, sa va traiasca sanatos baietelul si sa va bucurati de el si de surioara lui.
Carmen ma bucur enorm....wawwwwww. Sa aveti o sarcia usoara si un/o bebe la fel de sanatos si frumos si cuminte ca Matei.
La voi e simplu cu urarile....va doresc sa fie ca Matei, la fel de....
Poate mai intru de la birou, ca vad ca ati scris cate ceva.
Pupicei.
Alexandra
adameasca spune:
Ii uram si noi lui Nardi! Chiar, Yael ce-o mai fi facand S-or fi mutat asa cum ziceau? Alexandra, ce mai stii de ei?
Sympa, matale iar bei cafeaua pe sestache? Am vazut pozele cu Teo, e o scumpete si are niste ochi de te pierzi uitandu-te in ei.
Elena, ai fost la medic?
Adriana, v-ati insanatosit toti?
Carmen, i-ai zis lui Matei de bb2? Ce-a zis?
Ileana
poze,poze si iar poze...
carmen77 spune:
Ileana, nu i-am zis inca, nu cred ca intelege pana nu incepe sa se vada, atunci are sa fie mai inteligibila explicatia. Si oricum veste e super proaspata, nu cred sa se vada nimic inainte de vreo 2 luni de acu incoace. Cum ziceam, el e un copil cu care te intelegi usor in general, asa ca nu cred ca o sa fie pb, dar mai stii? .
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003