Nazdravani de oct-nov-dec-2003(80)
Raspunsuri - Pagina 5
adameasca spune:
Carmen, ai sa fii surprinsa, dar sunt absolut sigura ca va intelege. Cand se va vedea sarcina o sa fie ca o confirmare ptr el, dar sunt sigura ca ar intelege...
Mi-am adus aminte de-o faza simpatica cu un pusti de vreo 5 ani. Mami a lui e iar gravida si s-au dus impreuna la eco. Si dupa ce a cascat gura bietul pusti la eco i-a zis doctorului sa aprinda lumina la mami in burtica, ca el nu vede nimik...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
adriana spune:
La multi anisori, Nardi!
De Yael stiu ca s-au mutat parca, am vazut-o la fetele din Norvegia..
Noi suntem bine, numai ca bebe a intrat in faza in care isi admira vocea de soprana, si ca urmare ne tine in tipete de dimi pana seara.. mai nou si noaptea daca indraznesc sa mai stau un pic in pat dupa ce s-a dat alarma
Sa va zic o faza de-a Olgutei.. totdeauna trebuie sa fie dupa voia ei, si ea sa aiba ultimul cuvant: daca-i zic stinge becul in baie, ea il mai aprinde de 2 ori si apoi il stinge. Intr-o zi l-a suparat pe Codrin cu ceva si tati a pus-o sa-i ceara iertare..
Tati :"Olguta, cere-i iertare lui Codrin, spune-i Iarta-ma Codrin"
Olguta : lalalalallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tati, iar : "Olgutaaa... cere-i iertare lui Codrin, te rog"
Olguta cu ochii pe pereti...
in fine, pana la urma Olguta decide sa-si ceara iertare::
"Iarta-ma... Pucu"
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
sympa spune:
Iaca ies din umbra daca tot m-a vazut Ileana.Am mai prins ceva timp liber azi si-am mai scris si pe dincolo...acum e randul nazdravanilor.Bine ca n-am vreo 5-6 copii ca n-as mai apuca nici sa citesc.Daca as mai bea si cafele la fiecare sectiune mi-ar creste tensiunea cu siguranta.
Na..ca acu' ii apuca pe amndoi strigatul dupa mine...
Vedeti de ce nu-mi place sa scriu!!!!!
Trimit mesajul si poate revin mai incolo...
adameasca spune:
'neatza! o
Adriana, super tare Olgutza, m-am inveselit la prima ora Sa stii ca si Luk incepe sa capete atitudinea asta, acum mi se pare simpatic, dar incep sa cred ca o sa ma enerveze curand
Sympa, nu te mai supara pe copii ca n-ai timp de forum , au asa niste fetze simpatice ca mori de dragul lui
Ileana
poze,poze si iar poze...
super mami spune:
In ditamai biroul in care nimeni u bea cafeaua la birou ( mobilier ) eu m-am gasit sa o fac. Evident ca a m varsat toata cana....pe niste acte...pe niste programe....aoleu inca ma doare capul.
Tocmai am terminat de sters
De Isabella stiu ca urmau sa se mute...nu mi-a mai scris de ceva vreme.
Lasa ca-i trimit mail azi....sa-i fac o invitatie Isabel cand nu vrea sa-si ceara scuze zice ca nu poate ca : o doare buza, piciorul sau chiar parul
Mai nou ne omoara cu : el/ea nu o iubeste pe Isabel.
Dupa care ca sa se joace copilul respectiv cu ea trebuie sa-i zica de vreo 2 ori ca o iubeste.
La fel si noi....trebuie sa-i confirmam ca o iubim de vreo 20 de ori pe seara.... "tu nu iubesti pe mine....tu nu iubesti pe Isa.....iubesti ? zi mami iubesti ?...."Ok, am treaba acum....ne vedem mai tarziu. Alexandra
Carmena spune:
Ileana multumim de aprecieri si de cafelutza, foarte buna!!! Apai sa stii ca la cati peri albi imi vor scoate trei barbati in casa, ar fi cazul sa contribuie baremi la silueta mea...Ca dupa ce ca o sa fiu depresiva de prea mult "masculin" in jurul meu, sa mai am si depresia kg...Pe care sincer deja incep sa o am...Doamne ajuta sa fie bine si sa fim sanatosi ca om supravietui noi...
Carmen eu i-am zis lui Stefi de bb2 imediat dupa ce am facut testul.(era de ziua lui 09.12.2006, la 3 ani) I-am spus ca Doamne Doamne a vazut ca e copil cuminte si ca ii plac copiii si a hotarat sa puna la mami in burtica un bebelus, cadou pentru el. Surprinzator, cum a spus si Ileana a inteles din prima, nu a mai cerut sa fie ridicat in brate(ca mami are bblusul meu in burtica...). Si acum e foarte protector, ma pupa pe burtica, ma mangaie, ma apasa pe buric(cica stinge lumina la bb sa faca nani...). Oricum, e un scump, sa vedem cum o fi dupa ce o aparea Domnul bb2 si ne va acapara atentia...Oricum, acum stie ca bb 2 ii va aduce o masina mare, mare cu telecomanda..., deci il asteapta cu nerabdare...
Adriana super faza cu Olgutza, simpatica rau...
Fetelor voi va confruntati cu "criza de 3 ani"???Stefi cateodata nu te intelegi cu el, nimik nu-i convine, nu te asculta sau nu te baga in seama, ii spui sa nu mai faca un lucru si nu te baga in seama...Are momente cand ma scoate din minti si inevitabil ajungem la o palmutza la fund, desi eu sunt anti pedepse corporale...Dar pare ca nimik nu-l linisteste decat amenintarea si de multe ori chiar punerea in aplicare a ei...Apoi urmeaza o faza de copil cuminte, pe urma o luam de la capat...Oare cand s-o termina faza asta???
Pupicei,
Carmen26+ si Stefi3 ani
poze carmen&baietii
Elenalove27 spune:
am scris aseara un mesaj luuuuuung !!! si intru azi sa recitesc ce am scris...si nu esteori nu am trimis mesajul ori cine stie ce a patit de nu a intrat!!!
Carmena, si Alvaro este un "nazdravan" fara pereche, dar citesc si vad ca isi gaseste perechea
O "invidiez" pe carmen77 cand spune ca Matei al ei este intelegator si cuminte
eu pe scurt va spun ca am fost la test de sange si ceva nu ar fi in regula...azi merg la un alt test de sange.
pup si scriu mai pe seara cand am pitici la nanica
Alvaro & David
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Elenalove27 spune:
fetelor eu am pierdut sarcina!
Din cate am inteles de la dr., cel putin 60% dintre femei pierd sarcina in primele 3/4 sapt. nestiind ca sunt insarcinate.
Eu daca nu imi faceam test imediat ce am stiut ca mi-a intarziat cilcu, nici eu nu aflam ca eram insarcinata(dupa intarzierea de 3 zile),de 2 zile eu am ciclu continuu si mult, nicidecum rozaliu cum ar fi trebuit sa fie atunci cand este ciclu peste sarcina.
Dr mi-a spus ca nu este nevoie de interventie deoarece totul se elimina singur. :(((
oricum eu cred ca Dumnezeu a ales ce este mai bine pentru mine.
Pupici si sa auzim de bine.
Alvaro & David
adameasca spune:
Elena, fruntea sus! N-a fost sa fie... Daca s-a eliminat singur embrionul asa repede inseamna ca sarcina nu era viablia, cel putin asa stiu eu. Data viitoare o sa fie bine, ai sa vezi!
Eu sunt amarata... Am fost la dr cu Ilinca, la control, stiti ca a tusit zilele astea si a fost pe tratament. Mi-a zis ca nu-i place ce aude in piept, ca o suspecteaza de ceva simptome astmatice... M-am crizat nitzel, am fugit la pediatrul no. 2, ptr a doua opinie. Diagnosticul a fost acelasi . Concluzia amandurora a fost ca are un teren alergic, ca e predispusa la bronsite asmatiforme. Luk e cu alergiile cutanate, Ilinca cu astea respiratorii. Ea de la bun inceput, adica de la nastere, a avut si are o respiratie usor ingreunata dar nu mi-am imaginat ca ajungem la asa ceva. Asa ca are tratamentul schimbat, inhalatii cu Ventolin si Becotide, care e un cortizon si Ketof in continuare. Luni iar mergem la control...
Am tot intrebat de ce naiba sunt amandoi copii mei cu alergii, mi s-a explicat ca astea se mostenesc de la bunici in general, iar soacra-mea e cu alergiile in familie, chiar si mama mea nitzel... Ca naiba. O trece si asta...
Carmena, si Luk e cu crize uneori, desi in ultima vreme s-au mai domolit. Rabdare, rabdare, rabdare... Desi hormonii tai de sarcina nu prea se pupa cu notiunea de rabdare
Ileana
poze,poze si iar poze...
Elenalove27 spune:
Ileana, thanks.
Imi pare rau sa aud vesti proaste de la voi despre Ilinca & Luca.
nu stiu ce sa iti zic dar eu ma rog ca totul sa fie bine cu, copilashi tai.Sanatate multa.
Alvaro cand este la joaca si este extrem de fericit are o tuse magareasca in el , dar din tot pieptul se erupe...cand l-am auzit prima data am crezut ca are astma...(soacra mea are si mai toti in familia din partea sotului au astma)...am mers cu el la control si mi-au spus ca aceea tuse poate fi un tic nervos in momentul acela extrem de fericit.
Incerc sa bag poze pe webshots dar nu reusesc o sa fac un nou web pentru poze
pupici
Alvaro & David