medicamente in primele 3 luni de sarcina

medicamente in primele 3 luni de sarcina | Autor: ioana_maxim

Link direct la acest mesaj

Ma confrunt cu o problema: sunt insarcinata in o luna jumate si m-au luat niste dureri de spate in zona nervului sciatic, cum de altfel am mai avut acum vreo 3 ani. Ma dau cu apiriven crema, dar am fost si la doctorul meu ginecolog care insa mi-a dat utrogestan. Mi-e cam frica sincer sa iau medicamentul asta, mai ales ca am inteles ca primele 3 luni sunt cele mai importante si nu trebuie sa iei medicamente.
Poate cineva sa ma sfatuiasca in privinta acestui medicament?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Draga Ioana, nu te speria.. utrogestanul este progesteron care ajuta la mentinerea sarcinii, in mod sigur nu ii faci rau lui bb, poti sa-l iei fara grija ( am multe exemple de fete care l-au luat) Nu stiu daca durerea de spate ar insemna ca ai o lipsa de progesteron, poate dr.tau ti-a dat preventiv..Eu pentru dureri de spate si burta am luat supozitoare Scopantil si pastile no-spa..
Tu la ce medic esti si cnd trebuie sa nasti?
lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta spune:

Buna!
Poti sa iei utrogestan fara nici o grija,iti spun din proprie experienta.Eu am luat pana la 7 luni si ii multumesc Lui D-zeu ca fetita mea este bine.Eram si eu disperata , am intrebat pe toata lumea si nu m-am linistit pana nu am vazut coplul.
Dar utrogestanul este pt. tinerea sarcinii,nu pt.dureri de spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_maxim spune:

Ar trebui sa nasc prin luna ianuarie, in jur de 20. Totusi o sa merg si la alt doctor sa-mi confirme tratamentul cu utrogestan.

Mergi la inceput