Andreea Marin va fi mamica!
Raspunsuri - Pagina 4
strumfi2004 spune:
Haideti, mai fetelor, Zana nu mai poate de fericire si voi va certati?
Acum logic ca si Andreea va trebui sa nasca in afara ca doar n-o sa fie mai prejos decat Raduleasca, nu?
Ca doar cu asta a schimbat Senzationescu intrebarea ... ce bine ca a facut rost de subiect nou

Una peste alta, sarcina usoara! Poate-i reuseste lui Stefan o fetita acum ![]()
Gratiela, Mariuca
si Stefu
ligia13 spune:
eu ma bucur pentru ea foarte mult, ca am inteles ca a avut si ceva probleme anterior, cu alte sarcini!
Le doresc un copil sanatos si sa fie o familie fericita si unita!
Iar legat de competitia cu Raduleasca ... asta e... doamne ajuta sa u-si scoata ochii.
Dl Dan Diaconescu si invitatii lui - niste penibili! Nu am vazut emisiunea, dar imi pot imagina ...
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
lgireada spune:
Sarcina usoara!
Legat de competitia cu ea si M.R. pot spune doar ca acum amandoua au alta varsta, peste 30 ani - se cer a fi coapte, mature. Mi-e greu sa cred ca vom mai vedea ceva de aceasta competitie. Cand piata a fost la inceput si ele erau tinere si fara experienta s-au aruncat fara sa vrea in gura presei, nu au stiut ce arma periculoasa e presa.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
Mindy spune:
Sarcina usoara si un bb sanatos ii doresc Andreei !
ma surprinde ca au anuntat atit de repede - in luna a doua, de obicei gravidutele (si mai ales cele care au avut unele probleme in trecut) anunta public sarcina cam prin sapt 12-13, adica pe la 3 luni cind unele posibile riscuri au trecut.
Oricum sa fie intr'un ceas bun! Stiu ca isi dorea un copil enorm de mult. Trebuie sa fie tare fercita.
mamica dulce spune:
Si eu ma bucur pentru ei,sarcina usoara si un bebe minunat!!
Ceea ce nu pot eu sa inteleg si nu ma pot abtine sa nu scriu e mirarea mea in legatura cu anumite postari..
Ok,nu e subiect super inteligent sau important,dar e frumos,o femeie e fericita si lumea se bucura pentru ea...de ce trebuie unii sa intepe asa ca de fapt ei nu suporta persoana in cauza????Si in ceasul asta cand n-a facut saraca nimic,e doar fericita ..asa de-al naibii ii da unul cu parul in cap,chiar daca aiurea pe net.
Personal,mi se par rautati inutile...dar fiecare cum ..simte,nu?![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
marybell spune:
sa fie sanatoasa, si ea si bb care trebuie sa vina. un copil e o fericire si o implinire de nedescris in cuvinte simple, pentru orice Om fie el cat de vedeta, o fi. nu?
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
bibyrox spune:
Mie imi place foarte mult de ea. Nu mi se pare deloc ca este falsa asa cum tot aud in stanga si-n dreapta!
Ma bucur enorm de mult pentru ei doi!!! Isi doreau tare mult acest copilas!

PS: Si eu sunt insarcinata in 2 luni si credeti-ma: SE VEDE! Am o burtica de parca as fi in 5 luni! Totul depinde de organism...
O graviduta in al-
!!!Biby

8+
dianaf spune:
SALUTARE!A CUMPARAT CINEVA REVISTA CIAO?EU NU AM AVUT TIMP SA AJUNG S-O IAU, DAR AM AUZIT CA SUNT POZE CU FAMILIA ANDREEA SI STEFAN BANICA,BANUIESC CA SUNT BARFE LA GREU,DAR ERAM CURIOASA CE POZE AU MAI FACUT TAMPITII...
Theiuta spune:
Da, draga mea Dianaf
Sint fotografiati in parcul Cismigiu, plimbindu-se foarte fericiti, absolut normali. Sint foarte frumosi.
Comentariul pozelor zice ca plimbarea a fost facuta dupa ce au aflat ca e insarcinata.
Theiuta
poze cu Nicolas