Racusori, la apel! (25)
Raspunsuri - Pagina 3

cookie spune:
Buna dimineata!
Va servesc azi cu o uriasa, ca sa ma iertati de prea-lunga absenta
Mie nu prea-mi prieste mini-vacanta asta, is prea obosita sa fi plecat undeva(da' nu-i bai, tot am fost in we la o nunta la Bucuresti ), mai ales ca ma umplu de fericire ca o sa recuperam intr-o zi de sambata
Pentru azi..n-am planuri...parca se vede treaba ca ziua n-o sa fie prea insorita...om vedea!
Va si o zi minunata va doresc!

MirelaV spune:
hellooooooooooooooo
eu am dormit bine (in ciuda unui vis urat), m-am trezit bine..super bine dispusa..acum sper sa nu se gaseasca careva sa imi strice ziua
n-am planuri pt azi...cred ca stau acasa
am primit un sms de la GEO
Sofia's news: zice "ta-ta" dar numai cand are chef, sta singura in fundulet, mananca mai diversificat, ii plac plimbarile (am fost cu ea la picnic), e atrasa de biciclete, masinute, mobil, flirteaza deja cu aparatul de fotografiat, doarme toata noaptea (9-7), dimineata se trezeste chiuind, se balaceste ca o ratusca...
io-s prin zona...
cookie, buna cafeaua. da-o mai des! MirelaV
pupicei pe burticei

M&M spune:
Neata!!!
Cookie, tare buna cafelutza!!!
Ce vesti bune ne da Geo!!!! Mire, nu avem poze cu Sofia???Eu am cautat si nu am gasit nici o poza, dar poate nu ma-m uitat unde trebuia.
Nu am nici un plan pentru ziua de azi, imi pare doar rau ca nu am mai plecat de nu stiu cat timp din Bucuresti. Ne gandim sa plecam in iunie , in Turcia, dar nu stim unde...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

MirelaV spune:
ba avem Cristina, uite aici
de acolo incep pozele cu ea. altele mai noi n-avem MirelaV
pupicei pe burticei

M&M spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
ba avem Cristina, uite aici
de acolo incep pozele cu ea. altele mai noi n-avemMirelaV
pupicei pe burticei
Mersi Mire. NU le vazusem pana acum

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

MirelaV spune:
liniste, m-ati lasat singura?
io mi-am facut de lucru, am facut curat, am dormit, baie, unghii...
maine..la munca. pt 3 zile.
mai e cineva prin zona? MirelaV
pupicei pe burticei

preda_vicky spune:
Buna dimineata. Va astept cu o cafea fierbinte, am inghetat, parca vine toamna!
Am lipsit, stiu, dar intai n-am avut net, apoi am avut mult de munca si, in final, mini-vacanta! Noi nu am plecat din Bucuresti, doar am batut parcurile. Iar eu m-am relaxat citind, fara , sau jucandu-ma cu juniorul.
Asa ca, azi am inceput din nou munca si iata-ma!
Va cu drag!
http://community.webshots.com/user/viki39

M&M spune:
Vicky, si eu m-am congelat azi. Dupa ultimele zile atat de calduroase, nu mi-a venit sa cred dimineata ce frig era!!!
In rest; liniste si pace la psital, e mai lejer acum , seful sectiei lunadu-si concediu, asa ca atunci cand" pisica nu e acasa, soarecii joaca pe masa".
O zi buna tuturor.
Cristina

MirelaV spune:
hello fete frumoase
eu am muncit azi..cat pentru zilele libere. nu am terminat tot ce aveam de facut k am plecat mai devreme spre casa. m-a durur cumplit capu' azi pana acum vreo 30 min..si cam cu asta ma laud eu
la si
si
mai sunt prin zona ceva vreme. daca nu..nite nite all MirelaV
pupicei pe burticei

july_g spune:
Neata fetelor! Se pare ca am net in dimineata asta, asa ca va asteapta o cafeluta bunaaaaaaaaaaaaaaa, buna!
Iertati-ma pentru absenta, dar cred ca v-a spus Mire( nu am avut cand sa citesc din urma, dar o fac eu cat de curand). Noi am fost la munte vacanta asta! A fost super fain, ne-am distrat, ne-am odihnit ( ma credeti in stare sa dorm pana la 11?). Acum ne-am intors la munca, sa dam piept cu problemele de zi cu zi!
va pup fuguta si o sterg sa ma imbrac!