Racusori, la apel! (25)
Raspunsuri - Pagina 2

M&M spune:
Neata!!! Eu inchid, eu deschid!!!
Va poftesc la o cafelutza cu frisca. Eu azi stau acasa, cred ca voi mai face nitica ordine . Sotul lucreaza...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

MirelaV spune:
hello si eu
in loc sa dorm mai mult...m-am trezit de la 7.30. si parca vad k miercuri trag de mine sa ma trezesc..
fetele astea lipsesc cu desavarsire...ce sa ne mai facem cu ele
cristina, si eu as vrea sa fac putin curat azi..dar sa vedem daca imi pun planul in aplicare.
sunt prin zona MirelaV
pupicei pe burticei

M&M spune:
...si eu sunt prin zona...
Spor la treburi, Mire.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

MirelaV spune:
si tie la fel. inca nu m-am apucat..dar si cand m-oi apuca..sa te tii e casa libera..am loc sa ma desfasor
MirelaV
pupicei pe burticei

MirelaV spune:
eu m-am lasat de treburi..plec k am o factura de plata si maine e inchis. nush cand vin daca oi avea chef sa mai fac ceva..cine stie..
miki, maine la munca MirelaV
pupicei pe burticei

Missy spune:
Multumesc de primire (capitolul 24) si bine v-am gasit (cam tarziu, dar e bine si acum). Eu mi-s rac sensibilos, plangacios, si tare m-am intristat ca nu m-am regasit pe lista.
dar mai am rabdare
distractie placute de 1-ul de maine
va pup 18+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

MirelaV spune:
ufff Missy, pai daca vii asa rar pe la noi...asta e explicatia de nu te regasesti
mai zi-mi o data cand esti nascuta, si poate treci mai des prin vizita..pana cand devii gazda MirelaV
pupicei pe burticei

M&M spune:
Missy, multumim de urari. Un 1 Mai piin de distractii si voua.
Cristina

mikiriki spune:
Am ajuns acasa dupa ce-am golit magazinele
De maine incep munca
Va doresc un 1 Mai cat mai frumos ( distractii, mici, bere)
Miki