Racusori, la apel! (25)
Raspunsuri - Pagina 25

mikiriki spune:
fetele mele io ma pregatesc sa merg la munca
va doresc o seara frumoasa
pupici
ah... Mire salutari si pupicei Iuliei si distractie placuta maine la gratar. sper sa tina vremea cu voi.
Miki

MirelaV spune:
miki, merci de urari. pana la ce ora lucrezi in noaptea asta?
sper sa fie o noapte cat mai linistita. io-s obosita. maine ajung tarziu..sambata ma trezesc devreme..si apoi noaptea ma duc la nunta. sa vedem daca rezist de oboseala.
pupici si sv usor MirelaV
pupicei pe burticei

preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Ma tin de promisiune si in dimineata asta dau eu cafeaua.
Ma stresseaza vremea asta. Astazii plecam si noi din Bucuresti, prima iesire de la concediul din vara trecuta. Si nu vreau sa ploua, in loc sa stam afara, sa stam tot in casa
?
Mire, petrecere frumoasa.
Multi si week-end placut va doresc.
http://community.webshots.com/user/viki39

mikiriki spune:
neatza.
am lucrat pana la ora 6 ( 7 ora Ro). a fost ok.
mai am inca 2 nopti si-am scapat.
imi beau cafeaua. nu pot sa dorm
Vicky distractie placuta si sper sa tina vremea si cu voi
pupicei
Miki

Missy spune:
fetele, sa va ganditi in acest weekend la mine, ca iar ma interneaza in spital. rinichiul meu drept e tot inflamat si mi-au gasit si pietre la fiere.
aveti grija de voi 22+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

MirelaV spune:
tare slaba miscarea pe la noi fetelor.
posibil k iulia sa apara online azi.
missy, tinem pumnii sa iasa bine si tu si bebelica sa fiti bine si sa ajungeti la capatul drumului fara alte probleme!
miki, hai k mai e putin...trec si astea 2 nopti.
io-s inca la birou. pe la 6 si ceva plec si eu acasa si apoi..la party
eu ascult profm si ma distreaza. e radioul picilor azi...ma distreaza la culme
apropo..azi ie ziua mia. ziua kupilului MirelaV
pupicei pe burticei

MirelaV spune:
pai miki, la cata cafea bei, nu ma mir k nu dormi.
pe mine ma doare capu' MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
nu pot dormi ziua. dar sunt sigura ca duminica voi dormi in continuu
MIssy, multa sanatate tie si bb-icului.
Iulia, cand iti faci aparitia?
pupici
Miki

july_g spune:
Neata fetele!
Dupa o lungaaaaaaaaaaa absenta cauzata de lipsa de net ( Mire, saru-mana ca ai tinut fetele la curent), apar si eu. Suntem bine amandoua, cu nervi si dracusori ca am luat boala Mirelei cu zugravitul si casa cu fundul in sus, dar nu m-am putut certa cu consortul din dotare pe tema asta. Am zis ca zugravim doar sufrageria, unde ne mutam cu arme si bagaje ca sa avem bebelina aproape. Inca nu am mutat mobilele la loc, urmeaza azi sa le asezam. Apoi, daca tot am facut deranj, de ce sa nu zugravim si fosta bucatarie ca doar e murdara ( a se vedea urmele lasate de prima noastra fiica, patrupeda-Rita plus un tavan cam negru de la fumul de tigara). Pai si daca tot ne-am ambalat de ce nu ar urma si baia si balconul? De ce nu am face si niste modificari? Si uite-asa, cred ca nasc si casa mea tot cu fundu in sus o sa fie! La curte, parintii ne bazaie cu facutul gardului, alti bani alta distractie. Si ca sa punem cireasa pe tort, ne-am luat inca o masina. Un Citroen C1 rosu, gargarita mea, de care sunt foarte mandra si pe care am condus-o circa 200 de metri cu succes, dupa care m-am intimifastacit trecand pe langa un excavator si vreo 10 soferi claxonanti in fata si in spate. Am zambit lung, am injurat in gand, mi-am scos burta la inaintare si am trecut urgent pe locul din dreapta! Rezultatul? Un consort bodoganind, o rusinica mare si dupa trecerea de locul cu pricina, un consort urland: Treci la volan! Am trecut, am mai mers vreo 200 de metri, noroc ca am ajuns la curte, claxoane vesele si fericite, fete stupefiate ca ai mei nu se asteptau sa aparem cu alta masina si un happy-end, cu promisiunea mea, ca pana nasc, nu ma mai urc la volan!
Mire, inca o data saru-mana pentru tinut fetele la curent. Si calm cu zugraveala, ca asa se intampla! Iti vine sa-ti iei lumea in cap, dar satisfactia e mare cand le vezi pe toate la locul lor! Sper ca te-ai distrat super la gratar si distractie placuta si azi!
Missy, ai grija te rog de tine si de bebelus. Nu stiu cum sa te incurajez, dar suntem langa tine toate!
Menna, nu fi suparata, uneori un sut in partea dorsala e un pas inainte! Gandeste-te ca o sa gasesti ceva mai bun!
Vicki, fruntea sus pentru baiat! Pe la noi pe aici, circula o vorba despre examenul auto!" Cati ani ai? AAAAAAAAAAAAAAA.........asa putin? Mai stai nitel sa te mai coci!"
Miki, mergi la un control la un medic, sa nu ai ceva mai grav si de aia sa nu cedeze raceala asta1
Cristina, distractie placuta in week-end!
Uiiiiiiiiiiiii, ce m-am insirat! dar avand in vedere ca nu am scris de mult, sunt iertata, nu?
Haideti la cafea si un week-end minunat!