Racusori, la apel! (25)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare racushoare
eu am chiulit motivat . m-am chatuit cu mami si fratelo.
MISSY, ai grija de tine si bb
CRISTINA, drum bun. moooaama te duci aproape de meleagurile mele mi se facu un dor nebuuuuuuuuuuuuuuuun
MENNA, imi pare rau. tin pumnii sa-ti gasesti un job. ce mai face catzelusha?
MIRE, ce faci?
VICKY, beau o cafea de la tine
la voi e cald. eu a trebuit sa scot geaca din dulap. e un frig si ploua. tot racita sunt si azi m-am trezit c-o durere de cap. cred ca din cauza vremii. urasc durerea de cap
mai stau prin zona

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello
ieri am ajuns acasa dar am fost un pachet de nervi si nu am putut scrie sa nu va stric si voua buna dispozitie. nici azi nu-s prea ok. traim in romania si asta ne ocupa tot timpul..cum spunea cineva.
pe 16 mai am fost programata pt analize si vreau sa va spun k nici pana azi analizele mele nu-s gata. s-au ratacit..au disparut. i-am amenintat k daca pana maine nu apaere un duplicat...scandalul care il fac eu..nu li l-a facut nimeni niciodata. e bataie de joc si m-am cam saturat.
menna...eu sunt foarte convinsa ca vei gasi un job care sa ti se potriveasca si care sa te multumeasca pe deplin. nu claca. capul sus si spatele drept. stii tu
cristina, plimbareala placuta. eu in week end merg la nunta unei prietene. na k mai ies si eu din casuca
fetelor...iulia e bine. in continuare nu are net. dar si ea si bebelina sunt ok..cresc. mai au putinnnnn
missy, imi pare rau pt ce a trebuit sa induri, dar cred ca merita bebelica tot efortul.
miki, pupicei dulci. mai am si eu o prietena in de, si la fel se plangea, de ploaie si frig.
viki, buna cafeluta. o dai si maine?
cam astea sunt noutatile. eu in continuare cu casa vraiste, suntem la stadiul de reparatii. sper sa terminam mai repede k simt k nu mai rezist psihic. in viata mea nu mai zugravesc. si daca o voi mai face vreodata..jur k plec si ma intorc cand e totul gata
eu sunt prin zona..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Miki, Mire la voi ...sa aveti gura de aur!
Catelusa face bine, facem inca in casuca,dar asa mai cu bun simt ...uf! mai avem de lucrat,oricum.
Poze noi la albumul meu ...dati numa click si vedeti

Mergi la inceput

Salutare

Menna am vazut pozele. frumoooooase
Bey dar mie nu-mi mai trece raceala asta. o urasc. fug in pat poate-poate trece
Mire cat mai are Iulia pana naste?
na.. va doresc o zi frumoasa
pupicei

Miki

Mergi la inceput

cristina, ti-am trimis un pm. sper sa il fi primit k fierb
miki, pai mai are pana prin..iulie la sf sau august la inceput. io zic k o face tot racusor...dupa ce vad eu. acum...cum o vrea bebelica noastra
cristina, helppp. daca nu ai primit totusi pm..uite id meu de yahoo mirelabucur2001 - apar pe la ora 21 acasa
sunt inca la sv..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

.
Mire, azi si maine nu dau eu cafeaua, ca-s dupa-masa la servici. Dar vineri dimineata ma ofer sa o pregatesc.
Sunt ca fi-miu al mare a avut azi examen auto. A luat sala si... a picat la traseu. A avut emotii! Si el se temea de sala...
Menna, am vazut pozele cu cateii, sunt tare frumosi si fotogenici. Vreau si eu.
Mire, sa te sting, daca zici ca fierbi.
fetele.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

viki, las' ca-l ia data viitoare. incurajeaza-l
pana la cat stai la sv? si io inca-s pe aici..am seara prelungita
e f cald...si cand ma gandesc ca-s nascuta vara..si suport atat de greu caldura...prefer de o mie de ori frigul decat zapuseala asta..

EDIT PT VIKI: painea cu usturoi am facut-o asa. am dat drumul la cuptor cat am pregatit painica. eu am ales paine feliata de secara k eu decat de aia mananc. painea normala iese si mai bunutza. am curatat usturoiul..pisat si amestecat cu margarina si putina sare. apoi..am uns feliile de paine si am adaugat cascaval ras (merge si fara dar e mai bun asa). am lasat 5-6 min painica in cuptorul incins deja si apoi...cand le-am scos..am adaugat rosiile. o bunatate. papica de seara

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Mirela, si fierea mea ce zice. Dar multam fain de reteta, o sa-i fac o bucurie neamului soacra-mii, adik socrela, cumnatelu' si sotioru'. Astia si la desert ar pune usturoi. Si mie imi place, dar imi face rau.
Stau pe-aici pana in jur de 8. Si ma gandesc ca de sapt. viitoare incep sa lucrez si in wk, adio plimbarici prin parc pana se termina examenele, pe la mijlocul lui iulie.
Pe fi-miu l-am incurajat, ca doar nu aveam motiv sa-l cert. O sa-i treaca.
Eu inca mai suport caldura, dar din ce in ce mai greu, recunosc, inaintez in varsta, doar schimb prefixul anul asta. Frigul nu-l suport.
sa treaca timpul mai repede.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

beeeey pag. 3 ?????
aseara ati vorbit de painea cu usturoi si mi-ati facut o pofta. din pacate n-o pot manca azi pt. ca lucrez de noapte
io mai mult de ora 1-2 noaptea nu rezist sa stau treaza. ce ma fac la munca? so.... io tot racita-s. m-am saturat de medicamente
Va invit la cafelutza, cappuccino, ceai, suc si tot ce vreti, mancare n-am hihihihihi, doar dulciuri si chipsuri. am plecat la cumparaturi pt. frigi
pupicei

Miki

Mergi la inceput

sunt si eu prin zona. mai stau vreo 20 min si plec si eu acasa la mine. ce vreme nasoala in bucuresti. dar bine k s-a mai racorit. maine merg la un party - gratar. sper sa nu ploua. e ziua unui coleg si sta la curte. o minunatie. exceptind tantarii
io-s cam cu fundu-n sus...de la vreme cred. dar reusesc sa mai si zambesc.
va doresc o seara MINUNATA!
cristinaaaaa...unde estiiiiii?????????
miki, spor la treaba si sa ai o noapte cat mai usoara
iulia va saluta si va pupa pe toate

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput