Racusori, la apel! (25)
Raspunsuri - Pagina 21

mikiriki spune:
cred ca de la vreme. ieri am avut dureri de cap din cauza caldurii. la noi vine ploaia de maine
Miki

MirelaV spune:
eu..am avut zile proaste..la fel k si voi. insa la mine stiti cauza. pana si azi m-a durut burtik. cauza a fost o dereglare super nasoala si mi-a venit cm la 82 zile. am patit-o rau luna asta.
cristina, ma bucur k ai redevenit activa. iti simteam lipsa
dora .. iulia este bine. insa nu are net acasa pt cateva zile. apare ea. sar'na de pupicii pe burtik. de aia ma durea mai putin cred
miki, felicitari pt zilele libere. a inceput si la mine week end ul
fetelor...voi cum va descurcati cu caldura asta???? io..jaleee
sunt prin zona. careva pe receptie? MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
sunt prin zona. careva pe receptie?MirelaV
pupicei pe burticei
io

si daaaaaa e o caldura mare

EDIT: cum adik cm la 82 de zile? ai fost la gine?
Miki

MirelaV spune:
miki, eu am frecvent dereglari din astea. cam anual. stiu clar de la ce sunt. si refuz sa imi mai bat capul. m-am saturat de medici si spitale
eu...tot cu zugraveala..care simt k n-o mai terminam anul asta. am maturat....am aspirat si am si spalat de 2 ori pe jos.. uf am obosit
in rest.... si
ma rog..ordine inversa
as vrea sa pun si eu la spalat dar ma apuca iar groaza k feresc rufele de peste tot..pana se usuca... MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
nasol Mire. iti doresc sa-ti treaca durerile
mai am baia si de calcat haine . ce harnicutza am fost azi. ptiuuu
Miki

MirelaV spune:
miki, cred ca numai noi doua suntem prin zona. am terminat si eu pe aici. am facut dus asa cum am zis, am pus la spalat si acum arunc un ochi la tivi si un ochi la disi
ma simt f obosita.
idei de gatit? eu as manca o varza calita...si cred ca e in plan pt maine. alte idei? MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
gatit? nu stiu. daca nu ploua maine facem gratare, daca ploua nu stiu ce gatesc. ma uit si eu pe Otv la cazul elevului care a cazut de la ferestrea profei lui
Miki

M&M spune:
Ce activitate aseara pe aici!!!
Vin si eu si va ofer cafelutza!!1 Sa aveti o zo minunata...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

MirelaV spune:
cristina, super buna cafeaua...dar salveaza-maaaaa
m-am trezit cu o durere cumplita la gat..imi scapa termenu'...stii tu..am dormit stramb. abia ma mai pot miscaaaaaaa...si ma doareeeeeeeeee. ce fac?????? MirelaV
pupicei pe burticei

mikiriki spune:
neatza
m-am trezit cu durere de gat,de abia pot vorbi.....si....sunt racita.
ma pregatesc sa merg la munca ( incep la 5:30, adica 6:30 ora Ro) e pregatita
va doresc o duminica placuta
Miki