Racusori, la apel! (25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Dimineata faceti cāteva drumuri si reusiti sa rezolvati probleme atāt de serviciu, cāt si personale.

Sunteti irascibil si aveti tendinta de a exagera. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca exista riscul sa faceti un accident.

Evitati discutiile īn contradictoriu si nu mai fiti atāt de īncapatānat!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello...hello
miki, am senzatia k noi doua suntem singurele active. fetele astea unde or fi?
sper sa ai o zi cat mai usoara la job si sa te simti mai bine pe seara cu raceala.
o zi minunata va doresc la toate (prezente sau..nu)

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

haideti la masa

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Miki

Mergi la inceput

gata job-ul miki?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

gata jobul. dar durerile de cap, urechi, gat, ochi nu ma lasa. a fost plictiseala mare azi. tocmai au afisat noul plan de lucru si......joi, vineri, sambata lucrez de noapte. cica trebuie sa invat sa lucrez la toate casele si io nu vreau. a fost cea mai tampita zi de munca din viata mea. ma bucur ca sunt acasa si maine merg dupa-amiaza la munca.in seara asta e intalnirea barbatzilor , iar eu nu stiu ce sa fac acasa. soatza nu ma ia cu el ca cica nu-s barbat hihihi
chiar pe unde-or fi fetele?
btw. am vazut ce-ai gatit si cred c-o sa fac si eu
mai stau putin prin zona. tre sa apara si juniorul ( ramane la noi pana marti si e tare incantat ca iese diseara cu tat-su )

Miki

Mergi la inceput

miki, fetele astea chiar k se intrec cu gluma.
eu ma pregatesc sa ma ocup putin de mine. o masca, o aia..o aia..o manechiura..k cica maine e iar luni
spor la gatit..dar mai stai p'aci si lasa baietii sa iasa..merita si ei..macar cel mare..pt bagheta cu usturoi

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

ii las. eu am iesit aseara cu soatza si niste prieteni. in tot orasul e Jazz Rally si am stat cam mult. iar dimineata a trebuit sa lucrez de la 5:30.o sa merg si eu in cada si ma apuc de pensat,epilat,imi pun masca, mai vad eu ce mai fac.

Miki

Mergi la inceput

eu nush dc dar in ultimul timp am mari prb cu tenul. mi se ingrasa foarte tare. incerc sa ii fac ceva k sambata merg la o nunta si parca n-as vrea sa arat prea rau
eu deja sunt cu masca pe fata. de pensat m-am pensat si eu nitelush..am dat mustata jos
sunt cu geamurile deschise...plouaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si miroase asa bine. e o ploaie torentiala de vara. pacat de rufele mele de afara care n-am mai apucat sa le adun..k a inceput deodata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

si la noi ploua, dar rufele le intind in mansarda. n-am nika acolo decat o canapea. trebuie sa facem ceva cand vom avea timp. eu ascult ce povestesc baietii

Miki

Mergi la inceput