Racusori, la apel! (25)
Raspunsuri - Pagina 13

mikiriki spune:
Salutare
sunt si eu la cafelutza. inca doua zile cu trezitul de dimineata si-am scapat.
Miki

MirelaV spune:
io am lalait-o azi toata ziua. am avut-o pe mama in vizita pana acum 1h. eu am gatit si cam atat am facut azi. il asist pe tata la zugraveala. dezavantajul casei inalte
cristina, am iesit si eu azi vreo 20 min in curte...intr-un maieu si ma ardea soarele tareeee tareeeeeeeee. imi imaginez ce o fi fost prin oras
miki, bine k mai ai decat 2 zile. eu saptamana viitoare lucrez luni-vineri + sambata (e sambata mea de job). asa k bucura-te de zilele libere alaturi de barbatii tai
io-s prin zona. butonez MirelaV
pupicei pe burticei

M&M spune:
Neata!!!!
Cafelutza este gata!!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Missy spune:
buna dimineata si o saptamana buna va doresc. cafeluta o las in grija altcuiva, stiti voi cafeaua si sarcina nu se prea impaca. desi asa bine mi-ar prinde si mie una.
nu stiu daca vreun horoscop a prevazut acest weekend, dar pentru mine a fost fooaaarte obositor: 3 chefuri in 2 zile. nu stiu cum s-au adunat atatia apropiati cu zile de nastere in acest weekend. dar cert e ca de la atata stat pe scaune, mi s-au umflat picioare groaznic, asa ca o sa-mi iau o zi libera astazi.
ma duc sa-mi "spanzur" picioare in sus, dar voua va doresc spor la munca.
PS: ce an mi-am gasit si eu de facut bb2, se anunta o vara caniculara rau de tot 20+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/f/fratila

mikiriki spune:
salutare
de maine incep schimbul 2, iar vineri si sambata am liber. bine ca s-a terminat cu trezitul de dimineata
va pupic
Miki

MirelaV spune:
slaba rau miscarea pe aici. ce se intampla?
iulia nu are net de cateva zile. oricum..io-i spun si aici lui Ionut (sotului ei..si iubitului meu ) LA MULTI ANI sanatosi si voiosi si restul urarii o stie el
sunt prin zona. am una alta de facut dar sunt cu ochii pe voi..sa nu va faceti de cap MirelaV
pupicei pe burticei

preda_vicky spune:
, mai am un pic si plec acasa.
Va astept maine dimineata la cafea!
http://community.webshots.com/user/viki39

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
slaba rau miscarea pe aici. ce se intampla?
iulia nu are net de cateva zile. oricum..io-i spun si aici lui Ionut (sotului ei..si iubitului meu) LA MULTI ANI sanatosi si voiosi si restul urarii o stie el
sunt prin zona. am una alta de facut dar sunt cu ochii pe voi..sa nu va faceti de capMirelaV
pupicei pe burticei

La multi ani Ionut ( asa-l cheama si pe fratelo) sot de Iulia si iubit de Mirela

Miki

MirelaV spune:
miki, mi l-a cedat ea de vreun an si ceva. cica ea e oficiala si eu...neoficiala dara cceptata
uiti k el cu mine isi petrece noptile cand vine in bucuresti? MirelaV
pupicei pe burticei