Racusori, la apel! (25)
Raspunsuri - Pagina 14

mikiriki spune:
nuuuu nu va fi tatic pt. ca e castrat. asa l-am primit. cu sindy se joaca in parc, dorm impreuna cand e la noi. e o iubire platonica
noapte buna
Miki

preda_vicky spune:
Buna dimineata!
Cafeaua e gata.
Nu-s in toane bune azi.
Sper ca voi sa aveti o zi mai buna. Miki, ce zice horoscopul?
http://community.webshots.com/user/viki39

mikiriki spune:
Dimineata aveti de rezolvat multe probleme legate de o afacere. Pastrati-va calmul si nu va grabiti, altfel riscati sa faceti greseli!
Dupa o zi foarte obositoare, petreceti seara alaturi de persoana iubita, într-o atmosfera placuta.
neatza
Miki

alessia105 spune:
Buna fete dragi ....scuze ca dau buzna aici in "casutza " voastra de suflet ..dar as avea o rugaminte la voi ...
Orgaizam o strangere de semnaturi pe suport de hartie pentru proiectul Babyklapper ( amanunte puteti gasi la generale stcky sau la semnatura mea ) si as vrea sa va rog daca vreuna /mai multe dintre voi ar putea sa ne ajute sa stranga semnaturi in orasul sau sau in zona sa... .procedura este simpla ....Exista o listutza care eu v-o trimit la un e-mail indicat de voi ( pe privat ) ..pe aceasta se strang semnaturile ...apoi trebuie trimisa postal(sau vedem cum ne adunam ) la o adresa comunicata de noi .."un fel de cartier general " unde sunt porcesate si indosariate pentru a servi ca suport atat pentru crearea unei legi sau schimarea legii , dar si pentru a ne alia cu fundatii de specialitate care ar putea sa ajute la implementarea sistemului si in Romania , contribuind astfel poate la reducerea atator nenorociri care din pacate au ajuns aproape saptamanale .
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa !
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

M&M spune:
Am ajuns si eu acasa , in sfarsit , dupa garda!!!
Sunt mult prea obosita si cred ca imi voi petrece restul serii linistita langa sotior!!!!
O seara buna tuturor...AAA....am semnat si petitia.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

mikiriki spune:
va las cafeaua pregatita si.... horoscopul
Entuziasmul pe care îl aratati la serviciu va poate atrage invidia unui coleg.
S-ar putea sa aveti discutii cu partenerul de viata, pentru ca acordati prea multa atentie carierei. Încercati sa clarificati cu calm toate neîntelegerile!
Miki