FIV...de toamna

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Gata, Gabi, nu te mai supara ca avem slava Domnului destule motive sa ne necajim... OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Sunt aici fetelor, daca noua ne place sa ne "distram" asa facand fiv dupa fiv, ca doar ne dau banii afara din casa....offf....oare celelalte fete inteleg cat stres si efort am facut noi pt.a ne implinii visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

Pia draga, nu sunt din Brasov, sunt tot din Buc.
Dar-ar D-zeu sa dea sa ne vedem in toamna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicas spune:

mersi pentru informare Karula , mai tinem legatura

Monicas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Gabi de ce iti faci atatea probleme? Fiecare e liber sa faca ce vrea si sa aleaga ce e mai bine pentru el. Nu fi suparata ca toate trec. Fiecare trece prin momente de depresii si nervi si de toate adunate ca doar stiti prea bine. Toate am trecut prin momente dificile.
Hai nu mai fi suparata........te rog.
Va tin pumnii la toate. Pe mine ma bate gandul sa incerc o inseminare desi Ancar nu s-a exprimat ca ar fi nevoie dar nu mai am rabdare...piticii.
Ileana la Bucuresti e soare si frumos asa ca adpateaza-ti moralul cu Bucurestiul nu cu Brasovul.
Va pe toate.

Monica

Mergi la inceput

Monix scuze te-am confundat cu monicas. Sunteti cam multe Monici pe aici.hihihihih....sper ca nu ma certati
Va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicas spune:

Pia draga ! Eu sunt din Brasov .Ileana daca ai PASE PROASTE , ne putem conversa , doar suntem amandoua din Brasov

Monicas

Mergi la inceput

da Monicas mi-am dat seama ca v-am confundat, imi cer scuze se mai intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Astazi am intrat scurt ( sa caut de job si la voi cu 2 mesaje scurte), doar in internet cafe-uri...nu am fost la sotul meu la servici ca sa pot intra pe messenger...scuze daca m-ati asteptat...
Oricum singurul lucru care m-a facut sa zambesc este patania lu' Gabi...nu pot sa cred ca unele nu au probleme...si-si fac....sau le "framanta" de parerea si in cazul asta ultima optiune si sansa a altora...Sfinte, dar noi Raluca am mai dezbatut o data pe larg...

Aflu cu placuta surprindere ca mai este cineva din Brasov?
O Monica? ( este si al 2-lea prenume al meu...de fapt primul, dar nu-l foloseste nimeni....)
Cand ajung la calculatorul de care uzez de obicei...facem schim "de date"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da Pia cam multe Monici. Ne-am adunat aici nu-i asa tizelor?
Va pe toate.

Monica

Mergi la inceput